Anoeska Mantje

Graag wilde ik Personal Training doen om mijn trainingen uitdagender te maken, met als resultaat dat ik wat strakker zou worden. Omdat ik bijna ging trouwen, wilde ik zo strak mogelijk in mijn trouwjurk, zodat ik me zelfverzekerd zou voelen op mijn trouwdag.Ik heb er voor gekozen om Personal training bij Mark te doen, omdat ik eerder ook bij hem heb getraind en zijn aanpak prettig vindt.  

Ik ben ontzettend  trots op mijn behaalde resultaten. Door de trainingen zijn zowel mijn buik, billen en benen strakker geworden. Ook heb ik een betere houding gekregen, door het trainen  van de spieren in mijn rug en mijn buik. Een leuke bijkomstigheid is natuurlijk dat ik me een stuk fitter voelde, waardoor ik mijn onregelmatige werk beter vol kan houden. Ik heb ervaren dat wanneer ik intensiever train, ik mij beter kan concentreren, beter slaap en meer energie heb overdag. 

Dankzij de Personal Training ben ik mij bewuster van de werking van mijn lichaam en train ik zelf nu een stuk gerichter. Ik probeer beter op mijn houding te letten tijdens het sporten en heb weer ontzettend veel motivatie om te trainen.

Ik ben blij met mijn keuze voor Mark als Personal Trainer. Hij weet elke training opnieuw uitdagende oefeningen te bedenken, en zorgt dat ik net dat extra stapje harder zet voor het beste resultaat. Mark is toegankelijk en open, wat de communicatie makkelijk maakt. Ook vind ik het prettig dat Mark ook open staat voor mijn eigen inbreng. Hij vraagt dan ook regelmatig wat ik leuk zou vinden voor de volgende keer. 

Je merkt dat Mark ervaring heeft en goed weet waar hij over praat. Hij is alert op een juiste houding tijdens de oefeningen en stuurt bij waar nodig. Vragen over voeding en de werking van je lichaam weet hij te beantwoorden.

Bij blessures of pijntjes weet Mark door de juiste vragen te stellen waar je last van hebt en hoe je dit kunt voorkomen. Omdat hij tevens ervaring met Trigger Point Therapie heeft, kan hij met kleine oefeningen helpen om een blessure te voorkomen of aan te pakken bij de oorzaak. 

Wanneer het weer het toelaat, trainen we buiten. De trainingen zijn nooit saai en de tijd vliegt voorbij.

Dit alles maakt dat ik altijd wel Personal Training zou willen doen!