fbpx

PERSONAL TRAINER EEFDE

BEREIK JOUW DOELEN MET ONS!

Ben je op zoek naar een personal trainer in Eefde om weer lekkerder in je vel komen? De personal trainers van Personal Impulse in Deventer staan voor je klaar. De juiste coaching is daarbij ontzettend belangrijk. Je kunt ons eerder personal coach noemen dan trainers. Wij stimuleren jou je mindset te veranderen. Doorbreek oude gewoontes en ga met ons aan de slag. Wat wil jij bereiken? Maak dan kennis met onze trainers. Samen gaan wij aan de slag zodat je binnenkort weer fit door Eefde loopt.

To bottom

Kies jij ook voor personal training?

Vaak heb je het niet door dat je roofbouw op je lichaam pleegt. Een drukke baan, je gezin in Eefde en ook nog privé-afspraken kunnen ervoor zorgen dat je onregelmatig eet en weinig beweegt. Je bent weinig waard en voelt je futloos. Tijd om deze problemen aan te pakken met een personal coach! Je wordt uit je comfortzone gehaald, oude gewoontes die je in Eefde heb aangeleerd worden overboord gegooid en je eetpatroon wordt onder de loep genomen. Jouw personal coach zorgt voor een positieve mindset, waardoor je zult zien dat je fijner in het leven in Eefde zal gaan staan. Ga aan de slag met personal training!

Personal Impulse

Bel nu voor een consult met jouw personal trainer

Wil je een gratis en vrijblijvende proefsessie volgen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Tijdens deze sessie laten wij ook weten wat de kosten voor een personal trainer voor jou zijn. Wij werken met de meest gemotiveerde mensen uit Eefde om doelen te bereiken. Je zult wat moeten opgeven. Wil je je doelen bereiken en je leven omgooien? Neem dan nu contact met ons op. Je zult je binnen korte tijd fit voelen in Eefde.

First image

PERSONAL IMPULSE

Ga jij de uitdaging met ons aan?

 • Wil jij meer spiermassa opbouwen?
 • Wil jij jezelf een betere houding aanmeten?
 • Wil jij eindelijk van die nare blessure af?
 • Wil jij fitter en plezieriger in het leven staan?
 • Wil je gezonder gaan eten?
Second image

Kun jij één of meerdere van bovenstaande vragen met ‘ja’ beantwoorden? Dan is een personal trainer zeker iets voor jou. Wil je liever niet alleen aan de slag? Je kunt ook in een duo trainen! Het is gezellig, scheelt in de kosten van de personal trainer en je motiveert elkaar. Alleen maar voordelen!

First image

Jouw

7 ZEKERHEDEN

 • Efficiënte, intensieve en resultaatgerichte trainingen van 30 minuten.
 • Train in de comfort en rust van de luxe en schone privéstudio.
 • Train altijd onder begeleiding van een ervaren Personal Trainer.
 • Begeleiding en coaching in voeding en mindset voor het beste resultaat.
 • Train individueel of met z’n tweeën.
 • 7 dagen per week geopend en makkelijk te bereiken.
 • 30 dagen geld terug garantie. Wat de reden ook is.

IN ACTIE

KOM NU

image-video
ALS JE GOED IN JE VEL ZIT EN JE VOELT JE LEKKER, PRESTEER JE ZAKELIJK OOK BETER
Etienne Schaepkens - Directeur Techvisie BV

ONS TEAM

Mark Stroebel
Als ervaringsdeskundige weet ik hoeveel positieve invloed persoonlijke ontwikkeling heeft op je leven. Daarom is het maken van een impact jouw leven en indirect op de mensen om je heen waar ik voor sta. Het op de juiste manier laten samensmelten van het fysieke en mentale aspect is waar alle ingrediënten voor succes samenkomen.
Jordi Schoot
Elke dag weer zie ik hoe belangrijk het is om een fit en gezond lichaam te hebben om alles uit het leven te halen. Ik vind het belangrijk dat mentale coaching evenals sport en bewegen wordt ingezet om samen doelen te behalen voor een optimale kwaliteit van leven. De visie van Personal Impulse op training, coaching en het echt helpen van mensen is op mijn lijf geschreven.
Stefano Addis
Als NASM (National Academy for Sports Medicine) gecertificeerd Personal Trainer vind ik het tof om doelgericht grenzen op te zoeken en te verleggen. Ook in het mentale aspect ben ik altijd op zoek naar die winnende mindset. Iedereen is anders, en juist daarin vind ik uitdaging.
Tim de Jong
Actief bezig zijn en mensen helpen is waar ik voor sta. Mijn ambitie is, om mensen te helpen plezier te krijgen in het bewegen door functioneel te trainen. Naast personal trainer ben ik afgestuurd als fysiotherapeut. Ik zie dit als een perfecte combinatie waarin ik optimaal gebruik kan maken van mijn kennis.
Shaquille Valies
Buiten Personal Trainer & Coach ben ik ook een afgestudeerd Toegepast Psycholoog. De opgedane kennis uit mijn opleiding pas ik ook toe tijdens mijn trainingen. Op een creatieve manier werken aan jouw persoonlijke doelstellingen met een positieve mindset is waar ik voor sta.
Carmen Hammingh
Mensen ondersteunen en begeleiden in alle vormen van beweging is waar mijn passie ligt. Naast personal trainer ben ik ook fysiotherapeut, waarbij deze twee elementen elkaar kunnen versterken, zowel preventief als tijdens revalidatie. De kunst is om ieder mens in de kracht van beweging in te zetten. Ook als je denkt een blessure te hebben, liggen er altijd kansen om alsnog te bewegen.

Meld je aan voor een

GRATIS PROEFSESSIE

Is het tijd voor verandering? Kom dan nu in actie!
Laat in het contactformulier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om een vrijblijvend consult en proefsessie in te plannen.

  *Je gegevens zijn veilig bij ons en zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden.


  Als ik mensen vertel dat ik bij Personal Impulse train, begin ik altijd te stralen
  Margreet Steer - Teammanager
  Go to
  Als drukke ondernemer merk ik dat ik mentaal nu minder gespannen ben, wat ten goede komt in mijn bedrijf
  Valentijn Oude-Hengel - Eigenaar H. Oude Hengel BV Houtzagerij Houthandel
  Go to
  Na mijn start zijn mijn rugklachten drastisch afgenomen.
  Maurice Jumelet
  Go to