fbpx

FITNESS COACH DEVENTER

VERANTWOORD AFVALLEN? GA NAAR PERSONAL IMPULSE!

Wanneer jij in Deventer het roer om wilt gooien en op zoek bent naar een fitness coach in Deventer, ben jij bij Personal Impulse aan het juiste adres. Zit je niet lekker in je vel en wil je aan de slag met de juiste training? Doe dat dan onder begeleiding van onze fitness coach. Onze personal coach spreekt uit ervaring! Wil jij meer weten over onze leuke en efficiënte programma’s op maat? Neem dan contact op voor het inplannen van een vrijblijvend consult.

To bottom

Een fitter leven? Ga de uitdaging aan!

Een druk privéleven, hard werken, weinig slapen en ook onregelmatig. Het kan ervoor zorgen dat je onbewust roofbouw op je lichaam pleegt. Je voelt je niet fit. Daar moet verandering in komen. Wij kunnen je helpen weer lekker in je vel te komen. Het is een kwestie van het aanmeten van een nieuwe mindset, onder begeleiding van een personal trainer. Onze personal coach heeft al veel mensen kunnen helpen bij het aanpassen van hun levensstijl. Voor een gezonder, fitter en misschien zelfs wel een gelukkiger leven! Graag bespreken we met jou de mogelijkheden voor fitness in Deventer.

Personal Impulse

Effectief en haalbaar

Als fitness coach in Deventer gaan we aan de slag met jou om op verantwoorde wijze een verandering aan te brengen in jouw leven. Aan de hand van goede coaching zorgen wij dat je mindset compleet wordt veranderd. We trainen hard met fitness, zodat je snel resultaat zult zien. Met inzet en motivatie gaat onze fitness coach er samen met jou 100% voor.

First image

PERSONAL IMPULSE

De voordelen van een programma van Personal Impulse

 • Je zult je snel fitter gaan voelen
 • Je zit strakker in je vel
 • Je wordt mentaal en fysiek sterker
 • Je klachten zullen verdwijnen
 • Je behaalt langetermijn resultaten
Second image

Jouw

7 ZEKERHEDEN

 • Efficiënte, intensieve en resultaatgerichte trainingen van 30 minuten.
 • Train in de comfort en rust van de luxe en schone privéstudio.
 • Train altijd onder begeleiding van een ervaren Personal Trainer.
 • Begeleiding en coaching in voeding en mindset voor het beste resultaat.
 • Train individueel of met z’n tweeën.
 • 7 dagen per week geopend en makkelijk te bereiken.
 • 30 dagen geld terug garantie. Wat de reden ook is.

IN ACTIE

KOM NU

image-video
ALS JE GOED IN JE VEL ZIT EN JE VOELT JE LEKKER, PRESTEER JE ZAKELIJK OOK BETER
Etienne Schaepkens - Directeur Techvisie BV

ONS TEAM

Mark Stroebel
Als ervaringsdeskundige weet ik hoeveel positieve invloed persoonlijke ontwikkeling heeft op je leven. Daarom is het maken van een impact jouw leven en indirect op de mensen om je heen waar ik voor sta. Het op de juiste manier laten samensmelten van het fysieke en mentale aspect is waar alle ingrediënten voor succes samenkomen.
Jordi Schoot
Elke dag weer zie ik hoe belangrijk het is om een fit en gezond lichaam te hebben om alles uit het leven te halen. Ik vind het belangrijk dat mentale coaching evenals sport en bewegen wordt ingezet om samen doelen te behalen voor een optimale kwaliteit van leven. De visie van Personal Impulse op training, coaching en het echt helpen van mensen is op mijn lijf geschreven.
Stefano Addis
Als NASM (National Academy for Sports Medicine) gecertificeerd Personal Trainer vind ik het tof om doelgericht grenzen op te zoeken en te verleggen. Ook in het mentale aspect ben ik altijd op zoek naar die winnende mindset. Iedereen is anders, en juist daarin vind ik uitdaging.
Tim de Jong
Actief bezig zijn en mensen helpen is waar ik voor sta. Mijn ambitie is, om mensen te helpen plezier te krijgen in het bewegen door functioneel te trainen. Naast personal trainer ben ik afgestuurd als fysiotherapeut. Ik zie dit als een perfecte combinatie waarin ik optimaal gebruik kan maken van mijn kennis.
Shaquille Valies
Buiten Personal Trainer & Coach ben ik ook een afgestudeerd Toegepast Psycholoog. De opgedane kennis uit mijn opleiding pas ik ook toe tijdens mijn trainingen. Op een creatieve manier werken aan jouw persoonlijke doelstellingen met een positieve mindset is waar ik voor sta.
Carmen Hammingh
Mensen ondersteunen en begeleiden in alle vormen van beweging is waar mijn passie ligt. Naast personal trainer ben ik ook fysiotherapeut, waarbij deze twee elementen elkaar kunnen versterken, zowel preventief als tijdens revalidatie. De kunst is om ieder mens in de kracht van beweging in te zetten. Ook als je denkt een blessure te hebben, liggen er altijd kansen om alsnog te bewegen.

Meld je aan voor een

GRATIS PROEFSESSIE

Is het tijd voor verandering? Kom dan nu in actie!
Laat in het contactformulier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om een vrijblijvend consult en proefsessie in te plannen.

  *Je gegevens zijn veilig bij ons en zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden.


  Als ik mensen vertel dat ik bij Personal Impulse train, begin ik altijd te stralen
  Margreet Steer - Teammanager
  Go to
  Als drukke ondernemer merk ik dat ik mentaal nu minder gespannen ben, wat ten goede komt in mijn bedrijf
  Valentijn Oude-Hengel - Eigenaar H. Oude Hengel BV Houtzagerij Houthandel
  Go to
  Na mijn start zijn mijn rugklachten drastisch afgenomen.
  Maurice Jumelet
  Go to