Antoin Bakelaar

Voordat ik bij Personal Impulse in Deventer begon, voelde ik mij totaal niet fit. Mijn energielevel was niet wat het zou moeten zijn en hetzelfde was het geval met mijn matige conditie. Ook zaten er de nodige extra kilootjes qua vet op waar ik graag van af wilde komen. 

Met sportscholen, Personal Training Studio’s en dergelijken had ik nog geen enkele ervaring voordat ik bij Personal Impulse in Deventer begon. Maar de persoonlijke aanpak van Personal Training sprak mij erg aan. Na de proefsessie was ik gelijk overtuigd door de professionele aanpak. 

Ik merk vooral dat de spieren in mijn bovenbenen en borstspieren nu goed zijn ontwikkelend. Ook mijn vetpercentage is flink afgenomen. Mijn lichaam voelt sterk en krachtig aan. De bewustwording van mijn lijf, eten en sport is iets wat ook bijdraagt aan mijn vooruitgang. Ik heb geleerd dat kleine vooruitgang boeken juist goed is, aangezien het resultaat daarmee duurzamer wordt. 
Omdat ik mijzelf bewuster en fitter voel, verzorg ik mijn lichaam iedere dag meer.

De trainingen zijn zeer goed! De personal trainers zijn uiterst professioneel, actief, positief en hebben veel humor. Dit in combinatie met de ontspannen sfeer die er bij Personal Impulse hangt zorgt ervoor dat ik met iedereen enthousiast mijn ervaringen deel. Ga zo door!