Karen Grote Ganseij

De eerste les al direct een nieuwe impulse. Dat je buitenadem kunt zijn na de inspanning van een paar (voor mijn gevoel) simpele oefeningen. Op basis van de website en de eerste training straalde Personal Impulse een professionele vorm van werken uit die mij enorm aansprak. Daarom heb ik vrij snel de keuze gemaakt!

Relatief snel voelde ik me al iets strakker in het velletje, maar vooral centimeters eraf daar was ik blij mee! Ik merk dat de armspieren krachtiger worden. Het opdrukken smal lukt bijna…

Mentaal gezien maakte ik de keuze vooral om de valkuil van vorig jaar te vermijden: steevast stok achter de deur om 2x per week te sporten met veel plezier i.p.v. stressen op het werk. Ook omdat ik angst had voor een terugkomende ontsteking op het schouderblad door het verkeerd uitvoeren van oefeningen. Nu na 3 maanden heb ik nog steeds geen last hiervan!

Ik sta elke keer weer te trappelen om te mogen trainen!! Ik voel me goed bij sporten en merk dat het belangrijk is ook in drukke tijden te blijven doen.  De trainers komen met goede adviezen. Ik zou bijna zeggen dat ik elke keer wel wat opsteek. Ook al zijn de 30 minuten trainingen voorbij voordat je het doorhebt. Er zit er ook verschil in trainers, waardoor ik het fijn vind om 2 verschillende trainers te hebben. Het verschil zit in focus spiergroep, zware training en creatieve oefeningen.

Er hangt een gemoedelijke sfeer. Op geen enkel moment heb ik me ongemakkelijk gevoeld.
Personal impulse motiveert enorm om meer te bewegen en er bewuster mee bezig te zijn, dus ik zou het zeker aanraden.

Ik blijf hier zeker trainen en daarmee op naar nog eens 3 cm van onderbuik en heupomvang af!!!