FITNESS PERSONAL TRAINER DEVENTER

WAT IS JOUW DOEL?

Een fitness personal trainer in Deventer helpt jou bij het verwezenlijken van jouw doelen. Personal Impulse is in Deventer dé plek waar je moet zijn als jij onder begeleiding van een personal trainer je gestelde doelen wilt behalen. Je zult zien dat je na een aantal trainingen zelfverzekerder wordt en je lekkerder in je vel gaat zitten. Daarbij richten we ons niet alleen op sporten en fitness, maar kijken we ook naar je leefgewoonten, mindset en eetpatroon. Door al deze facetten aan te pakken, zul je verzekerd zijn van een langdurig resultaat. Interesse? Vraag dan gerust om een vrijblijvend consult.

To bottom

Onze coaches staan voor jou klaar

Voel je je moe en futloos? Het kan zijn dat je onbewust roofbouw op je lichaam pleegt. Als je weinig slaapt, onregelmatig eet en veel stress hebt, kan het zijn dat je lichaam niet goed herstelt. Tijd om dit aan te pakken met fitness! Wij helpen je weer lekkerder in je vel te zitten. De personal trainer bij Personal Impulse uit Deventer zal onder intensieve begeleiding samen met jou aan de slag gaan. Je uitdagen om het beste uit jezelf te halen. Een goede coaching is hierbij van belang. En dat zullen wij dan ook doen! Wat wij van jou verwachten? 100% motivatie en inzet. Ben jij dus op zoek naar een fitness personal trainer in Deventer? Dan ben je precies waar je zijn moet!

Personal Impulse

Regel een vrijblijvend consult

Heb je na het lezen van bovenstaande gegevens nog vragen? Graag beantwoordt onze trainer jouw vragen middels een vrijblijvend consult. Wij hopen samen met jou die uitdaging aan te kunnen gaan. Wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier op de website in. Onze fitness personal trainer in Deventer gaat graag met jou aan de slag, ben je er klaar voor?!

First image

PERSONAL IMPULSE

DE STYLE

 • Wil jij gezonder leven?
 • Wil jij meer zelfverzekerdheid uitstralen?
 • Wil jij fitter worden?
 • Wil jij mentaal en fysiek tegen een stootje kunnen?
 • Wil jij onder begeleiding van een trainer jouw doelen bereiken?
Second image

Jouw

7 ZEKERHEDEN

 • Efficiënte, intensieve en resultaatgerichte trainingen van 30 minuten.
 • Train in de comfort en rust van de luxe en schone privéstudio.
 • Train altijd onder begeleiding van een ervaren Personal Trainer.
 • Begeleiding en coaching in voeding en mindset voor het beste resultaat.
 • Train individueel, met z’n tweeën of met een klein groepje van maximaal 6 personen.
 • 7 dagen per week geopend en makkelijk te bereiken.
 • 30 dagen geld terug garantie. Wat de reden ook is.

IN ACTIE

KOM NU

image-video
ALS JE GOED IN JE VEL ZIT EN JE VOELT JE LEKKER, PRESTEER JE ZAKELIJK OOK BETER
Etienne Schaepkens - Directeur Techvisie BV

ONS TEAM

Mark Stroebel
Als ervaringsdeskundige weet ik hoeveel positieve invloed persoonlijke ontwikkeling heeft op je leven. Daarom is het maken van een impact jouw leven en indirect op de mensen om je heen waar ik voor sta. Het op de juiste manier laten samensmelten van het fysieke en mentale aspect is waar alle ingrediënten voor succes samenkomen.
Jordi Schoot
Elke dag weer zie ik hoe belangrijk het is om een fit en gezond lichaam te hebben om alles uit het leven te halen. Ik vind het belangrijk dat mentale coaching evenals sport en bewegen wordt ingezet om samen doelen te behalen voor een optimale kwaliteit van leven. De visie van Personal Impulse op training, coaching en het echt helpen van mensen is op mijn lijf geschreven.
Shaquille Valies
Buiten Personal Trainer & Coach ben ik ook een afgestudeerd Toegepast Psycholoog. De opgedane kennis uit mijn opleiding pas ik ook toe tijdens mijn trainingen. Op een creatieve manier werken aan jouw persoonlijke doelstellingen met een positieve mindset is waar ik voor sta.
Stefano Addis
Als NASM (National Academy for Sports Medicine) gecertificeerd Personal Trainer vind ik het tof om doelgericht grenzen op te zoeken en te verleggen. Ook in het mentale aspect ben ik altijd op zoek naar die winnende mindset. Iedereen is anders, en juist daarin vind ik uitdaging.
Stephan Gougon
Van jongs af aan ben ik al bezig met sport en bewegen; vooral fitness. Ik ben trots dat ik hiervan mijn werk heb kunnen maken en ook andere mensen kan helpen door ze te trainen, coachen en motiveren! Het gaat verder dan alleen sporten, bewegen en lichamelijke fitheid. Het gaat ook om de juiste mindset om je doelen te behalen!

Meld je aan voor een

VRIJBLIJVEND CONSULT

Is het tijd voor verandering? Kom dan nu in actie!
Laat in het contactformulier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om een vrijblijvend consult en proefsessie in te plannen.

*Je gegevens zijn veilig bij ons en zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden.


Als ik mensen vertel dat ik bij Personal Impulse train, begin ik altijd te stralen
Margreet Steer - Teammanager
Go to
Als drukke ondernemer merk ik dat ik mentaal nu minder gespannen ben, wat ten goede komt in mijn bedrijf
Valentijn Oude-Hengel - Eigenaar H. Oude Hengel BV Houtzagerij Houthandel
Go to
Ik heb een goed gevoel over mijzelf omdat ik elke week minimaal 2x sport op de juiste manier
Daniëla Horstman - Communicatie Adviseur Vastgoed EFY Group BV
Go to