SluitenX

Personal trainer Heeten

Wat is jouw doel?

Wil jij samen met een personal trainer aan de slag om resultaten te boeken? De uitdaging met onze personal coach aan te gaan en het beste uit jezelf halen? Dan is Personal Impulse precies de plek waar je moet zijn. Ons motto is namelijk: Get the impulse, make an impact! Met onze personal training onderscheiden wij ons van concurrenten in Heeten en omgeving door de juiste coaching te geven. Wij veranderen door coaching jouw hele mindset. Oude gewoontes gooien we overboord. Woon je in Heeten en wil jij ook op een verantwoorde, leuke wijze jouw doelen bereiken? Wij zijn jouw personal coach en helpen jou bij het bereiken van jouw doelen.

Tijd voor een ingrijpende verandering? Kom in actie en neem contact op voor een vrijblijvend consult!

Je persoonlijke gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Ongemerkt wordt er weleens roofbouw op je lichaam gepleegd. Slecht slapen, stress door het harde werken en je drukke gezinsleven in Heeten. Dat kan ervoor zorgen dat je weinig beweegt en niet goed eet. Je kan je slap en futloos gaan voelen. Onze coach kan aan de hand van personal training jouw levensstijl aanpassen. Wij transformeren jou mentaal en fysiek. We kijken ook naar jouw eetpatroon. Door al dit soort zaken voor jou in Heeten inzichtelijk te maken, kunnen we de beste resultaten boeken. Wij zijn jouw personal coach! Binnenkort loop jij weer met een goed gevoel door Heeten. En dat allemaal door de begeleiding van jouw personal trainer.

Kies ook voor onze personal trainer!

Onze personal trainers kunnen jou helpen met:

  • Je wilt je sterker voelen
  • Je gaat lekkerder in je vel zitten
  • Je krijgt een betere houding
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen
  • Je eetpatroon wordt bekeken en waar nodig aangepast

Wil je liever in een groep trainen met vrienden uit Heeten? Ook dat kan. Wij bieden Small Group Training aan. Het voordeel? De kosten voor de personal trainer liggen lager en je stimuleert elkaar bij de training. Trommel je vrienden uit Heeten op en ga samen 45 minuten lang hard aan de slag.

Contact opnemen voor personal training?

Neem nu contact op voor een een gratis en vrijblijvende proefsessie van onze personal trainer. Wil je weten wat de kosten van een personal trainer zijn? We bespreken het met jou tijdens een gratis proefsessie. Vul het onderstaande contactformulier in om een afspraak te maken. Ook in Heeten gaan wij als personal coach graag de uitdaging met jou aan!

Personal trainer Heeten

De investering waard?

Dit is wat cliënten over mij zeggen