Arne Keuning

Mijn beginsituatie was beroerd. Ik was te zwaar, had weinig conditie en een slechte houding. Bij de trap oplopen was ik al uitgeput.

Ik wilde beter in mijn vel zitten, energieker & fitter zijn en een goede houding krijgen. Bij Personal Impulse terecht gekomen omdat ik stok achter de deur wilde hebben en ik regelmaat nodig had.

Inmiddels zijn er flink wat kilo’s af. Hardlopen is ontzettend vooruitgegaan, het Tempo is omhoog en ik heb een betere loophouding gekregen. Ook heb ik een veel betere houding op het werk bij het zitten. Het is nu zelfs mogelijk om sprintjes te trekken zonder direct uitgeput te zijn.

Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen en ik heb geleerd om door te gaan, zowel op zakelijk als persoonlijk gebied. Niet opgeven als het moeilijk wordt. Ik zit goed in mijn vel waardoor ik op het podium(voor mijn werk) ook zelfverzekerder voor groepen sta. In het dagelijkse leven merk ik dat ik meer energie heb. Simpele dingen als boodschappen tillen gaat makkelijker, ik zit lekker in mijn vel.

De trainingen zijn erg divers! Trainingen zijn zwaar maar lekker en geven een voldaan gevoel. Heel prettig om trainingen te volgen bij de verschillende personal trainers. De trainers zijn zeer gedreven. Erg geïnteresseerd in jou als persoon waardoor er een goede band ontstaat. Het zijn allemaal verschillende soorten personen waardoor de trainingswijze  zeer gevarieerd is.

De trainingsruimte is prettig. Ruimte genoeg. In elke hoek kan je een specifiek onderdeel trainen. Veel verschillende materialen en attributen. Ook de sfeer is prettig, er is een bepaalde drive aanwezig. Er wordt getraind om resultaat te krijgen, maar er is ook genoeg humor aanwezig. Voor en na de trainingen kom je mensen tegen en maak je een praatje met verschillende. In mijn geval heb ik iemand leren kennen waarmee ik nu standaard op maandagavond train.

Ik zou Personal Impulse zeker aanraden! Ik voel me goed bij personal impulse en het voelt als een verrijking van mijn leven. Daardoor zou ik het aanraden bij andere personen om op deze manier te gaan trainen. Met name ondernemers of mensen met een drukke baan en weinig tijd hebben in mijn ogen veel baat bij deze aanpak.

Personal Training bij Personal Impulse is voor mij iets van lange duur. Het is niet iets wat je eventjes moet doen en daarna los moet laten,  het is een constante investering in jezelf. En daar ga ik voor!