Ingrid Mans

Ik sport al een aantal jaren bij Studio Perfect en was wel toe aan een nieuwe uitdaging naast de reguliere lesjes. Hierin wilde ik vooral mijn houding, conditie en balans verbeteren. Verder wilde ik graag wat nieuwe oefeningen aanwennen, meer variatie in mijn programma! Wat strakker in mijn vel zou een mooie bijkomstigheid zijn.

Ik was zeker niet sceptisch, ik kende Mark al door zijn Trigger Point Therapie sessies en daarin had hij altijd goede tips en vloog de tijd voorbij. Het was altijd plezierig werken met Mark en daardoor had ik ook vertrouwen in de Personal Training. Alles was bespreekbaar en Mark bekeek hoe hij het beste resultaat kon behalen.

Ik ben blij met de resultaten. Ik heb het idee dat ik meer conditie heb, leniger ben geworden en inderdaad meer spiermassa op de juiste plekken heb ontwikkeld en daarmee ook strakker in mijn vel zit. Daarnaast is mijn coördinatie en balans toegenomen.

Ik heb nu meer besef van lichaam en eigen kunnen en beperkingen, een betere (ver)houding van mijn lichaam, nieuwe uitdagende oefeningen die zorgen voor kracht en conditie.
Ik ben bewuster van mijn leefstijl en heb nu meer inzicht in het sporten op zich.

Ik vind Mark een ontzettende plezierige en relaxte persoonlijkheid die je toch uit weet te dagen tot het maximale en veel inzet pleegt om jou jouw doelen te laten behalen. Hij toont echt commitment en zelfs nu na de Personal Training periode geeft hij nog tips, vraagt hij hoe het met me gaat, of ik vragen heb en of het sporten nog naar wens verloopt. Dus zeker een aanrader!