fbpx

PERSONAL COACH DEVENTER

AFGESTELD OP JOUW DOELSTELLINGEN

Een personal coach in Deventer kan er voor zorgen dat jij die langverwachte doelstellingen ook echt gaat halen. Elke Personal Impulse coach is al jaren in de ruime omgeving van Deventer actief als allround trainer. Graag maken wij kennis met je om te horen wat jij graag wilt bereiken. Onze aanpak is compleet. Wij richten ons namelijk niet alleen op sporten, maar ook op jouw voedingspatroon en je mindset. Coaching is ons sleutelwoord. Energieker, sterker, slanker, fitter en zelfverzekerder worden heeft namelijk ook te maken met gedragsveranderingen. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met jouw eigen personal coach uit Deventer!

To bottom

Wat kan een personal coach in Deventer voor jou betekenen?

Door je drukke werkende leven kun je veel stress ervaren. Onregelmatig eten, weinig beweging en slecht slapen kunnen ervoor zorgen dat je je futloos voelt. Want ongemerkt pleeg je roofbouw op je lichaam. Wij kunnen je helpen om je weer fit te laten voelen. Op intensieve wijze zullen we jou in Deventer uitdagen het beste uit jezelf te halen, aan de hand van een personal coach. Soms zal het zwaar zijn, maar uiteindelijk levert het een prachtig resultaat op. Zodra dit zichtbaar en merkbaar begint te worden (je valt af, je voelt je fitter), begin je volop te genieten van de training in Deventer. Onze coaches zorgen ervoor dat jij precies die fitness oppakt, die voor jou het meeste doet. Ben jij er klaar voor een investering te maken in een gezonder, energieker en zelfverzekerder leven? Kies dan ook in Deventer voor de diensten van onze personal coach. Velen zijn je al voorgegaan. Zij zijn het levende bewijs van dat onze fitness training plezierig is, effectief werkt en blijvende resultaten oplevert.

Personal Impulse

Maak kennis met Personal Impulse!

Heb jij behoefte aan persoonlijke begeleiding? Maak dan snel in Deventer een afspraak met ons. Vul het contactformulier op de website in en plan zo een vrijblijvende en gratis sessie. Wij zijn graag de personal coach in Deventer die jou helpt jouw doelstellingen te behalen en te behouden!

First image

PERSONAL IMPULSE

Waarom een personal coach inschakelen?

 • Intensieve aanpak en effectieve trainingen
 • Relatief snel en vooral blijvend resultaat
 • Duidelijk zicht op je voortgang
 • Persoonlijk voedingsschema
Second image

Jouw

7 ZEKERHEDEN

 • Efficiënte, intensieve en resultaatgerichte trainingen van 30 minuten.
 • Train in de comfort en rust van de luxe en schone privéstudio.
 • Train altijd onder begeleiding van een ervaren Personal Trainer.
 • Begeleiding en coaching in voeding en mindset voor het beste resultaat.
 • Train individueel of met z’n tweeën.
 • 7 dagen per week geopend en makkelijk te bereiken.
 • 30 dagen geld terug garantie. Wat de reden ook is.

IN ACTIE

KOM NU

image-video
ALS JE GOED IN JE VEL ZIT EN JE VOELT JE LEKKER, PRESTEER JE ZAKELIJK OOK BETER
Etienne Schaepkens - Directeur Techvisie BV

ONS TEAM

Mark Stroebel
Als ervaringsdeskundige weet ik hoeveel positieve invloed persoonlijke ontwikkeling heeft op je leven. Daarom is het maken van een impact jouw leven en indirect op de mensen om je heen waar ik voor sta. Het op de juiste manier laten samensmelten van het fysieke en mentale aspect is waar alle ingrediënten voor succes samenkomen.
Jordi Schoot
Elke dag weer zie ik hoe belangrijk het is om een fit en gezond lichaam te hebben om alles uit het leven te halen. Ik vind het belangrijk dat mentale coaching evenals sport en bewegen wordt ingezet om samen doelen te behalen voor een optimale kwaliteit van leven. De visie van Personal Impulse op training, coaching en het echt helpen van mensen is op mijn lijf geschreven.
Stefano Addis
Als NASM (National Academy for Sports Medicine) gecertificeerd Personal Trainer vind ik het tof om doelgericht grenzen op te zoeken en te verleggen. Ook in het mentale aspect ben ik altijd op zoek naar die winnende mindset. Iedereen is anders, en juist daarin vind ik uitdaging.
Tim de Jong
Actief bezig zijn en mensen helpen is waar ik voor sta. Mijn ambitie is, om mensen te helpen plezier te krijgen in het bewegen door functioneel te trainen. Naast personal trainer ben ik afgestuurd als fysiotherapeut. Ik zie dit als een perfecte combinatie waarin ik optimaal gebruik kan maken van mijn kennis.
Shaquille Valies
Buiten Personal Trainer & Coach ben ik ook een afgestudeerd Toegepast Psycholoog. De opgedane kennis uit mijn opleiding pas ik ook toe tijdens mijn trainingen. Op een creatieve manier werken aan jouw persoonlijke doelstellingen met een positieve mindset is waar ik voor sta.
Carmen Hammingh
Mensen ondersteunen en begeleiden in alle vormen van beweging is waar mijn passie ligt. Naast personal trainer ben ik ook fysiotherapeut, waarbij deze twee elementen elkaar kunnen versterken, zowel preventief als tijdens revalidatie. De kunst is om ieder mens in de kracht van beweging in te zetten. Ook als je denkt een blessure te hebben, liggen er altijd kansen om alsnog te bewegen.

Meld je aan voor een

GRATIS PROEFSESSIE

Is het tijd voor verandering? Kom dan nu in actie!
Laat in het contactformulier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om een vrijblijvend consult en proefsessie in te plannen.

  *Je gegevens zijn veilig bij ons en zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden.


  Als ik mensen vertel dat ik bij Personal Impulse train, begin ik altijd te stralen
  Margreet Steer - Teammanager
  Go to
  Als drukke ondernemer merk ik dat ik mentaal nu minder gespannen ben, wat ten goede komt in mijn bedrijf
  Valentijn Oude-Hengel - Eigenaar H. Oude Hengel BV Houtzagerij Houthandel
  Go to
  Na mijn start zijn mijn rugklachten drastisch afgenomen.
  Maurice Jumelet
  Go to