Karin van Oort

Waar zal ik beginnen? Ik had geen uithoudingsvermogen, weinig spieropbouw. Te veel gewicht, slechte houding en voelde me absoluut niet fit.

De individuele aandacht, flexibele beschikbaarheid en de holistische aanpak gaven voor mij de doorslag. Mijn energielevel zit na zo’n korte maar doeltreffende workout dan ook heel hoog.

Hierdoor heb ik meer spierkracht, meer balans. Minder gewicht, meer uithoudingsvermogen en vooral een betere houding. Ik voel zelfs dan mijn schouders een stuk mobieler zijn geworden.

Bewegen is leuker geworden en geeft mij energie waardoor je ook actiever wordt in je vrije tijd. Ik ga zelfs naar hotels op zoek die een aparte fitnessruimte hebben om mijn patroon niet te doorbreken.

De trainingen zijn enorm gevarieerd en afwisselend. Op een goede manier intensief, met het oog op mij en mijn ontwikkeling. De trainers zijn zeer ervaren, letten goed op en zijn opmerkzaam.

Dit gecombineerd met een fijne goede ruimte om in te trainen. Je voelt je er vrij om te doen wat je moet doen. Ik kan mezelf zijn zonder dat er raar op gekeken wordt. 

Ik zou Personal Training bij Personal Impulse zeker aanraden gezien de samenhangende aanpak en de persoonlijke aandacht voor het individu. Je bereikt gegarandeerd je resultaten!!