fbpx

PERSONAL TRAINER TWELLO

GROTE VERANDERINGEN VINDEN NU PLAATS!

Get the impulse, make an impact: dat is ons motto! De personal trainers van Personal Impulse in Deventer willen jou dat zetje in de juiste richting geven. Wij zijn namelijk de personal trainer van Deventer en omgeving. Veel mensen uit Twello trainen bij ons. Kunnen wij jou ook motiveren?

To bottom

Een druk leven… Hoe blijf je fit?

Een personal trainer is iemand die jou helpt, stimuleert en motiveert je de gestelde doelen te bereiken. Bij Personal Impulse hebben alle trainers hetzelfde gemeen: ze zijn allemaal ervaringsdeskundige in mentale en fysieke transformatie. Vaak heb je het niet door dat je roofbouw op je lichaam pleegt. Een druk werkend leven, je gezin in Twello, je vrienden en andere afspraken… Het kan er onbewust voor zorgen dat je weinig beweegt en onregelmatig of ongezond eet. Je kan je futloos voelen. Wil jij weer fit worden en lekker in je vel zitten? Onze coaches kunnen jouw levensstijl helemaal aanpassen, omdat ze weten hoe het is om in jouw schoenen te staan. Wij staan jou bij met trainen en een persoonlijk voedingsschema.

Personal Impulse

Trainen in duo met een personal trainer

Wil je met een duo partner uit Twello trainen? Dat is mogelijk. Train met je gezin of je beste vrienden uit Twello bij ons in Deventer. De groep bestaat uit maximaal twee mensen en de training duurt 30 minuten. Zo heeft de coach voor iedereen aandacht. De voordelen van samen trainen? Het is gezellig en de kosten voor een personal trainer zijn lager. Om lekker in je vel te komen ben je bij onze personal coach aan het juiste adres.

First image

PERSONAL IMPULSE

Wat onze personal trainer doet

 • Je mindset aan te passen
 • Je doelen te behalen
 • Handvatten te geven om meer uit het leven in Twello te halen
 • Uit je comfortzone te halen
 • Aan meer zelfvertrouwen
 • Aan persoonlijk voedingsadvies
Second image

Wij zijn er voor jou als het gaat om personal training

Met slechts 12 minuten rijden ben je vanuit Twello bij onze studio in Deventer. Daar zal een trainer op je wachten om samen je wensen door te nemen. Bij ons is er geen mogelijkheid tot vrije fitness, alleen onder begeleiding van een personal coach. Onze 1 op 1 trainingen zijn kort en effectief: je bent slechts 30 minuten van je tijd kwijt. Bij ons kun je ook gebruik maken van de douche, zodat je daarna weer fris naar Twello kunt gaan.

First image

Jouw

7 ZEKERHEDEN

 • Efficiënte, intensieve en resultaatgerichte trainingen van 30 minuten.
 • Train in de comfort en rust van de luxe en schone privéstudio.
 • Train altijd onder begeleiding van een ervaren Personal Trainer.
 • Begeleiding en coaching in voeding en mindset voor het beste resultaat.
 • Train individueel of met z’n tweeën.
 • 7 dagen per week geopend en makkelijk te bereiken.
 • 30 dagen geld terug garantie. Wat de reden ook is.

IN ACTIE

KOM NU

image-video
ALS JE GOED IN JE VEL ZIT EN JE VOELT JE LEKKER, PRESTEER JE ZAKELIJK OOK BETER
Etienne Schaepkens - Directeur Techvisie BV

ONS TEAM

Mark Stroebel
Als ervaringsdeskundige weet ik hoeveel positieve invloed persoonlijke ontwikkeling heeft op je leven. Daarom is het maken van een impact jouw leven en indirect op de mensen om je heen waar ik voor sta. Het op de juiste manier laten samensmelten van het fysieke en mentale aspect is waar alle ingrediënten voor succes samenkomen.
Jordi Schoot
Elke dag weer zie ik hoe belangrijk het is om een fit en gezond lichaam te hebben om alles uit het leven te halen. Ik vind het belangrijk dat mentale coaching evenals sport en bewegen wordt ingezet om samen doelen te behalen voor een optimale kwaliteit van leven. De visie van Personal Impulse op training, coaching en het echt helpen van mensen is op mijn lijf geschreven.
Stefano Addis
Als NASM (National Academy for Sports Medicine) gecertificeerd Personal Trainer vind ik het tof om doelgericht grenzen op te zoeken en te verleggen. Ook in het mentale aspect ben ik altijd op zoek naar die winnende mindset. Iedereen is anders, en juist daarin vind ik uitdaging.
Tim de Jong
Actief bezig zijn en mensen helpen is waar ik voor sta. Mijn ambitie is, om mensen te helpen plezier te krijgen in het bewegen door functioneel te trainen. Naast personal trainer ben ik afgestuurd als fysiotherapeut. Ik zie dit als een perfecte combinatie waarin ik optimaal gebruik kan maken van mijn kennis.
Shaquille Valies
Buiten Personal Trainer & Coach ben ik ook een afgestudeerd Toegepast Psycholoog. De opgedane kennis uit mijn opleiding pas ik ook toe tijdens mijn trainingen. Op een creatieve manier werken aan jouw persoonlijke doelstellingen met een positieve mindset is waar ik voor sta.
Carmen Hammingh
Mensen ondersteunen en begeleiden in alle vormen van beweging is waar mijn passie ligt. Naast personal trainer ben ik ook fysiotherapeut, waarbij deze twee elementen elkaar kunnen versterken, zowel preventief als tijdens revalidatie. De kunst is om ieder mens in de kracht van beweging in te zetten. Ook als je denkt een blessure te hebben, liggen er altijd kansen om alsnog te bewegen.

Meld je aan voor een

GRATIS PROEFSESSIE

Is het tijd voor verandering? Kom dan nu in actie!
Laat in het contactformulier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om een vrijblijvend consult en proefsessie in te plannen.

  *Je gegevens zijn veilig bij ons en zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden.


  Als ik mensen vertel dat ik bij Personal Impulse train, begin ik altijd te stralen
  Margreet Steer - Teammanager
  Go to
  Als drukke ondernemer merk ik dat ik mentaal nu minder gespannen ben, wat ten goede komt in mijn bedrijf
  Valentijn Oude-Hengel - Eigenaar H. Oude Hengel BV Houtzagerij Houthandel
  Go to
  Na mijn start zijn mijn rugklachten drastisch afgenomen.
  Maurice Jumelet
  Go to