Dirk Veldwachter & Yvonne Schuitemaker

Onze beginsituatie was simpel: te weinig sport en te onregelmatige voeding. Omdat wij een verre reis gingen maken wilden we fit aan de start verschijnen. Na google te raadplegen op Personal Coach viel onze keuze gelijk op Personal Impulse. 

De specifieke resultaten die we binnen 3 maanden behaald hebben zijn vooral het algemeen fitter voelen mbt conditie en kracht. Maar ook het bewuster op het eetgedrag letten. Daarnaast helpen de trainingen met afschakelen van de dagelijkse bezigheden. Het is een perfect remedie om je hoofd te legen en even nergens anders aan te denken. De trainers zorgen met opbouwende intensiteit dat je gemotiveerd blijft! 

We hadden nooit verwacht dat er zo’n arsenaal aan oefeningen zou zijn. Ondanks er andere trainers en deelnemers bezig waren tijdens onze trainingsuren, hebben we ons volledig kunnen focussen op onze trainingen. 

Personal Impulse is zeker aan te raden omdat het voor ons een perfecte stok achter de deur is. De extrinsieke motivatiefactor die iedereen kan gebruiken!