fbpx

PERSONAL TRAINER COLMSCHATE

VERWEZENLIJK JOUW DOELEN!

Lukt het je maar niet om die oude gewoonten in Colmschate overboord te gooien? Wil je fitter worden maar lukt het je niet alleen? Schakel dan de hulp in van onze personal trainers van Personal Impulse! Get the impulse, make an impact, dat is waar onze trainers in Deventer voor staan. Veel mensen uit Colmschate volgen al een personal training bij ons. Wij gaan voor een totale transformatie: mentaal en fysiek. Durf jij dat aan onder leiding van een personal coach? Op een effectieve manier zul je merken dat je zelfverzekerder wordt, lekkerder in je vel zit en fitter wordt. Wij zijn jouw personal coach in de buurt van Colmschate.

To bottom

Hoe ga je dit bereiken?

Hard werken en een druk privéleven in Colmschate, het kan ervoor zorgen dat je, vaak onbewust, weinig beweegt en onregelmatig eet. Je kan je moe en futloos gaan voelen. Vind je het tijd om weer lekker in je vel te komen? Schakel dan onze coaches in. Wat jouw wens ook is, het is belangrijk dat je deze wensen onder begeleiding van een personal trainer gaat bereiken. Het is niet alleen een kwestie van flink sporten. Coaching is hierbij het sleutelwoord. Goede coaching zorgt ervoor dat jij je mindset verandert. Zo behaal jij je resultaten. Daarnaast is het belangrijk om op je voeding te letten. Personal Impulse kan jou in Colmschate helpen. Ga aan de slag met onze personal coach!

Personal Impulse

Jouw eigen coach

We kijken naar jouw wensen, jouw gewoontes en voedingspatroon. Samen met onze coach ontdekken we waar we op verantwoorde wijze veranderingen aan kunnen brengen in jouw patroon in Colmschate. Zo kunnen we jouw doelen bereiken. Personal Impulse biedt fitness op een leuke en effectieve manier!

First image

PERSONAL IMPULSE

Waarom kies jij voor Personal Impulse?

 • Je hebt te maken met een ervaren trainer
 • Je hebt te maken met een ervaren trainer
 • Je hebt te maken met een ervaren trainer
 • Je hebt te maken met een ervaren trainer
Second image

Jouw

7 ZEKERHEDEN

 • Efficiënte, intensieve en resultaatgerichte trainingen van 30 minuten.
 • Train in de comfort en rust van de luxe en schone privéstudio.
 • Train altijd onder begeleiding van een ervaren Personal Trainer.
 • Begeleiding en coaching in voeding en mindset voor het beste resultaat.
 • Train individueel of met z’n tweeën.
 • 7 dagen per week geopend en makkelijk te bereiken.
 • 30 dagen geld terug garantie. Wat de reden ook is.

IN ACTIE

KOM NU

image-video
ALS JE GOED IN JE VEL ZIT EN JE VOELT JE LEKKER, PRESTEER JE ZAKELIJK OOK BETER
Etienne Schaepkens - Directeur Techvisie BV

ONS TEAM

Mark Stroebel
Als ervaringsdeskundige weet ik hoeveel positieve invloed persoonlijke ontwikkeling heeft op je leven. Daarom is het maken van een impact jouw leven en indirect op de mensen om je heen waar ik voor sta. Het op de juiste manier laten samensmelten van het fysieke en mentale aspect is waar alle ingrediënten voor succes samenkomen.
Jordi Schoot
Elke dag weer zie ik hoe belangrijk het is om een fit en gezond lichaam te hebben om alles uit het leven te halen. Ik vind het belangrijk dat mentale coaching evenals sport en bewegen wordt ingezet om samen doelen te behalen voor een optimale kwaliteit van leven. De visie van Personal Impulse op training, coaching en het echt helpen van mensen is op mijn lijf geschreven.
Stefano Addis
Als NASM (National Academy for Sports Medicine) gecertificeerd Personal Trainer vind ik het tof om doelgericht grenzen op te zoeken en te verleggen. Ook in het mentale aspect ben ik altijd op zoek naar die winnende mindset. Iedereen is anders, en juist daarin vind ik uitdaging.
Tim de Jong
Actief bezig zijn en mensen helpen is waar ik voor sta. Mijn ambitie is, om mensen te helpen plezier te krijgen in het bewegen door functioneel te trainen. Naast personal trainer ben ik afgestuurd als fysiotherapeut. Ik zie dit als een perfecte combinatie waarin ik optimaal gebruik kan maken van mijn kennis.
Shaquille Valies
Buiten Personal Trainer & Coach ben ik ook een afgestudeerd Toegepast Psycholoog. De opgedane kennis uit mijn opleiding pas ik ook toe tijdens mijn trainingen. Op een creatieve manier werken aan jouw persoonlijke doelstellingen met een positieve mindset is waar ik voor sta.
Carmen Hammingh
Mensen ondersteunen en begeleiden in alle vormen van beweging is waar mijn passie ligt. Naast personal trainer ben ik ook fysiotherapeut, waarbij deze twee elementen elkaar kunnen versterken, zowel preventief als tijdens revalidatie. De kunst is om ieder mens in de kracht van beweging in te zetten. Ook als je denkt een blessure te hebben, liggen er altijd kansen om alsnog te bewegen.

Meld je aan voor een

GRATIS PROEFSESSIE

Is het tijd voor verandering? Kom dan nu in actie!
Laat in het contactformulier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om een vrijblijvend consult en proefsessie in te plannen.

  *Je gegevens zijn veilig bij ons en zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden.


  Als ik mensen vertel dat ik bij Personal Impulse train, begin ik altijd te stralen
  Margreet Steer - Teammanager
  Go to
  Als drukke ondernemer merk ik dat ik mentaal nu minder gespannen ben, wat ten goede komt in mijn bedrijf
  Valentijn Oude-Hengel - Eigenaar H. Oude Hengel BV Houtzagerij Houthandel
  Go to
  Na mijn start zijn mijn rugklachten drastisch afgenomen.
  Maurice Jumelet
  Go to