Kim Huizing en Ronald Knigge

Ik was herstellende van een ongeluk, waarbij het traject met de fysiotherapeut was afgerond. Dus mijn logische volgende stap was zelf aan de slag gaan om mijn lichaam de juiste belasting te geven.

Hierdoor kwam ik bij Personal Impulse want ik wilde graag goede begeleiding in mijn oefeningen, waarbij er rekening gehouden wordt met mijn beperkingen. Mark gaf bij de intake aan dat dit geen enkel probleem zou zijn. In alle opzichten wordt er rekening gehouden met mijn beperkingen en worden oefeningen aangepast. Het vertrouwen wat Mark hierin uitstraalde heeft mij doen besluiten te starten bij Personal Impulse. Inmiddels samen met mijn partner, omdat hij natuurlijk mijn verhalen aanhoorde en daardoor enthousiast werd om op ‘fietsgebied’ beter uit de voeten te komen.

Fysiek cijfermatig gezien zijn dit mijn resultaten (tot nu toe), want ik merk dat het me nog veel meer kan brengen; 2 kleding maten minder op mijn onderlichaam en 1 kledingmaat bij mijn bovenlichaam. Ik heb een sterker bovenlichaam gekregen, meer fysieke mobiliteit en belasting.

Het sporten is een vast onderdeel in de agenda geworden. Ik ga altijd met veel plezier naar Personal Impulse om te sporten. Het is ontspanning door inspanning en dat bevalt mij uitstekend!
Als nevendoelstellingen ben ik energieker, slaap beter en heb ik een sterker lichaam gekregen. En er ligt nog meer ruimte om te verbeteren/ sterker te worden!

Deze zijn verschillend per trainer, waardoor het altijd weer een verassing is. Ik zie er hierdoor op voorhand niet tegen op, omdat je niet weet hoe de training eruitziet. Het is geen voorgekauwd materiaal, maar het is ook totaal geen chaos. De expertise over handelswijze en oefeningen spat ervan af. Ik voel me veilig bij de oefeningen die ze me laten doen.

Elke trainer heeft zijn eigen kwaliteiten wat maakt dat elke training weer een verassing is. Ook de verschillen in persoonlijkheid maken het tot een team dat elkaar aanvult.
Daarnaast is de trainingsruimte prima en gezellig. Sfeer is altijd goed zoals ook mijn partner kan beamen.

Ik zou Personal Impulse aanraden omdat de trainers goed rekening houden met je eigen doelen en zorgen voor veel variatie in de trainingen. Ook dagen ze je daarin uit om het stapje verder te brengen. 2/3x per week een half uur trainen is voor iedereen goed te doen. Bedankt Mark, Niek, Shaquille, Stefano en Jordi!