SluitenX

Personal trainer Twello

Grote veranderingen vinden nu plaats!

Get the impulse, make an impact: dat is ons motto! De personal trainers van Personal Impulse in Deventer willen jou dat zetje in de juiste richting geven. Wij zijn namelijk de personal trainer van Deventer en omgeving. Veel mensen uit Twello trainen bij ons. Kunnen wij jou ook motiveren?

Tijd voor een ingrijpende verandering? Kom in actie en neem contact op voor een vrijblijvend consult!

Je persoonlijke gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

Een druk leven… Hoe blijf je fit?

Een personal trainer is iemand die jou helpt, stimuleert en motiveert je de gestelde doelen te bereiken. Bij Personal Impulse hebben alle trainers hetzelfde gemeen: ze zijn allemaal ervaringsdeskundige in mentale en fysieke transformatie. Vaak heb je het niet door dat je roofbouw op je lichaam pleegt. Een druk werkend leven, je gezin in Twello, je vrienden en andere afspraken… Het kan er onbewust voor zorgen dat je weinig beweegt en onregelmatig of ongezond eet. Je kan je futloos voelen. Wil jij weer fit worden en lekker in je vel zitten? Onze coaches kunnen jouw levensstijl helemaal aanpassen, omdat ze weten hoe het is om in jouw schoenen te staan. Wij staan jou bij met trainen en een persoonlijk voedingsschema.

Wat onze personal trainer doet

Één voor één zijn de coaches uniek. In de omgeving van Twello heb je veel trainers die jou willen helpen met voeding en tips, maar er ontbreekt vaak één ding: de juiste coaching. Onze trainers zijn eerder een personal coach. Zij helpen jou:

  • Je mindset aan te passen
  • Je doelen te behalen
  • Handvatten te geven om meer uit het leven in Twello te halen
  • Uit je comfortzone te halen
  • Aan meer zelfvertrouwen
  • Aan persoonlijk voedingsadvies

We transformeren je fysiek en mentaal en geven je nieuwe inzichten aan de hand van personal training. Onze coach gaat jou hierbij het hele traject helpen. Zo kom je met hele nieuwe inzichten weer naar Twello.

Trainen in groepsverband met een personal trainer

Wil je met meerdere mensen uit Twello trainen? Dat is mogelijk. Train met je gezin of je beste vrienden uit Twello bij ons in Deventer. De groep bestaat uit maximaal zes mensen en de training duurt 45 minuten. Zo heeft de coach voor iedereen aandacht. De voordelen van samen trainen? Het is gezellig en de kosten voor een personal trainer zijn lager. Om lekker in je vel te komen ben je bij onze personal coach aan het juiste adres.

Personal trainer Twello

Wij zijn er voor jou als het gaat om personal training

Met slechts 12 minuten rijden ben je vanuit Twello bij onze studio in Deventer. Daar zal een trainer op je wachten om samen je wensen door te nemen. Bij ons is er geen mogelijkheid tot vrije fitness, alleen onder begeleiding van een personal coach. Onze 1 op 1 trainingen zijn kort en effectief: je bent slechts 30 minuten van je tijd kwijt. Bij ons kun je ook gebruik maken van de douche, zodat je daarna weer fris naar Twello kunt gaan.

Alleen voor de doorzetters

Wij werken alleen met gemotiveerde mensen, die niet snel opgeven er echt voor willen gaan: de action takers uit Twello. Voor veranderingen moet je echt wat opgeven! Zit je niet lekker in je vel en wil je je mindset veranderen? Onze coaches kunnen jou helpen. Neem contact op via het onderstaande formulier voor een vrijblijvende proefsessie. Tijdens deze sessie laten wij ook weten wat voor de kosten voor een personal trainer worden. Volg je personal training bij ons!

De investering waard?

Dit is wat cliënten over mij zeggen