PERSONAL TRAINER LETTELE

DOELEN STELLEN ÉN BEHALEN!

Wil je persoonlijke doelen in Lettele bereiken, maar lukt het maar niet? Denk dan eens aan een personal trainer. De personal trainers van Personal Impulse in Deventer hebben al veel mensen uit Lettele geholpen bij trainingen. Ons motto: Get the impulse, make an impact! Wij gaan op basis van personal training samen met jou de uitdaging aan om resultaten te boeken, zodat je binnenkort weer met een goed gevoel door Lettele loopt. Coaching is daarbij ontzettend belangrijk. Onze coaching zorgt ervoor dat jouw mindset verandert! Daarom kun je ons beter personal coach noemen. Wil je aan de slag? Neem contact op met onze trainers zodat we jou weer lekker in je vel kunnen krijgen.

To bottom

Geef jij 100% inzet?

Het sleept er vaak ongemerkt in: stress en vermoeidheid door je drukke werk en privéleven in Lettele. Je eet onregelmatig en beweegt weinig. Je voelt je futloos. Wij kunnen hier samen met jou wat aan doen. Als ervaringsdeskundigen weten wij als geen ander hoe lastig het kan zijn om zonder hulp van een personal trainer bepaalde doelen te behalen in Lettele. Nadat je je gewenste doel hebt bereikt, is het zaak om dit vast te houden. Een combinatie van educatie, training, coaching, mindset, voeding en gedragsverandering is voor ons als jouw personal coach de basis. Verder verwachten wij van jou en van onszelf als coach natuurlijk motivatie en 100% inzet. Wij werken alleen met mensen uit Lettele die er volledig voor willen gaan, de action takers. Je gewoontes die je in Lettele hebt aangeleerd worden overboord gegooid en wij gaan jou hierbij coachen.

Personal Impulse

Schrijf je nu in voor personal training

Wil jij ook in Lettele mooie resultaten boeken met behulp van een personal trainer? Samen gaan wij aan de slag! Vul onderstaand contactformulier in voor een gratis en vrijblijvende proefsessie met onze fitness personal trainer. Na deze sessie weet je gelijk wat de kosten van een personal trainer voor jou zijn. Wij zorgen ervoor dat je straks met een goed gevoel door Lettele loopt!

First image

PERSONAL IMPULSE

Personal trainer? Fitness? Vraag het Personal Impulse!

 • Je wordt sterker
 • Je straalt meer zelfvertrouwen uit
 • Je houding wordt verbeterd
 • Je zult je beter gaan voelen
 • Je bent minder snel moe
Second image

Jouw

7 ZEKERHEDEN

 • Efficiënte, intensieve en resultaatgerichte trainingen van 30 minuten.
 • Train in de comfort en rust van de luxe en schone privéstudio.
 • Train altijd onder begeleiding van een ervaren Personal Trainer.
 • Begeleiding en coaching in voeding en mindset voor het beste resultaat.
 • Train individueel, met z’n tweeën of met een klein groepje van maximaal 6 personen.
 • 7 dagen per week geopend en makkelijk te bereiken.
 • 30 dagen geld terug garantie. Wat de reden ook is.

IN ACTIE

KOM NU

image-video
ALS JE GOED IN JE VEL ZIT EN JE VOELT JE LEKKER, PRESTEER JE ZAKELIJK OOK BETER
Etienne Schaepkens - Directeur Techvisie BV

ONS TEAM

Mark Stroebel
Als ervaringsdeskundige weet ik hoeveel positieve invloed persoonlijke ontwikkeling heeft op je leven. Daarom is het maken van een impact jouw leven en indirect op de mensen om je heen waar ik voor sta. Het op de juiste manier laten samensmelten van het fysieke en mentale aspect is waar alle ingrediënten voor succes samenkomen.
Jordi Schoot
Elke dag weer zie ik hoe belangrijk het is om een fit en gezond lichaam te hebben om alles uit het leven te halen. Ik vind het belangrijk dat mentale coaching evenals sport en bewegen wordt ingezet om samen doelen te behalen voor een optimale kwaliteit van leven. De visie van Personal Impulse op training, coaching en het echt helpen van mensen is op mijn lijf geschreven.
Shaquille Valies
Buiten Personal Trainer & Coach ben ik ook een afgestudeerd Toegepast Psycholoog. De opgedane kennis uit mijn opleiding pas ik ook toe tijdens mijn trainingen. Op een creatieve manier werken aan jouw persoonlijke doelstellingen met een positieve mindset is waar ik voor sta.
Stefano Addis
Als NASM (National Academy for Sports Medicine) gecertificeerd Personal Trainer vind ik het tof om doelgericht grenzen op te zoeken en te verleggen. Ook in het mentale aspect ben ik altijd op zoek naar die winnende mindset. Iedereen is anders, en juist daarin vind ik uitdaging.
Stephan Gougon
Van jongs af aan ben ik al bezig met sport en bewegen; vooral fitness. Ik ben trots dat ik hiervan mijn werk heb kunnen maken en ook andere mensen kan helpen door ze te trainen, coachen en motiveren! Het gaat verder dan alleen sporten, bewegen en lichamelijke fitheid. Het gaat ook om de juiste mindset om je doelen te behalen!

Meld je aan voor een

VRIJBLIJVEND CONSULT

Is het tijd voor verandering? Kom dan nu in actie!
Laat in het contactformulier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om een vrijblijvend consult en proefsessie in te plannen.

*Je gegevens zijn veilig bij ons en zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden.


Als ik mensen vertel dat ik bij Personal Impulse train, begin ik altijd te stralen
Margreet Steer - Teammanager
Go to
Als drukke ondernemer merk ik dat ik mentaal nu minder gespannen ben, wat ten goede komt in mijn bedrijf
Valentijn Oude-Hengel - Eigenaar H. Oude Hengel BV Houtzagerij Houthandel
Go to
Ik heb een goed gevoel over mijzelf omdat ik elke week minimaal 2x sport op de juiste manier
Daniëla Horstman - Communicatie Adviseur Vastgoed EFY Group BV
Go to