fbpx

KOSTEN PERSONAL TRAINER DEVENTER

DE JUISTE INVESTERING

Ben je benieuwd naar de kosten van een personal trainer in Deventer? Maak dan eens een afspraak met de personal trainer van Personal Impulse. Wij bieden onze diensten goed betaalbaar aan. Dat komt omdat wij onze fitness training beschouwen als een investering. Je moet zelf immers het meeste werk leveren. Dat er kosten voor gevraagd worden, is voornamelijk om jou nog beter te motiveren. Inderdaad, de kosten voor een personal trainer zijn vaak hoger dan de maandbedragen van sportscholen die claimen dat je er ‘gratis’ kunt sporten. Maar het is gebleken dat deze sportscholen op den duur een stuk minder bezocht worden. Waarom? Geen persoonlijke begeleiding. Geen coaching. Geen motivatie. Maak dus snel een afspraak met ons in Deventer!

To bottom

De kosten van een personal trainer in Deventer zijn het waard

Je voelt je futloos en moe? Door veel stress op het werk, je drukke gezinsleven, onregelmatig eten en weinig bewegen kun je je zo voelen. Je pleegt als het ware roofbouw op je lichaam. Vaak onbewust. Maar wij gaan hier samen met jou mee aan de slag. Onze trainers werken al jaren als volledige fitness coach in Deventer en omgeving. Het doet ons erg goed na lange tijd weer oud-cliënten te zien. Zij zien er gezond, stralend, energiek, fit en sterk uit. Zowel fysiek als mentaal. Dat zij nog zo goed in shape zijn, komt omdat onze aanpak blijvend werkt. Wij richten ons namelijk niet alleen op hoe jij het beste kunt sporten om jouw doelstellingen te behalen. Jouw voedselpatroon, houding en mindset komen ook aan bod. Pas als alles met elkaar in balans is, zal het effect blijvend zijn. Jouw personal trainer houdt deze balans goed in de gaten. Hij daagt je uit een stap extra te zetten, maar houdt het gezond en plezierig. Zo blijft de training leuk voor je. En levert het tegelijkertijd op wat je ervan mag verwachten. Die kosten die je hiervoor gemaakt hebt? Die blijken het dan volledig waard.

Personal Impulse

Contactgegevens Personal Impulse

JIj begrijpt nu ook dat het inschakelen van een persoonlijke coach dan misschien wel wat meer kost, maar indirect ben je veel minder kwijt. Wij leveren je een snelle, effectieve en blijvende oplossing. Voor meer informatie kun je het contactformulier op de website invullen. De kosten voor een personal trainer in Deventer zijn het dubbel en dwars waard!

First image

PERSONAL IMPULSE

Vele voordelen

 • Intensieve aanpak
 • Individuele trainingen
 • Persoonlijke behandeling
 • Mooie en blijvende resultaten
 • Persoonlijk voedingsschema
Second image

Jouw

7 ZEKERHEDEN

 • Efficiënte, intensieve en resultaatgerichte trainingen van 30 minuten.
 • Train in de comfort en rust van de luxe en schone privéstudio.
 • Train altijd onder begeleiding van een ervaren Personal Trainer.
 • Begeleiding en coaching in voeding en mindset voor het beste resultaat.
 • Train individueel of met z’n tweeën.
 • 7 dagen per week geopend en makkelijk te bereiken.
 • 30 dagen geld terug garantie. Wat de reden ook is.

IN ACTIE

KOM NU

image-video
ALS JE GOED IN JE VEL ZIT EN JE VOELT JE LEKKER, PRESTEER JE ZAKELIJK OOK BETER
Etienne Schaepkens - Directeur Techvisie BV

ONS TEAM

Mark Stroebel
Als ervaringsdeskundige weet ik hoeveel positieve invloed persoonlijke ontwikkeling heeft op je leven. Daarom is het maken van een impact jouw leven en indirect op de mensen om je heen waar ik voor sta. Het op de juiste manier laten samensmelten van het fysieke en mentale aspect is waar alle ingrediënten voor succes samenkomen.
Jordi Schoot
Elke dag weer zie ik hoe belangrijk het is om een fit en gezond lichaam te hebben om alles uit het leven te halen. Ik vind het belangrijk dat mentale coaching evenals sport en bewegen wordt ingezet om samen doelen te behalen voor een optimale kwaliteit van leven. De visie van Personal Impulse op training, coaching en het echt helpen van mensen is op mijn lijf geschreven.
Stefano Addis
Als NASM (National Academy for Sports Medicine) gecertificeerd Personal Trainer vind ik het tof om doelgericht grenzen op te zoeken en te verleggen. Ook in het mentale aspect ben ik altijd op zoek naar die winnende mindset. Iedereen is anders, en juist daarin vind ik uitdaging.
Tim de Jong
Actief bezig zijn en mensen helpen is waar ik voor sta. Mijn ambitie is, om mensen te helpen plezier te krijgen in het bewegen door functioneel te trainen. Naast personal trainer ben ik afgestuurd als fysiotherapeut. Ik zie dit als een perfecte combinatie waarin ik optimaal gebruik kan maken van mijn kennis.
Shaquille Valies
Buiten Personal Trainer & Coach ben ik ook een afgestudeerd Toegepast Psycholoog. De opgedane kennis uit mijn opleiding pas ik ook toe tijdens mijn trainingen. Op een creatieve manier werken aan jouw persoonlijke doelstellingen met een positieve mindset is waar ik voor sta.
Carmen Hammingh
Mensen ondersteunen en begeleiden in alle vormen van beweging is waar mijn passie ligt. Naast personal trainer ben ik ook fysiotherapeut, waarbij deze twee elementen elkaar kunnen versterken, zowel preventief als tijdens revalidatie. De kunst is om ieder mens in de kracht van beweging in te zetten. Ook als je denkt een blessure te hebben, liggen er altijd kansen om alsnog te bewegen.

Meld je aan voor een

GRATIS PROEFSESSIE

Is het tijd voor verandering? Kom dan nu in actie!
Laat in het contactformulier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om een vrijblijvend consult en proefsessie in te plannen.

  *Je gegevens zijn veilig bij ons en zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden.


  Als ik mensen vertel dat ik bij Personal Impulse train, begin ik altijd te stralen
  Margreet Steer - Teammanager
  Go to
  Als drukke ondernemer merk ik dat ik mentaal nu minder gespannen ben, wat ten goede komt in mijn bedrijf
  Valentijn Oude-Hengel - Eigenaar H. Oude Hengel BV Houtzagerij Houthandel
  Go to
  Na mijn start zijn mijn rugklachten drastisch afgenomen.
  Maurice Jumelet
  Go to