Marjon van der Linde

Voor ik bij Personal Impulse begon was ik kort gezegd niet fit, niet sterk, te zwaar en niet happy. Mijn zelfbeeld was ook heel laag bij binnenkomst. In het verleden heb ik allerlei sporten en sportscholen in Deventer geprobeerd, maar niets hielp mij. Mede door mijn grootste belemmering, mijn knie, waar ik veel last van had, kon ik na zelfstandig sporten zonder begeleiding niet meer lopen door de pijn.

Via via hoorde ik over Personal Impulse en de enthousiaste verhalen maakte mij nieuwsgierig. Ik was toevallig op zoek naar een trainer met veel kennis om bij te gaan trainen. Na een proefles had ik er gelijk vertrouwen in en het voelde gelijk goed.

Fysiek gezien ben ik veel sterker geworden. Mijn core-stability is nu ook veel beter. Ik kan eindelijk weer benen en billen trainen zonder last te hebben van de knie, zelf op de hurken zitten kon voorheen niet, maar nu wel! Dit laatste is heel handig voor mijn fysiek belastende werk op de ambulance en het geven van trainingen in o.a. reanimatie. Mijn zelfbeeld is nu weer goed! Ik sta sterk in mijn schoenen en ben weer happy met mezelf!

De trainingsmethode vind ik briljant, vooral de afwisseling en mogelijkheden. De trainers hebben stuk voor stuk veel kennis, ook voor het mentale gedeelte is veel aandacht, wat zorgt voor kwalitatief hoge trainingen. Het is heel prettig dat ik met vragen 24/7 terecht kan bij de trainers. 

De trainingsruimte is netjes en schoon met alle materialen die je nodig hebt. De sfeer is aangenaam, andere deelnemers zijn altijd gezellig en vrolijk, wanneer je een praatje maakt merk je dat het allemaal gemotiveerde mensen zijn.

Ik zou Personal Impulse aanraden juist om de individuele begeleiding, vooral mensen die fysieke klachten hebben en hier gericht en bewust mee aan de slag willen. Ik ben in ieder geval superblij dat ik personal training bij Personal Impulse volg!