fbpx

PERSONAL TRAINER BATHMEN

BLIJVEND RESULTAAT!

Je hebt het druk met je werk in Bathem, je gezin en ook nog andere sociale verplichtingen. Stress, onregelmatig slapen en weinig beweging kan er onbewust voor zorgen dat je je moe en lusteloos voelt. Tijd om aan de slag te gaan met een personal trainer. Onze coaches kunnen ervoor zorgen dat jij mentaal en fysiek weer in vorm komt door middel van personal training. Zij maken je bewust van je lichamelijke klachten en helpen je verder. Ga zelf niet aan de slag in Bathem in de sportschool, maar laat ons jou helpen. Wij zijn jouw persoonlijke coach.

To bottom

Een personal trainer maakt fitness weer leuk

Wij gaan samen met jou aan de slag om je lichaam weer in shape te brengen en lekker in je vel te zitten. In onze studio kun je individueel trainen, maar ook in een groep. Tijdens deze Small Group Training worden zes mensen door een trainer voor fitness geholpen. Het is gezellig om met bijvoorbeeld vrienden uit Bathem te trainen en de kosten voor een personal trainer liggen wat lager. Een win win situatie dus.

Personal Impulse

Bereikbaarheid vanuit Bathmen

Overweeg jij ook personal coach? Neem dan contact met ons op via het onderstaand contactformulier. Wij trainen mensen uit Bathmen die extreem gemotiveerd zijn. Denk jij dat je dit kunt volhouden? Vraag een gratis proefsessie aan. Wij vertellen je na tijdens deze sessie ook wat de kosten voor een personal trainer zijn. Wie weet kunnen onze professionals jou helpen je doelen te bereiken. Wij zitten slechts op een kwartiertje rijden van Bathmen af.

First image

PERSONAL IMPULSE

Waarom personal training werkt

 • Meer conditie te krijgen
 • Energieker in het leven te staan in Bathmen
 • Sterker worden, mentaal en fysiek
 • Een persoonlijk voedingsschema
Second image

Jouw

7 ZEKERHEDEN

 • Efficiënte, intensieve en resultaatgerichte trainingen van 30 minuten.
 • Train in de comfort en rust van de luxe en schone privéstudio.
 • Train altijd onder begeleiding van een ervaren Personal Trainer.
 • Begeleiding en coaching in voeding en mindset voor het beste resultaat.
 • Train individueel of met z’n tweeën.
 • 7 dagen per week geopend en makkelijk te bereiken.
 • 30 dagen geld terug garantie. Wat de reden ook is.

IN ACTIE

KOM NU

image-video
ALS JE GOED IN JE VEL ZIT EN JE VOELT JE LEKKER, PRESTEER JE ZAKELIJK OOK BETER
Etienne Schaepkens - Directeur Techvisie BV

ONS TEAM

Mark Stroebel
Als ervaringsdeskundige weet ik hoeveel positieve invloed persoonlijke ontwikkeling heeft op je leven. Daarom is het maken van een impact jouw leven en indirect op de mensen om je heen waar ik voor sta. Het op de juiste manier laten samensmelten van het fysieke en mentale aspect is waar alle ingrediënten voor succes samenkomen.
Jordi Schoot
Elke dag weer zie ik hoe belangrijk het is om een fit en gezond lichaam te hebben om alles uit het leven te halen. Ik vind het belangrijk dat mentale coaching evenals sport en bewegen wordt ingezet om samen doelen te behalen voor een optimale kwaliteit van leven. De visie van Personal Impulse op training, coaching en het echt helpen van mensen is op mijn lijf geschreven.
Stefano Addis
Als NASM (National Academy for Sports Medicine) gecertificeerd Personal Trainer vind ik het tof om doelgericht grenzen op te zoeken en te verleggen. Ook in het mentale aspect ben ik altijd op zoek naar die winnende mindset. Iedereen is anders, en juist daarin vind ik uitdaging.
Tim de Jong
Actief bezig zijn en mensen helpen is waar ik voor sta. Mijn ambitie is, om mensen te helpen plezier te krijgen in het bewegen door functioneel te trainen. Naast personal trainer ben ik afgestuurd als fysiotherapeut. Ik zie dit als een perfecte combinatie waarin ik optimaal gebruik kan maken van mijn kennis.
Shaquille Valies
Buiten Personal Trainer & Coach ben ik ook een afgestudeerd Toegepast Psycholoog. De opgedane kennis uit mijn opleiding pas ik ook toe tijdens mijn trainingen. Op een creatieve manier werken aan jouw persoonlijke doelstellingen met een positieve mindset is waar ik voor sta.
Carmen Hammingh
Mensen ondersteunen en begeleiden in alle vormen van beweging is waar mijn passie ligt. Naast personal trainer ben ik ook fysiotherapeut, waarbij deze twee elementen elkaar kunnen versterken, zowel preventief als tijdens revalidatie. De kunst is om ieder mens in de kracht van beweging in te zetten. Ook als je denkt een blessure te hebben, liggen er altijd kansen om alsnog te bewegen.

Meld je aan voor een

GRATIS PROEFSESSIE

Is het tijd voor verandering? Kom dan nu in actie!
Laat in het contactformulier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om een vrijblijvend consult en proefsessie in te plannen.

  *Je gegevens zijn veilig bij ons en zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden.


  Als ik mensen vertel dat ik bij Personal Impulse train, begin ik altijd te stralen
  Margreet Steer - Teammanager
  Go to
  Als drukke ondernemer merk ik dat ik mentaal nu minder gespannen ben, wat ten goede komt in mijn bedrijf
  Valentijn Oude-Hengel - Eigenaar H. Oude Hengel BV Houtzagerij Houthandel
  Go to
  Na mijn start zijn mijn rugklachten drastisch afgenomen.
  Maurice Jumelet
  Go to