Jolanda Omvlee

Na een auto ongeluk ging het hardlopen niet meer ivm nek en hoofdpijnklachten. Mijn conditie ging achteruit, ik kwam ‘vast te zitten’ in mijn hoofd. Ik was uit balans.
Het totaalconcept van Personal Impulse maakte mij enthousiast. Body & Mind. Daarbij waren de recensies zeer positief en gaven vertrouwen in de videofilmpjes op de website.

Ik merk dat ik meer kracht en conditie heb gekregen, strakker in m’n vel zit en mij fitter voel dankzij de personal training. Ik eet ook gezonder dan ik hiervoor deed.

Mentaal gezien ben ik meer in balans. Ik kan mijzelf beter uiten en ook kan ik dingen beter loslaten. Ook kan ik nu betere keuzes maken doordat ik mij veel krachtiger voel.

De trainingen zijn professioneel, afwisselend, pittig en leuk. Ook is alles afgestemd op mijn doelen en precies op wat ik nodig heb. Ook de trainers zijn er altijd op uit om al coachend het beste uit je te halen. Ook zijn ze stuk voor stuk zeer betrokken. De trainingsruimte straalt rust, overzicht en professionaliteit uit.

Personal Impulse is echt een aanrader! Toptrainers die het beste uit je halen op fysiek en mentaal gebied!