fbpx

SMALL GOUP TRAINING DEVENTER

LAAT JE MOTIVEREN!

Wist je dat Small Group Training in Deventer dé manier is meer uit jezelf te halen? De personal trainers van Personal Impulse leggen je dit graag uit. Wij geven als personal coach trainingen die precies zijn afgestemd op jou. Wil je trainen, maar ga je liever niet zelf in Deventer aan de slag? Of haal jij juist profijt uit het samenzijn met ‘lotgenoten’? Kies dan voor onze Small Group Training. Neem contact met ons op. Wij kijken uit naar onze kennismaking voor de Small Group Training in Deventer!

To bottom

Wat houdt Small Group Training in Deventer precies in?

Voel je je moe en futloos? Het kan zijn dat je onbewust roofbouw op je lichaam pleegt. Als je weinig slaapt, onregelmatig eet en veel stress hebt, kan het zijn dat je lichaam niet goed herstelt. Tijd om dit aan te pakken met fitness! Wij helpen je weer lekkerder in je vel te zitten. De personal trainer bij Personal Impulse uit Deventer zal onder intensieve begeleiding samen met jou aan de slag gaan. Je uitdagen om het beste uit jezelf te halen. Een goede coaching is hierbij van belang. En dat zullen wij dan ook doen! Wat wij van jou verwachten? 100% motivatie en inzet. Ben jij dus op zoek naar een fitness personal trainer in Deventer? Dan ben je precies waar je zijn moet!

Personal Impulse

Geef je op bij Personal Impulse!

Klinkt deze gezellige en motiverende trainingssessie jou interessant? Maak dan snel een afspraak met Personal Impulse. Onze personal coaches maken graag kennis met jou in Deventer om jouw verwachtingen en doelstellingen door te spreken. Vul het contactformulier op de website in en kom met ons in contact. Met Small Group Training in Deventer behaal jij ook mooie blijvende resultaten op een plezierige manier!

First image

PERSONAL IMPULSE

Wat biedt Small Group Training?

 • Grote motivatie vanwege groepsverband
 • Afwisseling door diverse doelstellingen
 • Blijvend resultaat door intensieve aanpak
 • Voordeliger dan individuele training
Second image

Jouw

7 ZEKERHEDEN

 • Efficiënte, intensieve en resultaatgerichte trainingen van 30 minuten.
 • Train in de comfort en rust van de luxe en schone privéstudio.
 • Train altijd onder begeleiding van een ervaren Personal Trainer.
 • Begeleiding en coaching in voeding en mindset voor het beste resultaat.
 • Train individueel of met z’n tweeën.
 • 7 dagen per week geopend en makkelijk te bereiken.
 • 30 dagen geld terug garantie. Wat de reden ook is.

IN ACTIE

KOM NU

image-video
ALS JE GOED IN JE VEL ZIT EN JE VOELT JE LEKKER, PRESTEER JE ZAKELIJK OOK BETER
Etienne Schaepkens - Directeur Techvisie BV

ONS TEAM

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris a libero sagittis, tristique
augue vel, mattis nibh. Donec hendrerit lacus in diam convallis, sed fringilla lectus
ullamcorper. Duis blandit, nisl sit amet pretium molestie, isl justo interdum dui, ac
pulvinar tellus neque at sapien. In hac habitasse platea dictumst. Aliquam dapibus lacus
placerat, eleifend nisi dapibus, egestas felis.
Mark Stroebel
Als ervaringsdeskundige weet ik hoeveel positieve invloed persoonlijke ontwikkeling heeft op je leven. Daarom is het maken van een impact jouw leven en indirect op de mensen om je heen waar ik voor sta. Het op de juiste manier laten samensmelten van het fysieke en mentale aspect is waar alle ingrediënten voor succes samenkomen.
Jordi Schoot
Elke dag weer zie ik hoe belangrijk het is om een fit en gezond lichaam te hebben om alles uit het leven te halen. Ik vind het belangrijk dat mentale coaching evenals sport en bewegen wordt ingezet om samen doelen te behalen voor een optimale kwaliteit van leven. De visie van Personal Impulse op training, coaching en het echt helpen van mensen is op mijn lijf geschreven.
Stefano Addis
Als NASM (National Academy for Sports Medicine) gecertificeerd Personal Trainer vind ik het tof om doelgericht grenzen op te zoeken en te verleggen. Ook in het mentale aspect ben ik altijd op zoek naar die winnende mindset. Iedereen is anders, en juist daarin vind ik uitdaging.
Tim de Jong
Actief bezig zijn en mensen helpen is waar ik voor sta. Mijn ambitie is, om mensen te helpen plezier te krijgen in het bewegen door functioneel te trainen. Naast personal trainer ben ik afgestuurd als fysiotherapeut. Ik zie dit als een perfecte combinatie waarin ik optimaal gebruik kan maken van mijn kennis.
Shaquille Valies
Buiten Personal Trainer & Coach ben ik ook een afgestudeerd Toegepast Psycholoog. De opgedane kennis uit mijn opleiding pas ik ook toe tijdens mijn trainingen. Op een creatieve manier werken aan jouw persoonlijke doelstellingen met een positieve mindset is waar ik voor sta.

Meld je aan voor een

GRATIS PROEFSESSIE

Is het tijd voor verandering? Kom dan nu in actie!
Laat in het contactformulier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om een vrijblijvend consult en proefsessie in te plannen.

  *Je gegevens zijn veilig bij ons en zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden.


  Als ik mensen vertel dat ik bij Personal Impulse train, begin ik altijd te stralen
  Margreet Steer - Teammanager
  Go to
  Als drukke ondernemer merk ik dat ik mentaal nu minder gespannen ben, wat ten goede komt in mijn bedrijf
  Valentijn Oude-Hengel - Eigenaar H. Oude Hengel BV Houtzagerij Houthandel
  Go to
  Na mijn start zijn mijn rugklachten drastisch afgenomen.
  Maurice Jumelet
  Go to