SluitenX

Fitness Deventer: Personal Trainer

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Mark Stroebel. Ik ben Personal Fitness Trainer in Deventer. Ik ben al zes jaar actief in de fitnessbranche. Mensen helpen om zich fitter en gezonder te voelen is mijn passie! Ik heb enorm veel plezier in mijn werk, met name vanwege de variatie. Elke cliënt heeft andere wensen en doelen. De doelstellingen lopen uiteen van afvallen en strakker worden, tot een betere conditie en meer spieropbouw. Ik vind het gaaf dat ik een positieve impuls kan geven aan de gezondheid van mijn cliënten en daarmee impact heb op een betere kwaliteit van leven!

Ben jij op zoek naar fitness in Deventer? Ik ben die Personal Trainer met een persoonlijke aanpak!
We richten ons samen op het behalen van mooie resultaten!

Wil je graag ervaren wat Personal Impulse voor jou kan betekenen? Plan dan nu een proefles!

  • Een training op maat

    Bij Personal Impulse zijn alle fitnesstrainingen gericht op jouw persoonlijke doelstellingen

  • Niet goed? Geld terug!

    Maak vrijblijvend 30 dagen kennis. Ben je niet tevreden? Dan betaal je helemaal niets!

Beginnen met fitness in Deventer


Kom nu in actie!

Tijd voor een ingrijpende verandering? Kom dan nu in actie en neem contact met me op voor een vrijblijvend consult!





Je persoonlijke gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

Fitness Deventer: Verantwoord sporten

Sporten en bewegen is voor iedereen gezond. Echter hoeveel beweging je nodig hebt en hoe intensief deze beweging moet zijn is voor iedereen anders. Voordat je begint aan fitness in Deventer is het dan ook belangrijk om te bepalen hoe fit en belastbaar je eigenlijk bent. Om verantwoord te kunnen sporten is het bijvoorbeeld belangrijk dat er rekening gehouden wordt met jouw fitnessniveau. Doe je dit niet, dan kunt je in sommige gevallen vervelende blessures oplopen. Daar zit nou juist de meerwaarde van persoonlijke begeleiding door een fitnessprofessional, een ervaren Personal Trainer in Deventer. Ik breng jou lichamelijke conditie en welzijn naar een ander – hoger – niveau met progressieve en verantwoorde trainingen.

Wil je graag ervaren wat Personal Impulse voor jou kan betekenen? Plan nu een proeles!


Kom nu in actie!

Tijd voor een ingrijpende verandering? Kom dan nu in actie en neem contact met me op voor een vrijblijvend consult!





Je persoonlijke gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden.