fbpx

PERSONAL TRAINER GORSSEL

WIJ ZIJN JOUW PERSONAL TRAINER GORSSEL

Ben je op zoek naar iemand die jou stimuleert met sporten en trainen in Gorssel? Schakel dan Personal Impulse in. Wij hebben ervaren personal trainers die anderen kunnen coachen en trainen. Zij weten precies waar de knelpunten liggen, omdat ze weten hoe het is om in jouw schoenen te staan. Get the impulse, make an impact… dat is ons motto. Onze personal trainer geeft jou dat ene zetje in de juiste richting! Ga jij samen met ons aan de slag?

To bottom

Waarom je voor een personal coach moet kiezen

Haasten, stress op het werk en een druk gezinsleven… Dit kan onbewust roofbouw zijn op je lichaam. Je kan je er futloos door voelen. Tijd om dit aan te pakken! Onze personal trainers hebben jarenlange ervaring op het gebied van mentale en fysieke transformatie. Zij weten precies hoe het is om even wat minder motivatie te hebben. Personal trainers schieten als paddenstoelen uit de grond in Gorssel en omgeving. Maar wanneer weet je welke personal trainer er bij jou past? Veel trainers helpen jou met de juiste voeding en ze weten veel over training… maar dat is niet genoeg. Een belangrijk aspect wordt er vaak vergeten: coaching. En daar zijn wij ons van bewust. Onze coach gaat jou coachen om je mindset te veranderen. Samen zullen we de resultaten en doelen te bereiken.

Personal Impulse

Personal training in Gorssel

Ga je liever niet alleen aan de slag, maar train je graag in een duo? Kies dan voor onze duo training!. Met een familielid of vriend(in) uit Gorssel kun je bij ons terecht.

First image

PERSONAL IMPULSE

Onze focus

 • Wij veranderen jouw mindset
 • Wij halen je uit je comfortzone
 • Wij geven je meer zelfvertrouwen
 • Wij geven je handvatten om alles uit het leven te halen
 • Wij helpen je met je voeding en geven advies zodat je thuis in Gorssel aan de slag kunt
Second image

Jouw personal trainer in de buurt!

In ongeveer 10 minuten ben je vanuit Gorssel bij onze studio in Deventer. Onze effectieve 1 op 1 trainingen duren een half uur. In deze korte tijd bereiken wij jouw doelen keer op keer. Heb je nog een afspraak in de buurt van Gorssel? Dan kun je na de training bij ons douchen.

First image

Jouw

7 ZEKERHEDEN

 • Efficiënte, intensieve en resultaatgerichte trainingen van 30 minuten.
 • Train in de comfort en rust van de luxe en schone privéstudio.
 • Train altijd onder begeleiding van een ervaren Personal Trainer.
 • Begeleiding en coaching in voeding en mindset voor het beste resultaat.
 • Train individueel of met z’n tweeën.
 • 7 dagen per week geopend en makkelijk te bereiken.
 • 30 dagen geld terug garantie. Wat de reden ook is.

IN ACTIE

KOM NU

image-video
ALS JE GOED IN JE VEL ZIT EN JE VOELT JE LEKKER, PRESTEER JE ZAKELIJK OOK BETER
Etienne Schaepkens - Directeur Techvisie BV

ONS TEAM

Mark Stroebel
Als ervaringsdeskundige weet ik hoeveel positieve invloed persoonlijke ontwikkeling heeft op je leven. Daarom is het maken van een impact jouw leven en indirect op de mensen om je heen waar ik voor sta. Het op de juiste manier laten samensmelten van het fysieke en mentale aspect is waar alle ingrediënten voor succes samenkomen.
Jordi Schoot
Elke dag weer zie ik hoe belangrijk het is om een fit en gezond lichaam te hebben om alles uit het leven te halen. Ik vind het belangrijk dat mentale coaching evenals sport en bewegen wordt ingezet om samen doelen te behalen voor een optimale kwaliteit van leven. De visie van Personal Impulse op training, coaching en het echt helpen van mensen is op mijn lijf geschreven.
Stefano Addis
Als NASM (National Academy for Sports Medicine) gecertificeerd Personal Trainer vind ik het tof om doelgericht grenzen op te zoeken en te verleggen. Ook in het mentale aspect ben ik altijd op zoek naar die winnende mindset. Iedereen is anders, en juist daarin vind ik uitdaging.
Tim de Jong
Actief bezig zijn en mensen helpen is waar ik voor sta. Mijn ambitie is, om mensen te helpen plezier te krijgen in het bewegen door functioneel te trainen. Naast personal trainer ben ik afgestuurd als fysiotherapeut. Ik zie dit als een perfecte combinatie waarin ik optimaal gebruik kan maken van mijn kennis.
Shaquille Valies
Buiten Personal Trainer & Coach ben ik ook een afgestudeerd Toegepast Psycholoog. De opgedane kennis uit mijn opleiding pas ik ook toe tijdens mijn trainingen. Op een creatieve manier werken aan jouw persoonlijke doelstellingen met een positieve mindset is waar ik voor sta.
Carmen Hammingh
Mensen ondersteunen en begeleiden in alle vormen van beweging is waar mijn passie ligt. Naast personal trainer ben ik ook fysiotherapeut, waarbij deze twee elementen elkaar kunnen versterken, zowel preventief als tijdens revalidatie. De kunst is om ieder mens in de kracht van beweging in te zetten. Ook als je denkt een blessure te hebben, liggen er altijd kansen om alsnog te bewegen.
Marijn Schurink

Meld je aan voor een

GRATIS PROEFSESSIE

Is het tijd voor verandering? Kom dan nu in actie!
Laat in het contactformulier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om een vrijblijvend consult en proefsessie in te plannen.

  *Je gegevens zijn veilig bij ons en zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden.


  Als ik mensen vertel dat ik bij Personal Impulse train, begin ik altijd te stralen
  Margreet Steer - Teammanager
  Go to
  Als drukke ondernemer merk ik dat ik mentaal nu minder gespannen ben, wat ten goede komt in mijn bedrijf
  Valentijn Oude-Hengel - Eigenaar H. Oude Hengel BV Houtzagerij Houthandel
  Go to
  Na mijn start zijn mijn rugklachten drastisch afgenomen.
  Maurice Jumelet
  Go to