Valentijn Oude Hengel

Weinig conditie heeft mij doen bewegen om actie te ondernemen. Er kwam op Instagram een bericht van Personal Impulse voorbij over Personal Training in Deventer wat mij direct aansprak. Na een proefles voelde de visie en concept goed. 

Nu na een aantal maanden trainen merk ik dat mijn conditie sterk is verbeterd en ik meer spiermassa heb gekregen, vooral mijn benen zijn zichtbaar en voelbaar sterker.

Mentaal was een belangrijke keuze voor mij om te sporten. Het sporten bij Personal Impulse geeft mij meer innerlijke rust en een rustiger hoofd. Als drukke ondernemer merk ik dat ik mentaal nu minder gespannen ben, wat ten goede komt in mijn bedrijf.

Personal Impulse heeft goede trainers. Ze zijn prettig in de omgang en professioneel. Het concept is ideaal, een half uur effectief en intensief trainen is goed in te passen in mijn drukke agenda. De trainingsruimte is top, lekker leeg en je hebt geen last van andere deelnemers. Er wordt veel met losse materialen getraind en vrijwel nooit komt er een zelfde oefening langs.

Personal Impulse zou ik zeker aanbevelen, vanwege de goede begeleiding en relaxte sfeer, de flexibele tijden en dat alles goed op elkaar afgestemd is. Ga vooral zo door!