SluitenX

Personal trainer Gorssel

Wij zijn jouw personal trainer Gorssel

Ben je op zoek naar iemand die jou stimuleert met sporten en trainen in Gorssel? Schakel dan Personal Impulse in. Wij hebben ervaren personal trainers die anderen kunnen coachen en trainen. Zij weten precies waar de knelpunten liggen, omdat ze weten hoe het is om in jouw schoenen te staan. Get the impulse, make an impact… dat is ons motto. Onze personal trainer geeft jou dat ene zetje in de juiste richting! Ga jij samen met ons aan de slag?

Tijd voor een ingrijpende verandering? Kom in actie en neem contact op voor een vrijblijvend consult!

Je persoonlijke gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

Waarom je voor een personal coach moet kiezen

Haasten, stress op het werk en een druk gezinsleven… Dit kan onbewust roofbouw zijn op je lichaam. Je kan je er futloos door voelen. Tijd om dit aan te pakken! Onze personal trainers hebben jarenlange ervaring op het gebied van mentale en fysieke transformatie. Zij weten precies hoe het is om even wat minder motivatie te hebben. Personal trainers schieten als paddenstoelen uit de grond in Gorssel en omgeving. Maar wanneer weet je welke personal trainer er bij jou past? Veel trainers helpen jou met de juiste voeding en ze weten veel over training… maar dat is niet genoeg. Een belangrijk aspect wordt er vaak vergeten: coaching. En daar zijn wij ons van bewust. Onze coach gaat jou coachen om je mindset te veranderen. Samen zullen we de resultaten en doelen te bereiken.

Onze focus

Zoals gezegd ligt bij ons de focus op coaching. Je kunt onze trainer dan ook beter personal coach noemen:

  • Wij veranderen jouw mindset
  • Wij halen je uit je comfortzone
  • Wij geven je meer zelfvertrouwen
  • Wij geven je handvatten om alles uit het leven te halen
  • Wij helpen je met je voeding en geven advies zodat je thuis in Gorssel aan de slag kunt

Onze trainingen zijn in de vorm van functionele fitness. Zit je vast in het oude patroon in Gorssel? Geen nood. Onze experts helpen jou verder.

Personal training met een groep mensen uit Gorssel

Ga je liever niet alleen aan de slag, maar train je graag in een groep? Kies dan voor small group training. Met je familie of vrienden uit Gorssel kun je bij ons terecht. De groep bestaat uit maximaal zes mensen, zodat de coach voor iedereen voldoende aandacht heeft. Trainen in groep heeft veel voordelen:

  • Je kunt elkaar stimuleren met trainen
  • De kosten personal trainer liggen lager dan 1 op 1 training
  • Het is gezelliger

Personal training was nog nooit zo leuk!

Personal trainer Gorssel

Jouw personal trainer in de buurt!

In ongeveer 10 minuten ben je vanuit Gorssel bij onze studio in Deventer. Onze effectieve 1 op 1 trainingen duren een half uur. In deze korte tijd bereiken wij jouw doelen keer op keer. Heb je nog een afspraak in de buurt van Gorssel? Dan kun je na de training bij ons douchen.

Geef je nu op

Ben je een doorzetter en wil je hulp door middel van personal training? Meld je dan nu aan via het contactformulier. Wij vinden het fijn om met gemotiveerde mensen uit Gorssel te werken. Je moet je realiseren dat je er hard voor moet werken en ook wat moet opgeven. Is dat geen probleem? Dan helpen wij jou graag verder. Vraag een gratis en vrijblijvende proefsessie aan. Na deze sessie kunnen wij jou ook vertellen wat de kosten voor een personal trainer zijn. Zien we jou snel in Deventer?

De investering waard?

Dit is wat cliënten over mij zeggen