fbpx

PERSONAL TRAINER FITNESS DEVENTER

WIL JIJ PROFESSIONEEL BEGELEID WORDEN?

Wanneer je op zoek bent naar een personal trainer voor fitness in Deventer, schrijf je dan eens in bij Personal Impulse. Onze personal trainer in Deventer gaat graag met jou aan de slag om je professioneel te begeleiden. Wij helpen jou om je gestelde doelen te bereiken. We trainen hard, maar je zult ook snel resultaat zien. ‘Get the impulse, make an impact’ is ons motto! Wil je weten of onze begeleiding van fitness iets voor jou is? Neem dan contact op voor een vrijblijvend eerste consult.

To bottom

Gooi jij in Deventer ook het roer om?

Je voelt je al een tijdje moe, maar je weet niet precies hoe het komt? Wij helpen jou weer fit te worden. Het kan namelijk zijn dat je door stress, een drukke baan en een gezinsleven minder goed eet en slaapt. Je pleegt onbewust roofbouw op je lichaam, en daar kun je je erg futloos door voelen. Personal Impulse uit Deventer kan jou begeleiden om weer helemaal fit te worden. Op een leuke, verantwoorde manier ga je aan de slag met fitness, gedrag en mindset. Je krijgt tips en informatie. Je zult zien dat je een stuk fitter, gezonder en happier in het leven gaat staan!

Personal Impulse

Ben je er klaar voor?

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende en gratis sessie, zodat we kunnen bekijken hoe wij je kunnen helpen bij het bereiken van jouw doelen. Wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier op de website in. Wij zijn jouw personal trainer fitness in Deventer en gaan graag met je aan de slag om jouw wensen te realiseren!

First image

PERSONAL IMPULSE

Ga aan de slag met onze personal trainer fitness!

 • Duo training: train samen! Leuk met familie of vrienden!
 • Triggerpoint therapie voor het verminderen van klachten
 • Trainingen voor bedrijven: voor het welzijn van jouw medewerkers
 • Afterburn 30: veel resultaat in een korte tijd
Second image

Jouw

7 ZEKERHEDEN

 • Efficiënte, intensieve en resultaatgerichte trainingen van 30 minuten.
 • Train in de comfort en rust van de luxe en schone privéstudio.
 • Train altijd onder begeleiding van een ervaren Personal Trainer.
 • Begeleiding en coaching in voeding en mindset voor het beste resultaat.
 • Train individueel of met z’n tweeën.
 • 7 dagen per week geopend en makkelijk te bereiken.
 • 30 dagen geld terug garantie. Wat de reden ook is.

IN ACTIE

KOM NU

image-video
ALS JE GOED IN JE VEL ZIT EN JE VOELT JE LEKKER, PRESTEER JE ZAKELIJK OOK BETER
Etienne Schaepkens - Directeur Techvisie BV

ONS TEAM

Mark Stroebel
Als ervaringsdeskundige weet ik hoeveel positieve invloed persoonlijke ontwikkeling heeft op je leven. Daarom is het maken van een impact jouw leven en indirect op de mensen om je heen waar ik voor sta. Het op de juiste manier laten samensmelten van het fysieke en mentale aspect is waar alle ingrediënten voor succes samenkomen.
Jordi Schoot
Elke dag weer zie ik hoe belangrijk het is om een fit en gezond lichaam te hebben om alles uit het leven te halen. Ik vind het belangrijk dat mentale coaching evenals sport en bewegen wordt ingezet om samen doelen te behalen voor een optimale kwaliteit van leven. De visie van Personal Impulse op training, coaching en het echt helpen van mensen is op mijn lijf geschreven.
Stefano Addis
Als NASM (National Academy for Sports Medicine) gecertificeerd Personal Trainer vind ik het tof om doelgericht grenzen op te zoeken en te verleggen. Ook in het mentale aspect ben ik altijd op zoek naar die winnende mindset. Iedereen is anders, en juist daarin vind ik uitdaging.
Tim de Jong
Actief bezig zijn en mensen helpen is waar ik voor sta. Mijn ambitie is, om mensen te helpen plezier te krijgen in het bewegen door functioneel te trainen. Naast personal trainer ben ik afgestuurd als fysiotherapeut. Ik zie dit als een perfecte combinatie waarin ik optimaal gebruik kan maken van mijn kennis.
Shaquille Valies
Buiten Personal Trainer & Coach ben ik ook een afgestudeerd Toegepast Psycholoog. De opgedane kennis uit mijn opleiding pas ik ook toe tijdens mijn trainingen. Op een creatieve manier werken aan jouw persoonlijke doelstellingen met een positieve mindset is waar ik voor sta.
Carmen Hammingh
Mensen ondersteunen en begeleiden in alle vormen van beweging is waar mijn passie ligt. Naast personal trainer ben ik ook fysiotherapeut, waarbij deze twee elementen elkaar kunnen versterken, zowel preventief als tijdens revalidatie. De kunst is om ieder mens in de kracht van beweging in te zetten. Ook als je denkt een blessure te hebben, liggen er altijd kansen om alsnog te bewegen.

Meld je aan voor een

GRATIS PROEFSESSIE

Is het tijd voor verandering? Kom dan nu in actie!
Laat in het contactformulier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om een vrijblijvend consult en proefsessie in te plannen.

  *Je gegevens zijn veilig bij ons en zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden.


  Als ik mensen vertel dat ik bij Personal Impulse train, begin ik altijd te stralen
  Margreet Steer - Teammanager
  Go to
  Als drukke ondernemer merk ik dat ik mentaal nu minder gespannen ben, wat ten goede komt in mijn bedrijf
  Valentijn Oude-Hengel - Eigenaar H. Oude Hengel BV Houtzagerij Houthandel
  Go to
  Na mijn start zijn mijn rugklachten drastisch afgenomen.
  Maurice Jumelet
  Go to