Emmely

In december besloten mijn man en ik om dat jaar in augustus te gaan trouwen. Al tijden had ik het voornemen om meer te gaan sporten, maar ik had gemerkt dat de motivatie in de fitnesszaal vaak snel verdween. 

In januari ben ik begonnen met sporten en gezond eten, met als doel om in augustus fit en gezond naar het altaar te kunnen lopen en Mark heeft mij daarbij geholpen.

Met name doormiddel van circuittraining begon ik fitness ook echt leuk te vinden en snel resultaat te zien. Daarnaast was ik er zeker van dat ik de oefeningen ook juist uitvoerde. Ook heeft Mark mij geholpen met mijn houding, door verschillende oefeningen, heeft hij de stand van mijn schouders ‘recht gezet’.

Uiteindelijk ben ik meer dan 10 kilo afgevallen en nu een jaar later is dit gewicht er nog steeds af en train ik met plezier nog steeds zo’n 3 keer per week.

Mark is als personal trainer erg duidelijk en een tikkeltje streng, maar dat is juist goed als je alles uit jezelf wilt halen. In een personal training met Mark doe je altijd meer dan dat je zelf dacht dat je kon! Een aanrader dus, als je het moeilijk vindt om jezelf te blijven motiveren maar wel een duidelijk doel voor ogen hebt.