SluitenX

SAMEN STA JE STERKER

“MARK, DE BESTE PERSONAL TRAINER DIE IK KEN”*

Alle voordelen van Personal Training, maar dan in groepsverband!
Vind jij en je partner, vriendinnen/vrienden of familieleden het leuk om samen te trainen en doelstellingen te halen? Dan is Small Group Training iets voor jou!

Word je extra gemotiveerd door meerdere deelnemers, of maakt het de trainingen gewoon leuker en gezelliger? Misschien zijn de individuele kosten de reden? Wat het ook is, Small Group Training is ideaal om gezamenlijk resultaten te boeken, door de gevarieerde, intensieve en vooral effectieve aanpak.

personaltraining

“meer dan 10 kilo eraf en eraf gebleven”*

Deze trainingen zijn dan wel in groepsverband, maar je krijgt wel de persoonlijke aandacht, aanpassingen in oefeningen zodat deze het meest effectief voor je zijn. Ook word je voortgang met regelmatig terugkerende weeg en meet momenten bijgehouden, dit om te zorgen dat we in een stijgende lijn richting uw doelstellingen blijven gaan.

Verschillen jullie in fitnessniveau? Dat is geen probleem! Wel belangrijk is dat alle deelnemers geen ernstige blessures of klachten hebben.

over-ons-client1

“Mark betekent voor mij Personal Training op z’n best!”*

in dat geval raad ik je aan eerst een aantal individuele Personal Training of Trigger Point Therapie sessies te volgen om je klachten te verhelpen/verminderen, zodat je je op een later tijdstip bij de groep kunt voegen.
Deze groeps trainingen worden zoveel mogelijk op vaste tijdstippen ingepland, zodat alle deelnemers in staat zijn elke training te volgen.
Hebben jullie een leuke groep mensen bij elkaar, of benieuwd of Small Group Training iets voor jullie is? Vul dan onderstaand contactformulier in voor een gratis en vrijblijvende consult & proefsessie.