SluitenX

Personal trainer Diepenveen

Tijd voor een serieuze aanpak van jouw plannen

Wil je lekker in je vel zitten, je motivatie terugvinden of gewoon eindelijk aan de slag om je doelen te bereiken? Het team van personal trainers van Personal Impulse helpt je graag op weg. Ons motto is: get the impulse, make an impact. Onze personal trainer zal je wakker schudden en samen met jou je doelen gaan bereiken. Wij helpen al veel mensen uit Diepenveen op weg, jou ook?

Tijd voor een ingrijpende verandering? Kom in actie en neem contact op voor een vrijblijvend consult!

Je persoonlijke gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

Wat een personal coach voor jou kan betekenen

Als je op zoek bent naar een personal trainer in de buurt van Diepenveen, dan kun je bij ons terecht. Onze trainers hebben nét dat beetje meer. Ze weten precies hoe het is om in jouw schoenen te staan. Het drukke leven slokt je vaak op. Veel afspraken op het werk, het drukke gezinsleven en privé ook een volle agenda. Stress, weinig slaap en beweging en onregelmatig eten kan zorgen dat je lichaam een klap krijgt. Vaak heb je dit niet door. Maar voel je je moe en futloos? Dan kunnen wij daar samen wat aan doen! Wij gaan samen met jou aan de slag om je mindset te veranderen.

Wij zijn echte coaches

Wij onderscheiden ons, omdat we meer doen dan andere trainers in Diepenveen. Zij zijn een soort van ‘cheerleader’, maar onze mensen zijn een echte coach. Deze coaching zorgt ervoor dat je mindset wordt veranderd. Dat is namelijk nodig om je doelen te bereiken. Om in shape te komen moet je soms ook dingen opgeven. Onze coach helpt jou hierbij. Zit je niet lekker in je vel en is het tijd voor verandering in Diepenveen? Kom dan bij ons langs en ga aan de slag met personal training!

Train met een groep vrienden uit Diepenveen

Wil je niet alleen trainen? Je kunt ook aan de slag met een groep vrienden, familie, of kennissen uit Diepenveen. Onze groepen hebben een maximum van zes personen. Zo is er voor iedereen genoeg ruimte om te worden geholpen door onze coaches. Trainen in een groep heeft veel voordelen.

  • Je motiveert elkaar
  • Het scheelt in de kosten voor een personal trainer
  • Het is leuker!

Jouw personal training studio in Deventer

Op slechts 13 minuten rijden van Diepenveen zit onze studio. Wil je aan de slag met personal training? Dat kan alleen op afspraak. Er is geen mogelijkheid tot vrije fitness, alleen onder begeleiding van een expert. Je traint bij ons altijd comfortabel en in een (semi)privé ruimte onder begeleiding van onze personal trainer. In slechts 30 minuten proberen wij keer op keer je doelen te bereiken. Onze personal coach heeft alles in huis om samen met jou het resultaat te behalen. Van training tot voedingsadvies.

Personal Training Diepenveen

Voor de echte doorzetters uit Diepenveen

Kom onder begeleiding van een personal coach bij ons trainen. Maar let op: wij werken alleen met gemotiveerde mensen uit Diepenveen, de echte action takers! Mensen die inzien dat het hard werken is. Geïnteresseerd? Vul dan het contactformulier in voor een gratis en vrijblijvende proefsessie. Tijdens deze sessie kunnen wij aan de hand van jouw wensen kijken wat de kosten voor een personal trainer zijn. Ga je ook samen met ons aan de slag?

De investering waard?

Dit is wat cliënten over mij zeggen