Amanda Reimert

“15 cm van mijn buik, ik kan weer trots op mezelf zijn!”

Sinds januari 2015 doe ik Personal Training bij Mark in Deventer.
Ik ben begonnen met  Personal Training omdat ik in een jaar tijd 20 kg was aangekomen. Het moment dat ik dat zelf ook door had stond ik voor de spiegel thuis en zag ik iemand anders. Toen ging bij mij ineens een knop om. Ik moest en zou weer wat aan mijn lichaam gaan doen, want ik wilde weer in de spiegel kijken en mezelf weer kunnen zien. Maar ik wist van mezelf dat ik dat niet alleen zou kunnen. 

Daarom ben ik op internet gaan googelen en kwam mijn moeder met het idee om een personal trainer in te huren, waardoor ik bij Mark terecht ben gekomen.  Door zijn vele goede recensies heb ik een intake bij Mark gepland en door zijn enthousiasme en ervaring heb ik voor Mark gekozen. Mark stelt je op je gemak en geeft je een positieve drive om te beginnen en vooral vol te houden.
Mark geeft je de Personal Training die je nodig hebt, hij motiveert je elke keer weer om door te gaan. Zijn trainingen zijn zwaar, maar elke training heb ik weer nieuwe doelen bereikt. Mijn conditie gaat er hard op vooruit en mijn centimeters worden steeds minder.
Door Mark zijn enthousiasme en openheid heb ik geen training gehad waar ik met tegenzin naar toe ging. 

De eerste indruk wat anderen van mij hadden als ik ergens binnen kwam, was een kleine stevige meid met een masker voor zich. Ik lachte wel, maar mijn lach was niet gemeend.
Ik vond mezelf niet meer mooi, ik herkende mezelf niet  meer. Ik was eerder altijd een vrolijke en spontane meid, genoot van het leven. Maar toen de 20 kg eraan was merkte ik aan mezelf dat ik niet meer mezelf was. Ik genoot niet meer van mijn leven, ik kwam weinig buiten de deur in die tijd. Mijn vrienden zag ik bijna niet meer, ik ging niet graag meer op stap, ik schaamde me voor mijn lichaam, ik was onzeker en het ergste vond ik nog dat ik niet meer vrolijk was. Tenminste, mijn vrolijkheid was niet gemeend.

Nu ben ik al 15 cm van mijn buik kwijt door Mark zijn hulp. Ik kan weer trots op mezelf zijn! Ik voel me weer zeker, ik voel me fitter, ik schaam mij niet meer voor mijn lichaam en het mooiste is dat ik weer mezelf ben en kan zijn.
Het sporten geeft je energie en Mark geeft je energie.
Ik geniet van mijn leven en ik wil weer genieten van mijn leven. 
Het sporten is een deel van mijn levensstijl geworden, wat ik nu niet meer zou willen missen.
In het dagelijks leven merk ik ook goed dat ik ben afgevallen, ik krijg positieve reacties van mensen,  houdt activiteiten weer langer vol en ik ben weer flexibel geworden.
Ik dans naast de trainingen van Mark, waar ik ook weer met plezier naar toe ga. Ik kan weer dansen!

Ik ben nog lang niet waar ik wil zijn, maar het is al een mooi begin waar ik trots op ben.  Ik ben blij dat ik de strijd met het afvallen en met mezelf ben aangegaan samen met Mark, het voelt goed!!
Mijn complimenten aan Mark, hij kan je tot het uiterst motiveren en door de resultaten die je terug ziet, wil je ook door gaan.
Thanks Mark!!