SluitenX

Personal trainer fitness Deventer

Wil jij professioneel begeleid worden?

Wanneer je op zoek bent naar een personal trainer voor fitness in Deventer, schrijf je dan eens in bij Personal Impulse. Onze personal trainer in Deventer gaat graag met jou aan de slag om je professioneel te begeleiden. Wij helpen jou om je gestelde doelen te bereiken. We trainen hard, maar je zult ook snel resultaat zien. ‘Get the impulse, make an impact’ is ons motto! Wil je weten of onze begeleiding van fitness iets voor jou is? Neem dan contact op voor een vrijblijvend eerste consult.

Tijd voor een ingrijpende verandering? Kom in actie en neem contact op voor een vrijblijvend consult!

Je persoonlijke gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

Gooi jij in Deventer ook het roer om?

Je voelt je al een tijdje moe, maar je weet niet precies hoe het komt? Wij helpen jou weer fit te worden. Het kan namelijk zijn dat je door stress, een drukke baan en een gezinsleven minder goed eet en slaapt. Je pleegt onbewust roofbouw op je lichaam, en daar kun je je erg futloos door voelen. Personal Impulse uit Deventer kan jou begeleiden om weer helemaal fit te worden. Op een leuke, verantwoorde manier ga je aan de slag met fitness, gedrag en mindset. Je krijgt tips en informatie. Je zult zien dat je een stuk fitter, gezonder en happier in het leven gaat staan!

Ga aan de slag met onze personal trainer fitness!

Lijkt het je leuk om samen met jouw partner, vrienden of familie aan de slag te gaan met een personal trainer? Ook dan hebben wij mogelijkheden. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van wat onze personal trainer fitness in Deventer aanbiedt:

  • Small Group: training in groepsverband, leuk met familie of vrienden!
  • Triggerpoint therapie voor het verminderen van klachten
  • Trainingen voor bedrijven: voor het welzijn van jouw medewerkers
  • Afterburn 30: veel resultaat in een korte tijd

Bij al deze trainingen zul je uitermate goed gecoacht worden door onze trainer. Coaching is namelijk van belang wil je je mindset veranderen.

Ben je er klaar voor?

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende en gratis sessie, zodat we kunnen bekijken hoe wij je kunnen helpen bij het bereiken van jouw doelen. Wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier op de website in. Wij zijn jouw personal trainer fitness in Deventer en gaan graag met je aan de slag om jouw wensen te realiseren!

Personal trainer fitness Deventer

De investering waard?

Dit is wat cliënten over mij zeggen