fbpx

Fitness in Deventer; altijd bij jou in de buurt

WAT IS JOUW DOEL?

Op zoek naar een personal sport studio die JOUW in je kracht zet? En die voor JOU een positieve impact maakt op mentaal vlak, fysiek vlak en in het leven? Dan is Personal Impulse in Deventer voor jou de ideale personal fitness studio. Gelegen aan de Staverenstraat 1, direct aan de Hanzeweg, ligt onze sportstudio op een centrale plek in Deventer. De studio is snel te bereiken en je kunt er eenvoudig parkeren. Daarbij zijn wij zeven dagen in de week geopend. Bij Personal Impulse zit je goed als je een partij zoekt voor fitness in Deventer.

To bottom

Fitness in Deventer: Alles voor jouw optimale resultaat

In 2016 zijn wij in Deventer begonnen met de privéstudio voor sporten en fitness. Met onze professionele coaches zorgen wij ervoor dat jouw verwachtingen worden overtroffen. Elke training wordt uitgevoerd onder begeleiding van één van onze personal trainers met jarenlange ervaring. Onze personal trainer stemt met jou af hoe jij het beste resultaat kan behalen. Daarbij denken we niet alleen aan trainingsoefeningen, maar helpen we jou ook verder met voeding, gedragsverandering en mindset. De combinatie van deze vier onderdelen geven uiteindelijk het optimale resultaat. Kortom: wij zijn een veelzijdige en doelgerichte partij als het gaat om fitness in Deventer.

Personal Impulse

Next-level

Meer dan 100 succesverhalen gingen jou voor. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke begeleiding, trainen met een vriend of vriendin of trainen in een klein groepje met maximaal zes personen: Personal Impulse kan in alles voorzien. Wat niet verandert, is de persoonlijke aandacht. Wij zien onszelf als inspirators met een passie voor persoonlijke ontwikkeling. Met de kennis en ervaring die wij al die jaren hebben opgebouwd, leveren wij de cruciale en actieve bijdrage om jouw sportskills naar een next-level te tillen.

First image

PERSONAL IMPULSE

DE STYLE

 • Wil jij gezonder leven?
 • Wil jij meer zelfverzekerdheid uitstralen?
 • Wil jij fitter worden?
 • Wil jij mentaal en fysiek tegen een stootje kunnen?
 • Wil jij onder begeleiding van een trainer jouw doelen bereiken?
Second image

Personal Impulse

Personal training of in een kleine groep

Voor fitness of sporten in Deventer ben je bij Personal Impulse aan het juiste adres. Jij hebt de regie in handen. Ben je erg druk en heb je niet veel tijd om te sporten? Dan is onze efficiënte, intensieve en resultaatgerichte training van 30 minuten iets voor jou. In korte tijd krik je jouw energielevel weer op naar standje maximaal. De kwalitatief hoge trainingen bestaan uit een mix tussen kracht en cardio. Deze hebben we opgebouwd vanuit onze eigen visie. Wij willen jou in je kracht zetten. Zoals gezegd bieden wij personal training aan. Raak je toch gemotiveerder als je met iemand anders sport of vind je dit nu gewoon gezelliger? Dat kan natuurlijk ook. Onze small group trainingen zijn ideaal om samen resultaten te boeken! De trainingen zijn gevarieerd, intensief en daardoor erg effectief. De trainers passen de oefeningen aan op jou, wat zorgt voor het persoonlijk tintje. Omdat de groepen maximaal uit zes personen bestaan, blijven wij persoonlijke aandacht voor jou houden

First image

Personal Impulse

Neem contact op om in Deventer te fitnessen!

Ben je geïnteresseerd in personal training? Of wil je samen met iemand anders of in een kleine groep sporten? Dan is onze personal sportstudio voor fitness in Deventer perfect voor jou. Door de centrale ligging in de stad ligt de studio altijd bij jou in de buurt. Vul snel ons contactformulier in of bel ons. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op omtrent fitness in Deventer!

