fbpx

OVER ONS

WIJ ZIJN PERSONAL IMPULSE

Maak kennis met de drijvende kracht achter Personal Impulse.
De visie, missie en het team van trainers

To bottom

EEN GEDREVEN TEAM MET EEN MISSIE

We zien onszelf graag als inspirators met een passie voor persoonlijke ontwikkeling. Met de kennis en ervaring die daaruit voortvloeit leveren we een actieve en cruciale bijdrage om de levens van mensen naar the next level te brengen.

Get the impulse

Make an Impact

Bij PI geloven we dat wij dé impulse zijn die jou weer in je kracht gaat zetten, door een positieve impact te hebben op elk onderdeel van je leven, fysiek en mentaal. Door niet alleen de focus op training en voeding te leggen maar juist ook op coaching, krijgt resultaat een hele andere betekenis, waardoor verwachtingen vaak worden overtroffen. Met jarenlange ervaring en kennis als Personal Trainers, Coaches en Mentors, hebben we een sterke intuïtie ontwikkeld. Hiermee hebben we al vele honderden ondernemers, leidinggevenden en andere serieus gemotiveerde mensen naar ‘the next level’ gebracht, zowel zakelijk als privé.

First image

Personal trainer

PROFESSIONALITEIT

Na personal training aangeboden te hebben sinds 2009 in een prominente sportschool in Deventer, maar vanwege de beperkte trainingsmogelijkheden, besloot ik in 2016 dat het tijd was om volgens geheel eigen visie zelf de allereerste personal training studio in Deventer te openen. Destijds was het alles of niets, en vanwege een totaal nieuw concept voelde het als pionieren.

Inmiddels is dat wel anders door het alsmaar toenemende aanbod van sportscholen en (hobby) personal trainers welke als paddestoeltjes uit de grond schieten met de meest uiteenlopende concepten en gimmicks. If you think it’s expensive to hire a professional, wait untill you hire an amateur.

Second image

Jouw

7 ZEKERHEDEN

 • Efficiënte, intensieve en resultaatgerichte trainingen van 30 minuten.
 • Train in de comfort en rust van de luxe en schone privéstudio.
 • Train altijd onder begeleiding van een ervaren Personal Trainer.
 • Begeleiding en coaching in voeding en mindset voor het beste resultaat.
 • Train individueel of met z’n tweeën.
 • 7 dagen per week geopend en makkelijk te bereiken.
 • 30 dagen geld terug garantie. Wat de reden ook is.

KOM NU

IN ACTIE

  *Je gegevens zijn veilig bij ons en zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden.


  ONS TEAM

  Als je aan onze leden vraagt wat zij van de trainers vinden hoor je veelvuldig terug dat door de professionaliteit, de oprechte interesse in mensen en de humor, er een ongedwongen en vertrouwde sfeer hangt waardoor iedereen zichzelf kan zijn. Personal Training is heel persoonlijk, juist daarom is het belangrijk dat er een goede klik en vertrouwen is tussen jou en de trainers.
  Mark Stroebel
  Eigenaar / Personal Trainer / Coach / Triggerpoint specialist
  Als ervaringsdeskundige weet ik hoeveel positieve invloed persoonlijke ontwikkeling heeft op je leven. Daarom is het maken van een impact jouw leven en indirect op de mensen om je heen waar ik voor sta. Het op de juiste manier laten samensmelten van het fysieke en mentale aspect is waar alle ingrediënten voor succes samenkomen.
  Jordi Schoot
  Manager / Bewegingsagoog / Sportkundige
  Elke dag weer zie ik hoe belangrijk het is om een fit en gezond lichaam te hebben om alles uit het leven te halen. Ik vind het belangrijk dat mentale coaching evenals sport en bewegen wordt ingezet om samen doelen te behalen voor een optimale kwaliteit van leven. De visie van Personal Impulse op training, coaching en het echt helpen van mensen is op mijn lijf geschreven.
  Stefano Addis
  Personal Trainer / Coach / Triggerpoint specialist
  Als NASM (National Academy for Sports Medicine) gecertificeerd Personal Trainer vind ik het tof om doelgericht grenzen op te zoeken en te verleggen. Ook in het mentale aspect ben ik altijd op zoek naar die winnende mindset. Iedereen is anders, en juist daarin vind ik uitdaging.
  Tim de Jong
  PERSONAL TRAINER / FYSIOTHERAPEUT
  Actief bezig zijn en mensen helpen is waar ik voor sta. Mijn ambitie is, om mensen te helpen plezier te krijgen in het bewegen door functioneel te trainen. Naast personal trainer ben ik afgestuurd als fysiotherapeut. Ik zie dit als een perfecte combinatie waarin ik optimaal gebruik kan maken van mijn kennis.
  Shaquille Valies
  Personal Trainer / Coach / Toegepast Psycholoog
  Buiten Personal Trainer & Coach ben ik ook een afgestudeerd Toegepast Psycholoog. De opgedane kennis uit mijn opleiding pas ik ook toe tijdens mijn trainingen. Op een creatieve manier werken aan jouw persoonlijke doelstellingen met een positieve mindset is waar ik voor sta.
  Carmen Hammingh
  PERSONAL TRAINER / FYSIOTHERAPEUT
  Mensen ondersteunen en begeleiden in alle vormen van beweging is waar mijn passie ligt. Naast personal trainer ben ik ook fysiotherapeut, waarbij deze twee elementen elkaar kunnen versterken, zowel preventief als tijdens revalidatie. De kunst is om ieder mens in de kracht van beweging in te zetten. Ook als je denkt een blessure te hebben, liggen er altijd kansen om alsnog te bewegen.

  Meld je aan voor een

  GRATIS PROEFSESSIE

  Is het tijd voor verandering? Kom dan nu in actie!
  Laat in het contactformulier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om een vrijblijvend consult en proefsessie in te plannen.

   *Je gegevens zijn veilig bij ons en zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden.


   Als ik mensen vertel dat ik bij Personal Impulse train, begin ik altijd te stralen
   Margreet Steer - Teammanager
   Go to
   Als drukke ondernemer merk ik dat ik mentaal nu minder gespannen ben, wat ten goede komt in mijn bedrijf
   Valentijn Oude-Hengel - Eigenaar H. Oude Hengel BV Houtzagerij Houthandel
   Go to
   Na mijn start zijn mijn rugklachten drastisch afgenomen.
   Maurice Jumelet
   Go to