Annemarie Oostewechel

Zelf trainde ik al een aantal keren per week in een sportschool in Deventer, maar ik wilde graag meer en betere begeleiding van een Personal Trainer. Mijn keuze voor Personal Impulse is met name gebaseerd op de professionele begeleiding. Een betere lichaamshouding krijgen alsook een beter, vitaler en strakker lijf waren mijn voornaamste doelstellingen.
Dankzij het trainen bij Personal Impulse ervaar ik veel minder klachten aan mijn rug na het sporten.
Door de resultaten krijg ik regelmatig complimenten wat leuk is om te horen en hierdoor voel ik mij beter en zelfverzekerder. Over het algemeen zit ik beter en lekkerder in mijn vel.

De trainingen zijn heel erg leuk, vooral door de afwisselende en gevarieerde oefeningen. De begeleiding is goed, wetende dat er goed op je houding gelet wordt en je op een verantwoorde manier bezig bent geeft veel vertrouwen.

De Personal Trainers bij Personal Impulse zijn leuk, gezellig en zeer professioneel. Zij weten mij altijd goed te motiveren/inspireren. De trainingsruimte is mooi, ruim en vol met verschillende mogelijkheden. Er hangt altijd een goede sfeer, kortom, een superleuke Personal Training Studio in Deventer waar ik mij welkom voel!