SluitenX

Personal trainer Colmschate

Verwezenlijk jouw doelen!

Lukt het je maar niet om die oude gewoonten in Colmschate overboord te gooien? Wil je fitter worden maar lukt het je niet alleen? Schakel dan de hulp in van onze personal trainers van Personal Impulse! Get the impulse, make an impact, dat is waar onze trainers in Deventer voor staan. Veel mensen uit Colmschate volgen al een personal training bij ons. Wij gaan voor een totale transformatie: mentaal en fysiek. Durf jij dat aan onder leiding van een personal coach? Op een effectieve manier zul je merken dat je zelfverzekerder wordt, lekkerder in je vel zit en fitter wordt. Wij zijn jouw personal coach in de buurt van Colmschate.

Tijd voor een ingrijpende verandering? Kom in actie en neem contact op voor een vrijblijvend consult!

Je persoonlijke gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

Hoe ga je dit bereiken?

Hard werken en een druk privéleven in Colmschate, het kan ervoor zorgen dat je, vaak onbewust, weinig beweegt en onregelmatig eet. Je kan je moe en futloos gaan voelen. Vind je het tijd om weer lekker in je vel te komen? Schakel dan onze coaches in. Wat jouw wens ook is, het is belangrijk dat je deze wensen onder begeleiding van een personal trainer gaat bereiken. Het is niet alleen een kwestie van flink sporten. Coaching is hierbij het sleutelwoord. Goede coaching zorgt ervoor dat jij je mindset verandert. Zo behaal jij je resultaten. Daarnaast is het belangrijk om op je voeding te letten. Personal Impulse kan jou in Colmschate helpen. Ga aan de slag met onze personal coach!

Jouw eigen coach

We kijken naar jouw wensen, jouw gewoontes en voedingspatroon. Samen met onze coach ontdekken we waar we op verantwoorde wijze veranderingen aan kunnen brengen in jouw patroon in Colmschate. Zo kunnen we jouw doelen bereiken. Personal Impulse biedt fitness op een leuke en effectieve manier!

Waarom kies jij voor Personal Impulse?

Graag zetten we hieronder kort voor je op een rij waarom een personal trainer een goede keuze is, wanneer je kiest voor Personal Impulse:

  • Je hebt te maken met een ervaren trainer
  • Je bereikt op een verantwoorde manier jouw doelstellingen
  • Gratis en vrijblijvend consult
  • Gevarieerde en functionele trainingen

Wil je met een groep mensen uit Colmschate aan de slag met personal training? Ook dat is mogelijk. Wij bieden Small Group Training aan. Met vrienden of familie kun jij aan de slag om je doelen te bereiken. Een voordeel: de kosten voor een personal trainer zijn lager en het is gezellig!

Geïnteresseerd? Plan jouw eerste consult

Wil je informatie over onze trainingen of wil je je aanmelden? Vul dan onderstaand contactformulier in. Volg ook een gratis les bij ons. Tijdens deze les vertellen wij wat de kosten voor een personal trainer voor jou zijn. Wij werken alleen met de meest gemotiveerde mensen uit Colmschate. Wil jij niet opgeven en je doelen bereiken? Dan is deze aanpak perfect voor jou. Neem ook eens een kijkje bij de verhalen van tevreden klanten uit Colmschate!

Personal trainer Colmschate

De investering waard?

Dit is wat cliënten over mij zeggen