SluitenX

Personal trainer Olst

Fitter worden? Ga de uitdaging aan!

Get the impulse, make an impact. Dat is de slogan van Personal Impulse in Deventer. Mensen uit de wijde omgeving, dus ook uit Olst, kloppen bij ons aan voor personal training. Wil jij samen met ons jouw persoonlijke doelen bereiken? Schrijf je dan nu in. Of je nu fitter wilt worden, of wat strakker in je vel wilt komen te zitten: ook in Olst staan wij klaar als personal trainer. Durf jij de uitdaging aan te gaan? Kijk dan op deze pagina wat wij voor jou met personal training kunnen betekenen en bekijk de ervaringen van mensen die jou al voor zijn gegaan!

Tijd voor een ingrijpende verandering? Kom in actie en neem contact op voor een vrijblijvend consult!

Je persoonlijke gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

Stel jouw doelen in Olst met mij als jouw personal trainer!

Je hebt niet altijd door dat je lichaam klappen te verduren krijgt. Veel stress op het werk, een druk gezinsleven, onregelmatig eten en weinig bewegen kan er onbewust voor zorgen dat je je moe en futloos voelt. Wij helpen je om weer in het juiste ritme te komen en je weer fitter te laten voelen. Onze coaches zijn ervaringsdeskundigen op het gebied van fysieke en mentale transformatie. Opbouwen van spiermassa en het verbeteren van de conditie: onze personal coach helpt je er graag bij. Woon jij in Olst en weet jij al wat jouw doel is? Wij gaan samen aan de slag. Coaching speelt bij ons een belangrijke rol, want alleen met goede coaching kan je mindset veranderen. Wij geven je handvatten om meer uit het leven in Olst te halen, uit je comfortzone te komen en belangrijke keuzes te maken. Ga voor het beste en meld je aan.

Schakel nu jouw personal trainer in!

Wil je graag trainen, maar doe je dit liever in groepsverband met mensen uit Olst? Ook dat kan bij ons. Wij bieden Small Group Training aan. Met een groep van maximaal zes mensen ga jij 45 minuten lang aan de slag met een personal coach. Er zijn veel voordelen om in een groep bekende uit Olst te trainen. Zo liggen de kosten voor een personal trainer iets lager, je kunt elkaar stimuleren en het is een stuk gezelliger dan alleen trainen! Iedereen krijgt voldoende aandacht van onze personal coach.

Interesse? Schrijf je snel in!

Wil jij de uitdaging met ons als personal training aangaan? En ben jij toe aan personal training om al je oude gewoontes die je geleerd hebt in Olst te vergeten? Vul dan het contactformulier op de website in. Je kan bij ons een gratis en vrijblijvende proefsessie volgen. Tijdens deze sessie weet je ook wat de kosten voor een personal trainer voor jou zullen zijn. Wij gaan samen met jou de uitdaging aan, zodat je binnenkort weer fit door Olst kunt lopen!

Personal trainer Olst

De investering waard?

Dit is wat cliënten over mij zeggen