fbpx

PERSONAL TRAINER DIEPENVEEN

TIJD VOOR EEN SERIEUZE AANPAK VAN JOUW PLANNEN

Wil je lekker in je vel zitten, je motivatie terugvinden of gewoon eindelijk aan de slag om je doelen te bereiken? Het team van personal trainers van Personal Impulse helpt je graag op weg. Ons motto is: get the impulse, make an impact. Onze personal trainer zal je wakker schudden en samen met jou je doelen gaan bereiken. Wij helpen al veel mensen uit Diepenveen op weg, jou ook?

To bottom

Wat een personal coach voor jou kan betekenen

Als je op zoek bent naar een personal trainer in de buurt van Diepenveen, dan kun je bij ons terecht. Onze trainers hebben nét dat beetje meer. Ze weten precies hoe het is om in jouw schoenen te staan. Het drukke leven slokt je vaak op. Veel afspraken op het werk, het drukke gezinsleven en privé ook een volle agenda. Stress, weinig slaap en beweging en onregelmatig eten kan zorgen dat je lichaam een klap krijgt. Vaak heb je dit niet door. Maar voel je je moe en futloos? Dan kunnen wij daar samen wat aan doen! Wij gaan samen met jou aan de slag om je mindset te veranderen.

Personal Impulse

Wij zijn echte coaches

Wij onderscheiden ons, omdat we meer doen dan andere trainers in Diepenveen. Zij zijn een soort van ‘cheerleader’, maar onze mensen zijn een echte coach. Deze coaching zorgt ervoor dat je mindset wordt veranderd. Dat is namelijk nodig om je doelen te bereiken. Om in shape te komen moet je soms ook dingen opgeven. Onze coach helpt jou hierbij. Zit je niet lekker in je vel en is het tijd voor verandering in Diepenveen? Kom dan bij ons langs en ga aan de slag met personal training!

First image

PERSONAL IMPULSE

Train alleen of samen!

 • Je motiveert elkaar
 • Het scheelt in de kosten voor een personal trainer
 • Het is leuker!
Second image

Jouw personal training studio in Deventer

Op slechts 13 minuten rijden van Diepenveen zit onze studio. Wil je aan de slag met personal training? Dat kan alleen op afspraak. Er is geen mogelijkheid tot vrije fitness, alleen onder begeleiding van een expert. Je traint bij ons altijd comfortabel en in een (semi)privé ruimte onder begeleiding van onze personal trainer. In slechts 30 minuten proberen wij keer op keer je doelen te bereiken. Onze personal coach heeft alles in huis om samen met jou het resultaat te behalen. Van training tot voedingsadvies.

First image

Jouw

7 ZEKERHEDEN

 • Efficiënte, intensieve en resultaatgerichte trainingen van 30 minuten.
 • Train in de comfort en rust van de luxe en schone privéstudio.
 • Train altijd onder begeleiding van een ervaren Personal Trainer.
 • Begeleiding en coaching in voeding en mindset voor het beste resultaat.
 • Train individueel of met z’n tweeën.
 • 7 dagen per week geopend en makkelijk te bereiken.
 • 30 dagen geld terug garantie. Wat de reden ook is.

IN ACTIE

KOM NU

image-video
ALS JE GOED IN JE VEL ZIT EN JE VOELT JE LEKKER, PRESTEER JE ZAKELIJK OOK BETER
Etienne Schaepkens - Directeur Techvisie BV

ONS TEAM

Mark Stroebel
Als ervaringsdeskundige weet ik hoeveel positieve invloed persoonlijke ontwikkeling heeft op je leven. Daarom is het maken van een impact jouw leven en indirect op de mensen om je heen waar ik voor sta. Het op de juiste manier laten samensmelten van het fysieke en mentale aspect is waar alle ingrediënten voor succes samenkomen.
Jordi Schoot
Elke dag weer zie ik hoe belangrijk het is om een fit en gezond lichaam te hebben om alles uit het leven te halen. Ik vind het belangrijk dat mentale coaching evenals sport en bewegen wordt ingezet om samen doelen te behalen voor een optimale kwaliteit van leven. De visie van Personal Impulse op training, coaching en het echt helpen van mensen is op mijn lijf geschreven.
Stefano Addis
Als NASM (National Academy for Sports Medicine) gecertificeerd Personal Trainer vind ik het tof om doelgericht grenzen op te zoeken en te verleggen. Ook in het mentale aspect ben ik altijd op zoek naar die winnende mindset. Iedereen is anders, en juist daarin vind ik uitdaging.
Tim de Jong
Actief bezig zijn en mensen helpen is waar ik voor sta. Mijn ambitie is, om mensen te helpen plezier te krijgen in het bewegen door functioneel te trainen. Naast personal trainer ben ik afgestuurd als fysiotherapeut. Ik zie dit als een perfecte combinatie waarin ik optimaal gebruik kan maken van mijn kennis.
Shaquille Valies
Buiten Personal Trainer & Coach ben ik ook een afgestudeerd Toegepast Psycholoog. De opgedane kennis uit mijn opleiding pas ik ook toe tijdens mijn trainingen. Op een creatieve manier werken aan jouw persoonlijke doelstellingen met een positieve mindset is waar ik voor sta.
Carmen Hammingh
Mensen ondersteunen en begeleiden in alle vormen van beweging is waar mijn passie ligt. Naast personal trainer ben ik ook fysiotherapeut, waarbij deze twee elementen elkaar kunnen versterken, zowel preventief als tijdens revalidatie. De kunst is om ieder mens in de kracht van beweging in te zetten. Ook als je denkt een blessure te hebben, liggen er altijd kansen om alsnog te bewegen.

Meld je aan voor een

GRATIS PROEFSESSIE

Is het tijd voor verandering? Kom dan nu in actie!
Laat in het contactformulier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om een vrijblijvend consult en proefsessie in te plannen.

  *Je gegevens zijn veilig bij ons en zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden.


  Als ik mensen vertel dat ik bij Personal Impulse train, begin ik altijd te stralen
  Margreet Steer - Teammanager
  Go to
  Als drukke ondernemer merk ik dat ik mentaal nu minder gespannen ben, wat ten goede komt in mijn bedrijf
  Valentijn Oude-Hengel - Eigenaar H. Oude Hengel BV Houtzagerij Houthandel
  Go to
  Na mijn start zijn mijn rugklachten drastisch afgenomen.
  Maurice Jumelet
  Go to