Matthijs van der Meulen

Omdat ik een zittend beroep heb is mijn lichaam niet veel gewend. Ik heb vele individuele sporten beoefenend maar nog nooit is er een sport blijven ‘plakken’.

Mijn vrouw sportte al bij Personal Impulse in Deventer en zij was zeer te spreken over de werkwijze. Door mijn drukke baan wilde ik mijn ongezonde levensstijl gaan tegenwerken met een gezonde levensstijl. Ik belde Mark op en regelde gelijk een proefsessie.

Mijn lichaam is absoluut sterker geworden. Je hebt vele graadmeters zoals push ups, die nu 20x zeker kan uitvoeren.  Mijn werk vergt concentratie voor langere periodes. Dat is makkelijker vol te houden als ik fysiek fitter ben. Dit maakt dat ik zelfverzekerder en losjes voor groepen sta.

Ook al slaap ik een keer een wat kortere nacht, dat weerhoudt mij niet om gas de geven tijdens de training!  

Ik zal je eerlijk bekennen dat als ik sportschool lid was geweest, dan lag ik nog elke morgen in mijn nest. Omdat ik die commitment aanga sta ik 2 a 3 x per week rond de klokslag van 8:00 flink te trainen. Ook al probeer ik soms de tijd te rekken, die trainers weten me altijd te triggeren om ook op sportgebied gas te geven.

Gelukkig brengen ze de training met een grote dosis humor. Dat houdt mij te been. Ik hou van een praatje maar soms is dat niet eens mogelijk. Ik zou nooit zo strikt te werk kunnen gaan voor mezelf. 

Ik maak graag een praatje met mijn mede sporter. Ik zie dat de medesporters er ook voldoening uit halen. Gelukkig zie ik dat ik niet de enige ben die bezweet de trainingszaal verlaat. Het mooie is dat ik nog kan douchen bij Personal Impulse voordat ik rechtstreeks naar mijn werk ga.

Onderbouwde trainingen met beleving, humor en de noodzakelijke coaching! Dit zijn voor mij de pilaren die nodig zijn voor een top training! Zonder twijfel een aanrader!