Esther Henzen

Voor ik met Personal Training begon had ik totaal geen energie, ik was veel te zwaar en had daardoor veel last van mijn gewrichten. Het werd dus tijd voor verandering! 

De website en de visie van Personal Impulse spraken mij direct aan en ik had er een goed gevoel bij.
Tijdens de intake heeft Mark mij overtuigd over hun werkwijze. Het is totaal niet te vergelijken met een sportschool. Zeer gedreven en resultaatgericht gaat men te werk en dat bevalt me tot op de dag van vandaag nog steeds.

Inmiddels ben ik 22 kilo lichter! Ook heb ik veel meer energie en minder last van mijn gewrichten. Wat ik vooral heb geleerd is dat ik keuzes moest leren maken. Ik zit nu weer goed in mijn vel. De trainingen zijn zwaar maar heel effectief. De trainers zijn zeer goed, waardoor het leuk en fijn is om met ze te trainen en praten. 

Ook de trainingsruimte is helemaal prima, want de het aantal oefeningen dat ze kennen lijkt eindeloos. Het totaalplaatje Personal Training klopt hier in mijn ogen.  

Ik praat vol enthousiasme over mijn resultaten (en dus ook mijn verhaal) met mensen waardoor ze overtuigd raken van de waarde van Personal Training bij Personal Impulse in Deventer.