Margreet Steer

In het begin zat ik er mee dat ik veel gewicht aankwam, maar niet kon achterhalen hoe dat kwam. Ik wist dat ik er zelf iets aan moest doen en had een stok achter de deur nodig. Een personal trainer leek mij daarom wel wat. Hiermee kon ik wellicht meer zelfdiscipline krijgen als het gaat om sporten, maar ook het plezier in sporten zou een plus zijn. Ik zag Personal Impulse via Facebook herhaaldelijk voorbij komen en zag op de site goede resultaten. Na een proefles was ik om.. 

Kritisch als ik ben, was ik in het begin best sceptisch. Gaat dit mij echt wat brengen? Nu, na bijna een jaar sporten bij Personal Impuls kan ik met zekerheid zeggen, dat het mij heel veel heeft gebracht. Ik ben veel gewicht kwijt geraakt en ben een stuk krachtiger geworden. Mijn lijf is in positieve zin veranderd en dat wordt ook door de omgeving gezien. Complimenten zijn altijd leuk!

Mijn mentale resultaten zijn ook enorm. Je hebt allemaal wel eens momenten in je leven dat het fijn als je op een positieve manier feedback krijgt. Voor mij is een belangrijk onderdeel het gevoel van vertrouwen en integriteit. Dat vond ik bij Niek(een van de trainers). Door zijn manier van coaching ben ik als mens een stuk krachtiger geworden. De invloed op mijn dagelijkse leven is dat ik veel meer energie heb, maar ook door de positieve verandering van mijn lijf, ik ook veel meer zelfvertrouwen heb gekregen.

De coaching en de training zijn top. Het is slechts een half uur, maar ik ga altijd na dat halve uur met een glimlach weer weg. Dat komt ook door de resultaten ‘heb je wel gezien hoeveel kg je nu optilt’ , maar ook door de humor die zeker aanwezig is. Ik heb vooral met Niek getraind en dat was plezierig. Ook de andere trainers zijn goede professionals. De trainingsruimte is top. Nog steeds doe ik oefeningen, die ik vooraf niet had gezien. Materialen die er zijn, zijn op verschillende manier in te zetten. Sfeer is goed. Bij 1:1 coaching heb je niet veel te maken met de andere deelnemers, maar toch zie je veel gelijkgestemden.

Ik zou Personal Impulse zeker bij andere aanraden. Het is een compleet pakket, met professionele trainers, waar goed naar jou als mens, maar ook naar je lijf wordt gekeken. Voor mij is dat een groot succes gebleken. Als ik mensen vertel dat ik bij Personal Impulse train, begin ik altijd te stralen. Waarom? Omdat de trainingen leuk zijn, ik mijn spieren steeds meer ontwikkel, ik mijn grenzen opzoek waardoor ik veel meer kan dan ik gedacht had, en ik op een positieve manier feedback krijg. Hoe pittig een training ook is geweest, ik ga altijd met een glimlach weer naar huis.