SluitenX

Personal trainer Epse

Wij maken het verschil!

Get the impulse, make an impact… Dat is waar het team van personal trainers van Personal Impulse in Deventer voor staat. Wij trainen mensen uit de wijde omgeving. Kom je uit Epse en wil je een personal training bij ons volgen? Je bent van harte welkom.

Tijd voor een ingrijpende verandering? Kom in actie en neem contact op voor een vrijblijvend consult!

Je persoonlijke gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

Jouw personal trainer in de buurt van Epse

Ben je op zoek naar een personal trainer in de buurt van Epse? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jouw personal coach vind je in Deventer. Wij werken met meerdere personal trainers, die allemaal ervaringsdeskundige zijn in fysieke en mentale transformatie. Vaak hebben we door ons drukke leven of het werk in Epse niet door dat we niet helemaal fit zijn. Door het harde werken, het drukke gezinsleven en te weinig rust krijgt je lichaam veel klappen te verduren. De stress die hierbij komt kijken heeft veel negatieve effecten op je gezondheid. Ga dit tegen met behulp van onze personal trainer. Zij weten precies hoe het is om in jouw schoenen te staan en helpen je weer lekkerder in je vel te zitten.

Kies voor de juiste personal coach in Epse

Tegenwoordig schieten personal trainers als paddenstoelen uit de grond. Zo ook in Deventer en Epse. Hoe weet je welke trainer echt goed bij jou past? Bij een goede personal trainer draait alles om coaching. Goede coaching zorgt ervoor dat jij in de mindset komt die nodig is om je resultaten en je doelen te behalen. Een goede coach geeft je de handvatten om uit je comfortzone te stappen en meer uit je leven te halen. Het geeft je zelfvertrouwen om keuzes te maken die je leven voorgoed zullen veranderen. Omdat onze focus op coaching ligt, kun je onze trainers beter personal coaches noemen. Wij richten ons op:

  • Verandering van mindset
  • Door middel van leuke fysieke trainingen
  • In de vorm van functionele fitness
  • Wij maken een voedingsschema op maat

Op deze manier transformeren we je fysiek en mentaal. Vastgeroeste overtuigingen leer je aanpassen door onze trainingen.

Personal fitness met meerdere mensen uit Epse?

Wil je met meerdere mensen een training volgen? Dat kan met small group training. Train met je partner, vrienden of familie uit Epse in een groep van maximaal zes personen, 45 minuten intensief. Het kan zijn dat trainen in een groep je nog meer motiveert. De kosten voor deze personal trainer zijn bovendien niet hoog. Steeds meer mensen kiezen voor deze vorm van training!

Kom je uit Epse? Jouw personal trainer zit in Deventer

In slechts negen minuten ben je vanuit Epse bij ons in Deventer. Wij werken alleen op afspraak voor een personal training. Vrije fitness is bij ons niet mogelijk. Bij ons train je altijd onder begeleiding van een coach. De intensieve individuele trainingen duren slechts 30 minuten. Je bent dus niet veel tijd kwijt. Onze coaches hebben de expertise in huis om verantwoord jouw resultaat te halen.

Personal training Epe

Neem nu contact met ons op

Wij werken met echte action takers uit Epse: mensen die inzien dat je voor echte verandering hard moet werken en dingen moet opgeven. Ben jij klaar om deze verandering aan te gaan en wil je bijvoorbeeld gaan afvallen? Neem dan nu contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen voor een gratis en vrijblijvende proefsessie. Tijdens deze proefsessie kunnen wij jou ook vertellen wat de kosten voor een personal trainer zijn voor jouw sessies. Mogen wij jou straks coachen?

De investering waard?

Dit is wat cliënten over mij zeggen