SluitenX

HAAL MEER UIT JE MEDEWERKERS

bedrijven

“Een eyeopener als het gaat om ingesleten houdingspatronen. Zeker aan te raden!”*

Je onderneming is gericht op groei en het realiseren van doelstellingen. Dit alles valt of staat met de drijvende kracht achter je visie, concepten, producten en diensten en met het welzijn van je medewerkers. Kwaliteit, efficiëntie en de productiviteit van je medewerkers zijn hierbij van groot belang.
Maar wanneer is een medewerker een goede medewerker? Hangt dat af van zijn/haar kennis, kunde, ervaring, inzicht, affiniteit met het werkproces? Uiteraard, maar welke aspecten maken dit verhaal écht compleet? Vitaliteit en mentale fitheid zijn dé belangrijke factoren waar alles om draait.
Personal Impulse optimaliseert vitaliteit en mentale fitheid met behulp van complete, vernieuwende, en duidelijke concepten.

bedrijven

“Zeker een aanrader voor andere bedrijven die kampen met dezelfde uitval van medewerkers”*

Moeten jouw medewerkers ook doorwerken tot hun 67e? Wat betekent dat voor je medewerkers en je organisatie?
Dat is nou precies wat wij ons ook afvroegen, kijkend naar hoe het de afgelopen 30 jaar is gegaan en hoe de trend zich onvermijdelijk doorzet.
– Ongezonde voedingsproducten in combinatie met slechte eetgewoonten zorgen ervoor dat overgewicht, gebrek aan energie en de welbekende welvaartsziekten toenemen.
– Door steeds meer inactiviteit verslechtert onze conditie, fitheid en lichaamshouding, waarbij klachten aan spieren en gewrichten almaar toenemen.
– Met name door bovenstaande punten in combinatie met stress, werkdruk en afnemende energie, vermindert de mentale weerbaarheid.

bedrijven

“Nu ben ik in 3 maanden 12 kilo afgevallen! Weer aan het werk!”*

Om de kans op uitval door deze factoren drastisch te verminderen, richt Personal Impulse zich op presentaties/workshops en begeleiding op het gebied van voeding, lichaamshouding en training. Deze begeleiding kan in groepsverband zijn, of individueel of met meer van uw medewerkers. Belangrijk hierbij is dat wij ons niet richten op symptoombestrijding, maar dat wij het probleem bij de oorzaak aanpakken.

Kies dus voor maatschappelijk en ethisch verantwoord ondernemen door te investeren in je medewerkers. Wij garanderen namelijk dat de waarde van het resultaat vele malen hoger is dan de waarde van de investering. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Laat dan hieronder je gegevens achter voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.