Samad Ammi

Conditioneel was het dramatisch en zeer matig qua kracht. Fysiek en mentaal was ik totaal out of shape. Ook had ik veel ongeloof in het behalen van resultaat, wat in mijn ogen niet meer mogelijk was. Een goede vriend van mij sportte bij Personal Impulse, na de proefles was ik om. Met name door de 1 op 1 aanpak, dat heb ik nodig. De aanbeveling en ervaring na de proefles gaven de doorslag om het roer om te gooien.

Nu na een aantal maanden voel ik me fitter, sterker en energieker. Mijn spiermassa is flink toegenomen en ik zit strakker in mijn lijf. Ook maak ik nu meer tijd voor mezelf en ben ik trots op wat ik doe en kan. 2×30 minuten per week is al meer tijd dan ik eerder in mezelf stak(‘me time’). Personal Impulse is zoveel meer dan alleen het fysieke aspect. Zakelijk en privé verloopt alles soepeler. Ik ben energieker en voel me weerbaarder doordat ik minder snel stress ervaar.

De trainingen zijn zwaar en totaal anders dan ik eerder heb meegemaakt. Er is veel variatie en elke training is anders. Doordat het hele lijf wordt aangepakt, ‘beleef’ je je hele lijf op het moment dat je grenzen worden verlegd. Het maakt mij bewuster.

De trainers zijn verschillend en hebben elk hun eigen maniertjes. Het contact is heel goed en ik heb veel steun aan de trainers als het zwaar wordt. Het voelt veilig en vertrouwd, met ruimte voor plezier en lol. Er hangt een ongedwongen sfeer waarbij je je kwetsbaar durft op te stellen. Er is ook een soort verbondenheid met de andere deelnemers, je merkt dat zij ook hoog gemotiveerd en doelgericht bezig zijn, wat zorgt voor leuk contact.

Ik zou Personal Impulse zeker willen aanraden. Vooral aan mensen die een beroep of bedrijf hebben waarbij je door verantwoordelijkheid jezelf vaak op de 2e plek zet door de jaren heen. Met name zware beroepen en ondernemingen met veel werkdruk en stress waardoor je jezelf wegcijfert. Ongemerkt merk je dat je voor jezelf op de 2e plek komt waardoor je jezelf onbewust verwaarloosd.
Wat ik gemerkt heb is dat het enige waar je jezelf nog belangrijk in kan vinden je beroep/werk is, dit maakt 90% van je identiteit uit. Tijd investeren in jezelf gaat niet ten koste van je productiviteit, maar komt juist ten goede hiervan. Het is nooit te laat om te beginnen en ik heb persoonlijk ervaren dat werk en tijd voor jezelf prima samen gaan als je er bewust voor kiest.