SluitenX

Personal trainer Bathmen

Blijvend resultaat!

Je hebt het druk met je werk in Bathem, je gezin en ook nog andere sociale verplichtingen. Stress, onregelmatig slapen en weinig beweging kan er onbewust voor zorgen dat je je moe en lusteloos voelt. Tijd om aan de slag te gaan met een personal trainer. Onze coaches kunnen ervoor zorgen dat jij mentaal en fysiek weer in vorm komt door middel van personal training. Zij maken je bewust van je lichamelijke klachten en helpen je verder. Ga zelf niet aan de slag in Bathem in de sportschool, maar laat ons jou helpen. Wij zijn jouw persoonlijke coach.

Tijd voor een ingrijpende verandering? Kom in actie en neem contact op voor een vrijblijvend consult!

Je persoonlijke gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

Waarom personal training werkt

Begeleide training biedt zo goed als altijd betere resultaten dan zelf aan de slag gaan. Dit geldt op alle gebieden. Of je nou in Bathmen wilt afvallen, sterker wilt worden of je conditie wilt verbeteren. Als personal coach stellen we samen met jou vast wat je wilt bereiken. Als je op eigen houtje de sportschool in Bathmen induikt, weet je vaak niet precies wat voor jou het beste werkt. Een coach kan jou bovendien net dat beetje extra motivatie geven. Zodat je ook net wat meer uit jezelf kunt halen. Alles draait om de beste coaching. Kies daarom ook voor een training aangeboden door onze professionals. Wij helpen je bij:

  • Meer conditie te krijgen
  • Energieker in het leven te staan in Bathmen
  • Sterker worden, mentaal en fysiek
  • Een persoonlijk voedingsschema

Twijfel niet langer en ga aan de slag met onze personal trainer.

Een personal trainer maakt fitness weer leuk

Wij gaan samen met jou aan de slag om je lichaam weer in shape te brengen en lekker in je vel te zitten. In onze studio kun je individueel trainen, maar ook in een groep. Tijdens deze Small Group Training worden zes mensen door een trainer voor fitness geholpen. Het is gezellig om met bijvoorbeeld vrienden uit Bathem te trainen en de kosten voor een personal trainer liggen wat lager. Een win win situatie dus.

Personal training Epe

Bereikbaarheid vanuit Bathmen

Overweeg jij ook personal coach? Neem dan contact met ons op via het onderstaand contactformulier. Wij trainen mensen uit Bathmen die extreem gemotiveerd zijn. Denk jij dat je dit kunt volhouden? Vraag een gratis proefsessie aan. Wij vertellen je na tijdens deze sessie ook wat de kosten voor een personal trainer zijn. Wie weet kunnen onze professionals jou helpen je doelen te bereiken. Wij zitten slechts op een kwartiertje rijden van Bathmen af.

De investering waard?

Dit is wat cliënten over mij zeggen