SluitenX

Personal trainer Lettele

Doelen stellen én behalen!

Wil je persoonlijke doelen in Lettele bereiken, maar lukt het maar niet? Denk dan eens aan een personal trainer. De personal trainers van Personal Impulse in Deventer hebben al veel mensen uit Lettele geholpen bij trainingen. Ons motto: Get the impulse, make an impact! Wij gaan op basis van personal training samen met jou de uitdaging aan om resultaten te boeken, zodat je binnenkort weer met een goed gevoel door Lettele loopt. Coaching is daarbij ontzettend belangrijk. Onze coaching zorgt ervoor dat jouw mindset verandert! Daarom kun je ons beter personal coach noemen. Wil je aan de slag? Neem contact op met onze trainers zodat we jou weer lekker in je vel kunnen krijgen.

Tijd voor een ingrijpende verandering? Kom in actie en neem contact op voor een vrijblijvend consult!

Je persoonlijke gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

Geef jij 100% inzet?

Het sleept er vaak ongemerkt in: stress en vermoeidheid door je drukke werk en privéleven in Lettele. Je eet onregelmatig en beweegt weinig. Je voelt je futloos. Wij kunnen hier samen met jou wat aan doen. Als ervaringsdeskundigen weten wij als geen ander hoe lastig het kan zijn om zonder hulp van een personal trainer bepaalde doelen te behalen in Lettele. Nadat je je gewenste doel hebt bereikt, is het zaak om dit vast te houden. Een combinatie van educatie, training, coaching, mindset, voeding en gedragsverandering is voor ons als jouw personal coach de basis. Verder verwachten wij van jou en van onszelf als coach natuurlijk motivatie en 100% inzet. Wij werken alleen met mensen uit Lettele die er volledig voor willen gaan, de action takers. Je gewoontes die je in Lettele hebt aangeleerd worden overboord gegooid en wij gaan jou hierbij coachen.

Personal trainer? Fitness? Vraag het Personal Impulse!

Onze coaches kunnen jou met de volgende punten helpen:

  • Je wordt sterker
  • Je straalt meer zelfvertrouwen uit
  • Je houding wordt verbeterd
  • Je zult je beter gaan voelen
  • Je bent minder snel moe

Wil je liever in een groep trainen met bekenden uit Lettele? Kies dan voor Small Group Training. In een groep van maximaal zes mensen zal onze personal coach 45 minuten lang aan de slag gaan. Een groot voordeel: de kosten voor de personal trainer liggen lager en je motiveert elkaar hard te trainen.

Schrijf je nu in voor personal training

Wil jij ook in Lettele mooie resultaten boeken met behulp van een personal trainer? Samen gaan wij aan de slag! Vul onderstaand contactformulier in voor een gratis en vrijblijvende proefsessie met onze fitness personal trainer. Na deze sessie weet je gelijk wat de kosten van een personal trainer voor jou zijn. Wij zorgen ervoor dat je straks met een goed gevoel door Lettele loopt!

Personal trainer Lettele

De investering waard?

Dit is wat cliënten over mij zeggen