Wendy Demmers

Ik sportte al een hele tijd niet meer en sinds de start van corona had ook eigenlijk helemaal geen zin meer om te sporten. Eerder sportte ik wel 2 keer per dag in een sportschool in Deventer, al was dat meer bewegen dan sporten. Ook had ik last van mijn rug, wat niet erg motiverend was.

Mijn Partner Hans volgde al Personal Training bij Personal Impulse en probeerde mij ook aan te moedigen om ook te gaan trainen. Aangezien de Personal Trainers in de corona periode bij ons thuis in Bathmen kwamen om trainingen te geven ben ik het destijds ook gaan proberen. Zodoende ben ik bij PI gebleven, ook toen er weer in de Personal Training Studio in Deventer werd getraind.

Na de eerste training had ik heel veel spierpijn, wat voor mij een teken was dat ik echt weer aan de bak moest. Achteraf gezien deed ik in de sportschool niet zo heel veel. Vroeger had ik zelf meer discipline maar nu heb ik echt een Personal Trainer nodig als stok achter de deur. Als ik weer zelf zou sporten beland ik gegarandeerd weer in de zelfde situatie. Bij PI wordt er goed gelet op je houding en dat neem ik ook mee in mijn dagelijkse leven.

Qua resultaten kan ik zeggen dat mijn kracht en conditie flink verbeterd zijn. Waar ik eerder constant rugpijn had, is mijn rug nu sterker en heb ik er veel minder last van. Het is voor mij belangrijk om mijn lichaam in beweging te houden. Als ik een paar weken niet sport merk ik dat ik last krijg van mijn rug. Door de persoonlijke begeleiding ben ik mij ook veel bewuster van mijn houding en let ik daar gedurende dag veel meer op. Omdat ik altijd in de ochtend train merk ik dat het een goede start van de dag is. Ik voel mij mentaal fitter, met een positieve energie en ik ga vrolijk de dag door.

 

De trainingen zijn eigenlijk altijd super en gevarieerd dankzij altijd verschillende oefeningen. Ook de variatie in Personal Trainers vind ik erg fijn. Van de 3 keer per week vind ik het fijn om minimaal 1 keer een andere trainer te hebben. Aangezien alle Personal Trainers bij Personal Impulse sociaal, kundig en professioneel zijn voel ik mij bij allemaal op mijn gemak. Er hangt überhaupt altijd een goede en fijne sfeer bij Personal Impulse.

Door mijn enthousiasme over de trainingen heb ik ook een vriendin aangeraden om het te gaan proberen. Voor haar waren de 30 minuten trainingen interessant omdat ze een drukke ondernemer is. Toen ze een keer met mij is mee geweest was ze gelijk om en traint ze nu nog steeds ook 3 keer per week bij Personal Impulse.

Als ik andere mensen vertel over de Personal Trainingen zijn ze soms sceptisch over het concept omdat het ‘maar’ 30 minuten is. Zelf was ik bij voorhand ook sceptisch, maar dat was al snel voorbij toen ik merkte hoe intensief de oefeningen waren. Nu ben ik moe en voldaan na elke training en ben ik blij dat het geen 60 minuten trainingen zijn!