Anne Hoevenaars

Ik voelde me, een jaar na de geboorte van mijn zoontje, niet fit en het lukte me zelf niet gemotiveerd te blijven in de sportschool. Ik was ontevreden over mijn lijf en de extra kilo’s die na de zwangerschap waren blijven plakken.

Daarom heb ik gekozen voor Personal Training bij Personal Impulse vanwege de persoonlijke aanpak. Het eerste contact was meteen toegankelijk en betrokken. Dat gaf een welkom gevoel. Heel anders dan wanneer je binnen komt in een gewone sportschool.

Sinds ik ben begonnen met Personal Training ben ik flink afgevallen en zit ik strakker in mijn vel. Ik heb een betere conditie, meer uithoudingsvermogen en kracht. Ook zit ik veel beter in mijn vel, en voel me zekerder van mezelf, dat het me is gelukt bepaalde doelen te bereiken, en steeds weer een stapje verder te gaan geeft me veel zelfvertrouwen. Ik voel me door het trainen en het letten op mijn voeding meer in balans. Ik kan meer doen doordat ik me fit voel. Onzekerheid over mezelf is minder leidend waardoor ik nieuwe situaties makkelijk in stap.

De trainingen zijn altijd weer zwaar! Maar ik ben ook altijd weer blij als ik geweest ben. De trainingen zijn heel afwisselend, met oefeningen die ik nooit zelf in de sportschool zou kunnen bedenken.
De trainers zijn enthousiast, deskundig, altijd positief, oordeelvrij, energiek, betrokken(tijdens de training heb ik een hekel aan ze).

De sfeer is fijn! Totaal anders dan de ‘zien en gezien worden’ sfeer in een normale sportschool. Je voelt je altijd meteen welkom. Ik vind de manier van trainen, persoonlijke aanpak en fijne sfeer echt uniek!