Monique Casteel

Ik ben altijd al sportief geweest, maar ik wilde meer lijnen in mijn lichaam zien. Dit betekent de doeltreffende combinatie van training maar vooral ook voeding. 

Krachttraining werd mijn manier van trainen. Ik dacht dat ik het wel alleen kon, maar dat was heel moeilijk. Toen kwam ik Mark tegen, die mij hielp met tips. Vervolgens ben ik bij hem les gaan volgen met veel plezier.

Fysiek gezien ben ik strakker, sterker en heb ik meer lijnen. Ik kan nu zelfs pull ups uitvoeren. Techniek bij alle oefeningen hebben de trainers hoog in het vaandel.

Omdat ik oefeningen meeneem naar mijn eigen trainingen worden deze ook gevarieerder en zwaarder. De intensiteit ligt hoog. We zijn nu een nieuwe aanpak begonnen om meer lijnen te zien: High Intensity Interval Training. Ik word aan alle hoeken van de zaal voorgesteld. Voordeel is een hoge hartslag, dus hogere verbranding. En leesbaar op de website van Personal Impulse: een top afterburn effect.

De trainingen zijn leuk, gevarieerd, gezellig, uitdagend. Vermoeiend, maar ik ga met een voldaan gevoel weer naar huis. 30 minuten knallen past ook bij mij als persoon, want aanpakken is ook mijn stijl in de makelaardij. De trainers zijn echte betrokken vakmensen, ik voel hun passie, en dat voelt vertrouwd.

Omdat ik tevreden ben over de trainingen zou ik Personal Impulse zeker aanraden. Ik vind ze echte trainers met passie en persoonlijke aandacht. Iets wat je bij alle andere sportscholen mist!