Inge Bruins Horden

Vanwege heup en rugklachten kwam ik bij Mark van Personal Impulse terecht, in de hoop dat hij mij kon helpen met Trigger Point Therapie. Dat is gelukt! Het resultaat is veel minder klachten waarvan ik veel baat heb. Hierna ben ik zelf blijven trainen in de sportschool waarbij ik merkte dat trainen onder begeleiding in klein groepsverband(Small Group Training), of 1 op 1 Training toch veel meer effect heeft. Daarom heb ik weer contact met Mark opgenomen om Personal Training weer op te pakken.

Al vrij snel merkte ik dat ik fysiek minder klachten kreeg doordat er goed op je gelet wordt en je gecorrigeerd wordt tijdens de trainingen. Ook merkte ik dat het effect van de Personal Trainingen is dat ik mij vrij snel al beter in mijn vel begon te voelen.
Je wordt ook gestimuleerd om thuis bepaalde dingen door te zetten zoals het aanpassen van je voedingspatroon en meer beweging en activiteit.

De trainingen zijn kort, intensief en effectief. Ook de afwisseling maakt het zwaar maar ook heel leuk. De verschillende Personal Trainers bij Personal Impulse zijn allen zeer betrokken en beschikken over veel kennis. De betrokkenheid stopt niet bij de deur, want ook buiten de trainingen om staan ze altijd voor je klaar. De trainingsruimte ziet er professioneel uit en er hangt een gezellige sfeer. Je voelt je direct welkom en niet ‘bekeken’.

Als je de drempel over bent en eenmaal binnen bent met een goede motivatie, dan ga je ervoor. Je hoeft je hier niet onzeker te voelen maar je wordt wel gestimuleerd om aan jezelf te werken en dit ook vol te houden. Zeker een aanrader!