PERSONAL TRAINER HEETEN

WAT IS JOUW DOEL?

Wil jij samen met een personal trainer aan de slag om resultaten te boeken? De uitdaging met onze personal coach aan te gaan en het beste uit jezelf halen? Dan is Personal Impulse precies de plek waar je moet zijn. Ons motto is namelijk: Get the impulse, make an impact! Met onze personal training onderscheiden wij ons van concurrenten in Heeten en omgeving door de juiste coaching te geven. Wij veranderen door coaching jouw hele mindset. Oude gewoontes gooien we overboord. Woon je in Heeten en wil jij ook op een verantwoorde, leuke wijze jouw doelen bereiken? Wij zijn jouw personal coach en helpen jou bij het bereiken van jouw doelen.

To bottom

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Ongemerkt wordt er weleens roofbouw op je lichaam gepleegd. Slecht slapen, stress door het harde werken en je drukke gezinsleven in Heeten. Dat kan ervoor zorgen dat je weinig beweegt en niet goed eet. Je kan je slap en futloos gaan voelen. Onze coach kan aan de hand van personal training jouw levensstijl aanpassen. Wij transformeren jou mentaal en fysiek. We kijken ook naar jouw eetpatroon. Door al dit soort zaken voor jou in Heeten inzichtelijk te maken, kunnen we de beste resultaten boeken. Wij zijn jouw personal coach! Binnenkort loop jij weer met een goed gevoel door Heeten. En dat allemaal door de begeleiding van jouw personal trainer.

Personal Impulse

Contact opnemen voor personal training?

Neem nu contact op voor een een gratis en vrijblijvende proefsessie van onze personal trainer. Wil je weten wat de kosten van een personal trainer zijn? We bespreken het met jou tijdens een gratis proefsessie. Vul het onderstaande contactformulier in om een afspraak te maken. Ook in Heeten gaan wij als personal coach graag de uitdaging met jou aan!

First image

PERSONAL IMPULSE

Kies ook voor onze personal trainer!

 • Je wilt je sterker voelen
 • Je gaat lekkerder in je vel zitten
 • Je krijgt een betere houding
 • Je krijgt meer zelfvertrouwen
 • Je eetpatroon wordt bekeken en waar nodig aangepast
Second image

Jouw

7 ZEKERHEDEN

 • Efficiënte, intensieve en resultaatgerichte trainingen van 30 minuten.
 • Train in de comfort en rust van de luxe en schone privéstudio.
 • Train altijd onder begeleiding van een ervaren Personal Trainer.
 • Begeleiding en coaching in voeding en mindset voor het beste resultaat.
 • Train individueel, met z’n tweeën of met een klein groepje van maximaal 6 personen.
 • 7 dagen per week geopend en makkelijk te bereiken.
 • 30 dagen geld terug garantie. Wat de reden ook is.

IN ACTIE

KOM NU

image-video
ALS JE GOED IN JE VEL ZIT EN JE VOELT JE LEKKER, PRESTEER JE ZAKELIJK OOK BETER
Etienne Schaepkens - Directeur Techvisie BV

ONS TEAM

Mark Stroebel
Als ervaringsdeskundige weet ik hoeveel positieve invloed persoonlijke ontwikkeling heeft op je leven. Daarom is het maken van een impact jouw leven en indirect op de mensen om je heen waar ik voor sta. Het op de juiste manier laten samensmelten van het fysieke en mentale aspect is waar alle ingrediënten voor succes samenkomen.
Jordi Schoot
Elke dag weer zie ik hoe belangrijk het is om een fit en gezond lichaam te hebben om alles uit het leven te halen. Ik vind het belangrijk dat mentale coaching evenals sport en bewegen wordt ingezet om samen doelen te behalen voor een optimale kwaliteit van leven. De visie van Personal Impulse op training, coaching en het echt helpen van mensen is op mijn lijf geschreven.
Shaquille Valies
Buiten Personal Trainer & Coach ben ik ook een afgestudeerd Toegepast Psycholoog. De opgedane kennis uit mijn opleiding pas ik ook toe tijdens mijn trainingen. Op een creatieve manier werken aan jouw persoonlijke doelstellingen met een positieve mindset is waar ik voor sta.
Stefano Addis
Als NASM (National Academy for Sports Medicine) gecertificeerd Personal Trainer vind ik het tof om doelgericht grenzen op te zoeken en te verleggen. Ook in het mentale aspect ben ik altijd op zoek naar die winnende mindset. Iedereen is anders, en juist daarin vind ik uitdaging.
Stephan Gougon
Van jongs af aan ben ik al bezig met sport en bewegen; vooral fitness. Ik ben trots dat ik hiervan mijn werk heb kunnen maken en ook andere mensen kan helpen door ze te trainen, coachen en motiveren! Het gaat verder dan alleen sporten, bewegen en lichamelijke fitheid. Het gaat ook om de juiste mindset om je doelen te behalen!

Meld je aan voor een

VRIJBLIJVEND CONSULT

Is het tijd voor verandering? Kom dan nu in actie!
Laat in het contactformulier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om een vrijblijvend consult en proefsessie in te plannen.

*Je gegevens zijn veilig bij ons en zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden.


Als ik mensen vertel dat ik bij Personal Impulse train, begin ik altijd te stralen
Margreet Steer - Teammanager
Go to
Als drukke ondernemer merk ik dat ik mentaal nu minder gespannen ben, wat ten goede komt in mijn bedrijf
Valentijn Oude-Hengel - Eigenaar H. Oude Hengel BV Houtzagerij Houthandel
Go to
Ik heb een goed gevoel over mijzelf omdat ik elke week minimaal 2x sport op de juiste manier
Daniëla Horstman - Communicatie Adviseur Vastgoed EFY Group BV
Go to