Dennis van het Spijker

Ik was ongetraind! Zo erg zelfs dat ik lucht te kort had bij het veterstrikken. Mentaal gezien wilde ik mezelf een stuk sterker maken. Ik wist dat ik nog stappen moest maken!

Via google kwam ik bij Personal Impulse en voor mij was de website een trigger om contact op te nemen. Die keuze ben ik nog altijd dankbaar! Ik werk aan een Dennis versie 2.0!

Ik ben er fysiek enorm op vooruit gegaan. Natuurlijk zit ik er tijdens de trainingen wel eens goed doorheen, maar zo weet ik ook dat er nog altijd resultaat te behalen valt. Mijn armen en benen kunnen veel meer hebben.

Zoals al eerder aangegeven voelde ik dat ik vooral hierin moest groeien. En dat heb ik dankzij de coaching van de trainers ook enorm gedaan. Meer rust, zekerheid en stabiliteit. Omdat ik me nu bewuster ben van keuzes en handelingen kan ik ook de stap maken om de voeding flink aan te pakken.

Dankzij de trainingen en coachingsmomenten heb ik meer zekerheid, sta ik sterker in de schoenen en hierdoor wil ik meer doen en durf ik meer aan. Mooi voorbeeld; Ik heb niet tot nooit gezwommen met de kinderen. Nu al 2x tijdens vakanties!

De trainingen hebben veel variatie. Er zijn natuurlijk de basisprincipes die altijd terugkomen. Zoals de push en pull bewegingen. De squat en lunges. Maar daar zijn duizenden varianten van. En het lijkt erop dat de trainers ze ook allemaal weten helaas!
De trainers zijn heel fijn in contact. Ze geven veel tips en adviezen. Zijn betrokken en geven je vertrouwen.

De trainingsruimte is goed, je kunt er veel doen. Andere deelnemers merk ik niet als ik bezig ben. Dat geef me ook de gelegenheid om het achterste van mijn tong te laten zien. De sfeer is altijd goed, of ik nu ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds train!

Dankzij al deze positieve punten zou ik iedereen Personal Impulse aanraden want  in mijn dagelijkse leven zou zeker nooit meer zonder kunnen. Het is een uiting op mentaal en fysiek vlak.