SluitenX

Small Goup Training Deventer

Laat je motiveren!

Wist je dat Small Group Training in Deventer dé manier is meer uit jezelf te halen? De personal trainers van Personal Impulse leggen je dit graag uit. Wij geven als personal coach trainingen die precies zijn afgestemd op jou. Wil je trainen, maar ga je liever niet zelf in Deventer aan de slag? Of haal jij juist profijt uit het samenzijn met ‘lotgenoten’? Kies dan voor onze Small Group Training. Neem contact met ons op. Wij kijken uit naar onze kennismaking voor de Small Group Training in Deventer!

Tijd voor een ingrijpende verandering? Kom in actie en neem contact op voor een vrijblijvend consult!

Je persoonlijke gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

Wat houdt Small Group Training in Deventer precies in?

Je voelt je futloos en moe, omdat je ongemerkt roofbouw op je lichaam pleegt. Je drukke werkende leven in Deventer geeft een hoop stress, je hebt een gezin en ook nog een privéleven. Ongezien beweeg je weinig en eet je onregelmatig. De vermoeidheid slaat toe. Wij kunnen je in een groep trainen om je weer fit te laten voelen. Small Group Training biedt je het beste van twee werelden. Je wordt intensief aan het werk gezet. Door een personal trainer die weet wat jij wilt bereiken. Je kan bijvoorbeeld met vrienden of familie uit Deventer trainen. De kosten zijn lager dan 1 op 1 begeleiding in Deventer. Maar hoe ziet zo’n Small Group Training er dan precies uit? Met maximaal zes personen sport je 45 minuten samen. Er komt van alles aan bod. Van cardio tot krachttraining. Ook komen lichaamshouding, flexibiliteit, stabiliteit en coördinatie aan bod. Samen sporten werkt vaak extra motiverend.

Wat biedt Small Group Training?

Graag sommen we wat belangrijke voordelen van Small Group Training voor je op. Overweeg jij deze effectieve aanpak in Deventer? Dan mag je rekenen op het volgende:

  • Grote motivatie vanwege groepsverband
  • Afwisseling door diverse doelstellingen
  • Blijvend resultaat door intensieve aanpak
  • Voordeliger dan individuele training

Small Group Training Deventer

Geef je op bij Personal Impulse!

Klinkt deze gezellige en motiverende trainingssessie jou interessant? Maak dan snel een afspraak met Personal Impulse. Onze personal coaches maken graag kennis met jou in Deventer om jouw verwachtingen en doelstellingen door te spreken. Vul het contactformulier op de website in en kom met ons in contact. Met Small Group Training in Deventer behaal jij ook mooie blijvende resultaten op een plezierige manier!

De investering waard?

Dit is wat cliënten over mij zeggen