OVER ONS

WIJ ZIJN PERSONAL IMPULSE

Maak kennis met de drijvende kracht achter Personal Impulse.
De visie, missie en het team van trainers

To bottom

EEN GEDREVEN TEAM MET EEN MISSIE

We zien onszelf graag als inspirators met een passie voor persoonlijke ontwikkeling. Met de kennis en ervaring die daaruit voortvloeit leveren we een actieve en cruciale bijdrage om de levens van mensen naar the next level te brengen.

Get the impulse

Make an Impact

Bij PI geloven we dat wij dé impulse zijn die jou weer in je kracht gaat zetten, door een positieve impact te hebben op elk onderdeel van je leven, fysiek en mentaal. Door niet alleen de focus op training en voeding te leggen maar juist ook op coaching, krijgt resultaat een hele andere betekenis, waardoor verwachtingen vaak worden overtroffen. Met jarenlange ervaring en kennis als Personal Trainers, Coaches en Mentors, hebben we een sterke intuïtie ontwikkeld. Hiermee hebben we al vele honderden ondernemers, leidinggevenden en andere serieus gemotiveerde mensen naar ‘the next level’ gebracht, zowel zakelijk als privé

First image

Personal trainer

PROFESSIONALITEIT

Na personal training aangeboden te hebben sinds 2009 in een prominente sportschool in Deventer, maar vanwege de beperkte trainingsmogelijkheden, besloot ik in 2016 dat het tijd was om volgens geheel eigen visie zelf de allereerste personal training studio in Deventer te openen. Destijds was het alles of niets, en vanwege een totaal nieuw concept voelde het als pionieren.

Inmiddels is dat wel anders door het alsmaar toenemende aanbod van sportscholen en (hobby) personal trainers welke als paddestoeltjes uit de grond schieten met de meest uiteenlopende concepten en gimmicks. If you think it’s expensive to hire a professional, wait untill you hire an amateur.

Second image

Jouw

7 ZEKERHEDEN

  • Efficiënte, intensieve en resultaatgerichte trainingen van 30 minuten.
  • Train in de comfort en rust van de luxe en schone privéstudio.
  • Train altijd onder begeleiding van een ervaren Personal Trainer.
  • Begeleiding en coaching in voeding en mindset voor het beste resultaat.
  • Train individueel, met z’n tweeën of met een klein groepje van maximaal 6 personen.
  • 7 dagen per week geopend en makkelijk te bereiken.
  • 30 dagen geld terug garantie. Wat de reden ook is.

KOM NU

IN ACTIE

*Je gegevens zijn veilig bij ons en zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden.


ONS TEAM

Als je aan onze leden vraagt wat zij van de trainers vinden hoor je veelvuldig terug dat door de professionaliteit, de oprechte interesse in mensen en de humor, er een ongedwongen en vertrouwde sfeer hangt waardoor iedereen zichzelf kan zijn. Personal Training is heel persoonlijk, juist daarom is het belangrijk dat er een goede klik en vertrouwen is tussen jou en de trainers.
Mark Stroebel
Eigenaar / Personal Trainer / Coach / Triggerpoint specialist
Als ervaringsdeskundige weet ik hoeveel positieve invloed persoonlijke ontwikkeling heeft op je leven. Daarom is het maken van een impact jouw leven en indirect op de mensen om je heen waar ik voor sta. Het op de juiste manier laten samensmelten van het fysieke en mentale aspect is waar alle ingrediënten voor succes samenkomen.
Jordi Schoot
Manager / Bewegingsagoog / Sportkundige
Elke dag weer zie ik hoe belangrijk het is om een fit en gezond lichaam te hebben om alles uit het leven te halen. Ik vind het belangrijk dat mentale coaching evenals sport en bewegen wordt ingezet om samen doelen te behalen voor een optimale kwaliteit van leven. De visie van Personal Impulse op training, coaching en het echt helpen van mensen is op mijn lijf geschreven.
Shaquille Valies
Personal Trainer / Coach / Toegepast Psycholoog
Buiten Personal Trainer & Coach ben ik ook een afgestudeerd Toegepast Psycholoog. De opgedane kennis uit mijn opleiding pas ik ook toe tijdens mijn trainingen. Op een creatieve manier werken aan jouw persoonlijke doelstellingen met een positieve mindset is waar ik voor sta.
Stefano Addis
Personal Trainer / Coach / Triggerpoint specialist
Als NASM (National Academy for Sports Medicine) gecertificeerd Personal Trainer vind ik het tof om doelgericht grenzen op te zoeken en te verleggen. Ook in het mentale aspect ben ik altijd op zoek naar die winnende mindset. Iedereen is anders, en juist daarin vind ik uitdaging.
Stephan Gougon
Personal Trainer / Coach
Van jongs af aan ben ik al bezig met sport en bewegen; vooral fitness. Ik ben trots dat ik hiervan mijn werk heb kunnen maken en ook andere mensen kan helpen door ze te trainen, coachen en motiveren! Het gaat verder dan alleen sporten, bewegen en lichamelijke fitheid. Het gaat ook om de juiste mindset om je doelen te behalen!

Meld je aan voor een

VRIJBLIJVEND CONSULT

Is het tijd voor verandering? Kom dan nu in actie!
Laat in het contactformulier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om een vrijblijvend consult en proefsessie in te plannen.

*Je gegevens zijn veilig bij ons en zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden.


Als ik mensen vertel dat ik bij Personal Impulse train, begin ik altijd te stralen
Margreet Steer - Teammanager
Go to
Als drukke ondernemer merk ik dat ik mentaal nu minder gespannen ben, wat ten goede komt in mijn bedrijf
Valentijn Oude-Hengel - Eigenaar H. Oude Hengel BV Houtzagerij Houthandel
Go to
Ik heb een goed gevoel over mijzelf omdat ik elke week minimaal 2x sport op de juiste manier
Daniëla Horstman - Communicatie Adviseur Vastgoed EFY Group BV
Go to