SluitenX

Kosten Personal trainer Deventer

De juiste investering

Ben je benieuwd naar de kosten van een personal trainer in Deventer? Maak dan eens een afspraak met de personal trainer van Personal Impulse. Wij bieden onze diensten goed betaalbaar aan. Dat komt omdat wij onze fitness training beschouwen als een investering. Je moet zelf immers het meeste werk leveren. Dat er kosten voor gevraagd worden, is voornamelijk om jou nog beter te motiveren. Inderdaad, de kosten voor een personal trainer zijn vaak hoger dan de maandbedragen van sportscholen die claimen dat je er ‘gratis’ kunt sporten. Maar het is gebleken dat deze sportscholen op den duur een stuk minder bezocht worden. Waarom? Geen persoonlijke begeleiding. Geen coaching. Geen motivatie. Maak dus snel een afspraak met ons in Deventer!

Tijd voor een ingrijpende verandering? Kom in actie en neem contact op voor een vrijblijvend consult!

Je persoonlijke gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

De kosten van een personal trainer in Deventer zijn het waard

Je voelt je futloos en moe? Door veel stress op het werk, je drukke gezinsleven, onregelmatig eten en weinig bewegen kun je je zo voelen. Je pleegt als het ware roofbouw op je lichaam. Vaak onbewust. Maar wij gaan hier samen met jou mee aan de slag. Onze trainers werken al jaren als volledige fitness coach in Deventer en omgeving. Het doet ons erg goed na lange tijd weer oud-cliënten te zien. Zij zien er gezond, stralend, energiek, fit en sterk uit. Zowel fysiek als mentaal. Dat zij nog zo goed in shape zijn, komt omdat onze aanpak blijvend werkt. Wij richten ons namelijk niet alleen op hoe jij het beste kunt sporten om jouw doelstellingen te behalen. Jouw voedselpatroon, houding en mindset komen ook aan bod. Pas als alles met elkaar in balans is, zal het effect blijvend zijn. Jouw personal trainer houdt deze balans goed in de gaten. Hij daagt je uit een stap extra te zetten, maar houdt het gezond en plezierig. Zo blijft de training leuk voor je. En levert het tegelijkertijd op wat je ervan mag verwachten. Die kosten die je hiervoor gemaakt hebt? Die blijken het dan volledig waard.

Vele voordelen

Kortom, de kosten voor een personal trainer lijken misschien aanvankelijk wat aan de hoge kant, maar ze zijn het dubbel en dwars waard. Een persoonlijke fitness coach biedt jou namelijk:

  • Intensieve aanpak
  • Individuele trainingen
  • Persoonlijke behandeling
  • Mooie en blijvende resultaten
  • Persoonlijk voedingsschema

Kosten Personal Trainer Deventer

Contactgegevens Personal Impulse

JIj begrijpt nu ook dat het inschakelen van een persoonlijke coach dan misschien wel wat meer kost, maar indirect ben je veel minder kwijt. Wij leveren je een snelle, effectieve en blijvende oplossing. Voor meer informatie kun je het contactformulier op de website invullen. De kosten voor een personal trainer in Deventer zijn het dubbel en dwars waard!

De investering waard?

Dit is wat cliënten over mij zeggen