George Meijer

Voor ik Personal Training ging volgen bij Personal Impulse in Deventer was ik lichamelijk enigszins fit, maar was ik geestelijk wat fragieler. Ik voelde me onzeker over veel dingen.

Toen ik de kans kreeg om via mijn werk bij Jackies een 1 op 1 traject te kunnen volgen bij Personal Impulse, heb ik die kans met beide handen aangegrepen. De rest van het team volgde al Small Group Trainingen, maar die tijdstippen waren voor mij niet haalbaar. De stok achter de deur en meer drive is waarom ik in eerste instantie enthousiast was om te beginnen.

Nu een half jaar verder voel ik me fitter en sterker. Ook ben ik meer op voeding gaan letten, heb ik meer energie alsook meer rust. Ook slaap ik nu veel beter. Er zit er meer vorm in mijn lichaam, doordat mijn spiermassa is toegenomen is mijn lijf ook strakker. Door dit traject ben ik ook minder alcohol gaan nuttigen, wat een positief effect heeft op alles.

Het vele praten met de trainers over mijn mentale gesteldheid en de coaching hierop heeft me veel inzichten gegeven. Mentaal voel ik me daarom ook veel sterker nu. Elke training komen de trainers weer terug op persoonlijke vragen en actiepunten van de vorige training, met oprechte interesse in mij als persoon en mijn progressie. Dat is bijzonder.

Ook in het dagelijkse leven ervaar ik meer rust en ben ik geduldiger geworden. Dit heeft een positieve impact op mijn gezin, de mensen om me heen en zelfs de hond. Ik kan nu meer keuzes voor mezelf maken en makkelijker nee zeggen, zonder dat het egocentrisch is. Ik heb weer een prioriteit van mezelf gemaakt en dat beïnvloed mijn omgeving in positieve zin. 

De trainingen zijn zeer divers, gevarieerd en continu anders. De trainers kunnen goed inschatten tot hoever ik kan gaan,  zodat ik het maximale er uit haal op een verantwoorde manier. De duur van 30 minuten is top door de hoge intensiteit. Na 30 minuten ga ik met een voldaan gevoel weer naar huis. 

Alle Personal Trainers bij Personal Impulse zijn persoonlijk en hebben een goede vibe en een positieve energie. Dit maakt de sfeer zeer aangenaam mede door de goede afwisseling van humor en serieus bezig zijn.

Wat de sfeer ook goed maakt zijn de andere deelnemers. Vaak zie ik veel bekenden uit Deventer en dan is het altijd even leuk om een praatje te maken. De ruimte is top, echt een  chille plek.

Personal Impulse raad ik met grote regelmaat aan mensen aan, maar naar mijn mening moet je het eerst ervaren om overstag te gaan.