First image

Jouw

7 ZEKERHEDEN

 • Efficiënte, intensieve en resultaatgerichte trainingen van 30 minuten.
 • Train in de comfort en rust van de luxe en schone privéstudio.
 • Train altijd onder begeleiding van een ervaren Personal Trainer.
 • Begeleiding en coaching in voeding en mindset voor het beste resultaat.
 • Train individueel of met z’n tweeën.
 • 7 dagen per week geopend en makkelijk te bereiken.
 • 30 dagen geld terug garantie. Wat de reden ook is.

IN ACTIE

KOM NU

image-video
ALS JE GOED IN JE VEL ZIT EN JE VOELT JE LEKKER, PRESTEER JE ZAKELIJK OOK BETER
Etienne Schaepkens - Directeur Techvisie BV

ONS TEAM

Mark Stroebel
Als ervaringsdeskundige weet ik hoeveel positieve invloed persoonlijke ontwikkeling heeft op je leven. Daarom is het maken van een impact jouw leven en indirect op de mensen om je heen waar ik voor sta. Het op de juiste manier laten samensmelten van het fysieke en mentale aspect is waar alle ingrediënten voor succes samenkomen.
Jordi Schoot
Elke dag weer zie ik hoe belangrijk het is om een fit en gezond lichaam te hebben om alles uit het leven te halen. Ik vind het belangrijk dat mentale coaching evenals sport en bewegen wordt ingezet om samen doelen te behalen voor een optimale kwaliteit van leven. De visie van Personal Impulse op training, coaching en het echt helpen van mensen is op mijn lijf geschreven.
Stefano Addis
Als NASM (National Academy for Sports Medicine) gecertificeerd Personal Trainer vind ik het tof om doelgericht grenzen op te zoeken en te verleggen. Ook in het mentale aspect ben ik altijd op zoek naar die winnende mindset. Iedereen is anders, en juist daarin vind ik uitdaging.
Tim de Jong
Actief bezig zijn en mensen helpen is waar ik voor sta. Mijn ambitie is, om mensen te helpen plezier te krijgen in het bewegen door functioneel te trainen. Naast personal trainer ben ik afgestuurd als fysiotherapeut. Ik zie dit als een perfecte combinatie waarin ik optimaal gebruik kan maken van mijn kennis.
Shaquille Valies
Buiten Personal Trainer & Coach ben ik ook een afgestudeerd Toegepast Psycholoog. De opgedane kennis uit mijn opleiding pas ik ook toe tijdens mijn trainingen. Op een creatieve manier werken aan jouw persoonlijke doelstellingen met een positieve mindset is waar ik voor sta.
Carmen Hammingh
Mensen ondersteunen en begeleiden in alle vormen van beweging is waar mijn passie ligt. Naast personal trainer ben ik ook fysiotherapeut, waarbij deze twee elementen elkaar kunnen versterken, zowel preventief als tijdens revalidatie. De kunst is om ieder mens in de kracht van beweging in te zetten. Ook als je denkt een blessure te hebben, liggen er altijd kansen om alsnog te bewegen.
Marijn Schurink

Meld je aan voor een

GRATIS PROEFSESSIE

Is het tijd voor verandering? Kom dan nu in actie!
Laat in het contactformulier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om een vrijblijvend consult en proefsessie in te plannen.

  *Je gegevens zijn veilig bij ons en zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden.


  Als ik mensen vertel dat ik bij Personal Impulse train, begin ik altijd te stralen
  Margreet Steer - Teammanager
  Go to
  Als drukke ondernemer merk ik dat ik mentaal nu minder gespannen ben, wat ten goede komt in mijn bedrijf
  Valentijn Oude-Hengel - Eigenaar H. Oude Hengel BV Houtzagerij Houthandel
  Go to
  Na mijn start zijn mijn rugklachten drastisch afgenomen.
  Maurice Jumelet
  Go to