Aart Merkelijn

Mijn beginsituatie kort omschreven, komt op het volgende neer;

Niet fit, veel overgewicht, weinig energie en snel moe. Zowel fysiek als mentaal voelde ik me niet zoals ik graag wil. Ik presteerde niet goed op het werk en was al kortademig van mijn zoontje de trap optillen. Het maakte pijnlijk duidelijk dat het tijd was voor een verandering, ik was mijn lijf spuugzat!

In het verleden ben ik lid geweest van meerdere sportscholen in Enschede en Deventer en ook daar heb ik verschillende Personal Trainers gehad. Dit vertaalde zich helaas niet in het gewenste resultaat waardoor ik weer afscheid heb genomen. Door deze ervaring ging ik met een sceptische blik op zoek naar een plek die wel aansloot bij wat ik zocht. Op het moment dat ik op de website van Personal Impulse terecht kwam, sprak de diversiteit van het team van Personal Trainers mij gelijk aan.

Tijdens de proefsessie voelde ik mij echt gehoord en begrepen. Door de uitleg en de persoonlijke aanpak voelde ik mij direct al meer geholpen om daar te komen waar ik wilde zijn, in tegenstelling tot mijn ervaringen in het verleden met meerdere sportscholen en Personal Trainers in Deventer.

Het meest trots ben ik op de pull-up, iets was ik nooit heb gekund. Het helpt natuurlijk dat ik nu 25kg vet kwijt ben, veel meer spiermassa en daardoor kracht heb. Mijn uithoudingsvermogen is ook flink toegenomen waardoor ik nu zonder problemen mijn zoontje de trap op kan tillen. Sterker, ook de actieve uitjes (klimbossen) op vakantie zijn geen probleem. Ik vind mezelf nu een beter voorbeeld voor mijn kinderen. Als je graag iets wil en bereid bent er hard voor te werken kan je alles bereiken wat je wil.

Door alle fysieke resultaten voel ik mij veel zelfverzekerder en schaam ik mij niet meer voor mijn lichaam. Ook ervaar ik nu mentaal veel meer rust, concentratie en ben ik veel scherper en productiever. Laatst kreeg ik voor het eerst in mijn leven complimenten over hoe ik er uit zie. Iets waar ik erg trots op ben. Mijn eigenwaarde is enorm toegenomen, ik mag er zijn!

De trainingen bij Personal Impulse zijn afwisselend en divers, daardoor verrassend en altijd doordacht. Die constante variatie zorgt dat het leuk is en blijft, en geeft vooral ook het gewenste effect.

Het is ook fijn dat er verschillende Personal Trainers werken die in dezelfde lijn te werk gaan, met eigen accenten. Stuk voor stuk leuke gasten die prettig in de omgang zijn.

De andere deelnemers die je voor of na een training ziet zorgen voor een doelgerichte, vriendelijke sfeer. Iedereen is er met een doel, heel gemotiveerd en motiverend. Verder vind ik het heel fijn dat je in de mooie grote ruimte, rustig kan trainen zonder de drukte van een normale sportschool.

Overal waar ik kom vertel ik met trots dat ik bij Personal Impulse train. Een absolute aanrader als je echt toe bent aan verandering en je door de integrale aanpak, die kijkt naar het complete plaatje, daadwerkelijk resultaten wilt boeken..

Bij Personal Impulse hebben ze het vaak over ‘GSD‘(Get Shit Done), eindelijk is dat voor mij nu ‘I Got Shit Done’! Op naar de volgende uitdaging!