SluitenX

Triggerpoint behandeling Deventer: Mijn werkwijze

Ik ben Mark Stroebel, Personal Trainer in Deventer. Triggerpoint behandelingen vormen vaak een onderdeel van mijn trainingen. Een gezonder en fitter leven. Daar werk ik graag samen met mijn cliënten aan. De Triggerpoint behandelingen die mijn cliënten krijgen zijn uniek in de regio Deventer. Aan de hand van een videoanalyse brengen we samen in kaart hoe jij beweegt en waar de knelpunten zitten. De resultaten van de bewegingsanalyse vormen de basis van het verbetertraject waarmee we de oorzaak van jouw klachten gaan aanpakken. Ik geef je na de analyse een eerlijk advies of een Triggerpoint behandeling al dan niet bij jou past!

Heb jij veel last van stijve spieren en klachten aan gewrichten? Een Triggerpoint behandeling kan jouw klachten verminderen en vaak zelfs verhelpen!

Wil jij graag een betere lichaamshouding en wil je van je pijnklachten af? Plan nu een gratis en vrijblijvende videoanalyse!

  • Persoonlijke resultaten

    Samen gaan we aan de slag om jouw klachten te verhelpen / te verminderen.

  • Unieke werkwijze

    Mijn Triggerpoint behandelingen zijn uniek in Deventer en omstreken.

Ben jij op zoek naar een Triggerpoint behandeling in Deventer?


Kom nu in actie!

Tijd voor een ingrijpende verandering? Kom dan nu in actie en neem contact met me op voor een vrijblijvend consult!

Je persoonlijke gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

Helpt een Triggerpoint behandeling voor jou?

Mensen bewegen de laatste jaren steeds minder. De meeste mensen hebben een zittend beroep en daarom bewegen ze dus te weinig. Hierdoor kunnen de verhoudingen in een lichaam verstoord raken. Uit onderzoek blijkt dat 80% van alle pijnklachten wordt veroorzaakt door Triggerpoints. De kans is dus heel groot dat je veel baat zult hebben bij een Triggerpoint behandeling in Deventer. Wil jij graag weten of een Triggerpoint handeling voor jou de beste optie is? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Wil jij graag eindelijk van je pijnklachten af? Plan dan nu een gratis en vrijblijvend consult!


Kom nu in actie!

Tijd voor een ingrijpende verandering? Kom dan nu in actie en neem contact met me op voor een vrijblijvend consult!

Je persoonlijke gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden.