Jo Busch

Voordat ik Mark 5 jaar geleden in zijn rol als PT-trainer leerde kennen, had er al een aantal jaren PT op zitten bij een van zijn voorgangers bij studio Perfect. Het concept als zodanig was beslist niet nieuw voor mij.

Omdat zijn voorganger stopte bij Studio Perfect, viel ik min of meer in een gat. Op het moment dat de sessies met Marks voorganger zo abrupt eindigden, merkte ik al heel gauw dat ik die persoonlijke begeleiding miste. Ik voelde me in die tijd best wel een beetje onthand. Had ik eindelijk iets ontdekt met structuur, persoonlijke begeleiding, veilig mijn eigen grenzen opzoeken en verleggen en gemotiveerd presteren, stond ik opeens met lege handen.

Het feit dat Mark met PT startte, was voor mij dé kans om de draad weer op te pakken en weer echt aan fysieke en mentale opbouw te gaan werken.      

Sceptisch was ik totaal niet, want ik kende Mark tenslotte al een hele tijd en we hadden al wel vaker contact gehad over veilig sporten en verantwoord gebruik van toestellen op de sportschool.

Toen Mark voor zichzelf begon als PT-trainer was het eigenlijk logisch dat ik zo snel mogelijk op zijn initiatief inhaakte. Dit was wat ik zocht, simpelweg omdat ik het miste, omdat ik met het PT-concept goede ervaring had opgedaan in het verleden en omdat de meerwaarde voor mijn fysieke en mentale gesteldheid enorm is. 

Ik merk dat ik letterlijk en figuurlijk een stuk beter in mijn vel zit.

Ik kan lichamelijk veel meer aan dan ik ooit voor mogelijk heb gehouden.

Ik durf nu ook tijdens mijn eigen sportsessies grenzen op te zoeken.

Ik heb een veel beter inzicht in houding, beweging, kracht, ademhaling en verantwoord gebruik van apparatuur.

Mijn zelfvertrouwen (m.n. tijdens de bokssessies) is er enorm op vooruit gegaan.

Ik denk nu heel kritisch na over voeding, drank en allerlei leefgewoonten.

Mijn gevoel voor eigenwaarde zit flink in de lift.

Mijn leven krijgt steeds meer structuur.

Ik durf steeds meer dingen aan.

Als mensen mij op de sportschool vragen naar PT en Mark Stroebel – laat ik geen enkel moment schieten om Mark te promoten en onze sessies tot in detail uit te leggen! Omdat Mark is wie hij is en omdat Mark de dingen doet zoals hij ze doet!