Ton Brinkhof

Een half jaar voor de start bij Personal Impulse heb ik een hernia-operatie ondergaan. Door bijna een jaar niet sporten en in die periode ook nog eens stoppen met roken was ik nogal wat kilo’s aangekomen en futloos.

Ik heb gekozen voor Personal Impulse omdat ik via de 2 sessies per week bij de fysiotherapeut in mijn ogen te weinig progressie boekte, maar bovenal ook te weinig bezetenheid/bezieling ondervond.

Ik voel me lichamelijk nu erg goed, ben wat kilo’s kwijtgeraakt en zit nu heerlijk in mijn vel.

Mentaal gezien betekende het voor me dat ik weer de motivatie en drive had gevonden vol voor de trainingen (en mijn andere passie: volleybal) te gaan.

Ik heb weer een blije kijk op het leven gekregen en ik heb weer zin om er vol tegen aan te gaan.

Ik vond persoonlijk de trainingen heerlijk opgebouwd, waarbij ik regelmatig een/de desbetreffende trainer vervloekt heb, omdat mijn grenzen opgezocht werden. Maar dat was wel wat ik nodig had.

Ik vond zonder uitzondering alle trainers van Personal Impulse fijne, hartelijke mensen die oprecht geïnteresseerd waren in je. Zowel voor wat betreft je trainingsbehoefte als ook je privéleven.

Ik vond de trainingsruimte prima, waar je prima met je trainer/coach in je “eigen hoekje” kon werken.

Ik zou Personal Impulse zeker aanraden, omdat het een fijne/warme groep mensen/trainers bij elkaar zijn, die elkaar prima aanvullen met hun eigen kwaliteiten en deskundigheid.