fbpx

PERSONAL TRAINER OLST

FITTER WORDEN? GA DE UITDAGING AAN!

Get the impulse, make an impact. Dat is de slogan van Personal Impulse in Deventer. Mensen uit de wijde omgeving, dus ook uit Olst, kloppen bij ons aan voor personal training. Wil jij samen met ons jouw persoonlijke doelen bereiken? Schrijf je dan nu in. Of je nu fitter wilt worden, of wat strakker in je vel wilt komen te zitten: ook in Olst staan wij klaar als personal trainer. Durf jij de uitdaging aan te gaan? Kijk dan op deze pagina wat wij voor jou met personal training kunnen betekenen en bekijk de ervaringen van mensen die jou al voor zijn gegaan!

To bottom

Stel jouw doelen in Olst met mij als jouw personal trainer!

Je hebt niet altijd door dat je lichaam klappen te verduren krijgt. Veel stress op het werk, een druk gezinsleven, onregelmatig eten en weinig bewegen kan er onbewust voor zorgen dat je je moe en futloos voelt. Wij helpen je om weer in het juiste ritme te komen en je weer fitter te laten voelen. Onze coaches zijn ervaringsdeskundigen op het gebied van fysieke en mentale transformatie. Opbouwen van spiermassa en het verbeteren van de conditie: onze personal coach helpt je er graag bij. Woon jij in Olst en weet jij al wat jouw doel is? Wij gaan samen aan de slag. Coaching speelt bij ons een belangrijke rol, want alleen met goede coaching kan je mindset veranderen. Wij geven je handvatten om meer uit het leven in Olst te halen, uit je comfortzone te komen en belangrijke keuzes te maken. Ga voor het beste en meld je aan.

Personal Impulse

Schakel nu jouw personal trainer in!

Wil je graag trainen, maar doe je dit liever in duo met mensen uit Olst? Ook dat kan bij ons. Wij bieden duo trainingen aan. Met een groep van maximaal twee mensen ga jij 30 minuten lang aan de slag met een personal coach. Er zijn veel voordelen om in een duo met bekende uit Olst te trainen. Zo liggen de kosten voor een personal trainer iets lager, je kunt elkaar stimuleren en het is een stuk gezelliger dan alleen trainen! Iedereen krijgt voldoende aandacht van onze personal coach.

First image

PERSONAL IMPULSE

Wat biedt een personal trainer?

 • Grote motivatie vanwege duo trainingen
 • Afwisseling door diverse doelstellingen
 • Blijvend resultaat door intensieve aanpak
 • Voordeliger dan individuele training
Second image

Jouw

7 ZEKERHEDEN

 • Efficiënte, intensieve en resultaatgerichte trainingen van 30 minuten.
 • Train in de comfort en rust van de luxe en schone privéstudio.
 • Train altijd onder begeleiding van een ervaren Personal Trainer.
 • Begeleiding en coaching in voeding en mindset voor het beste resultaat.
 • Train individueel of met z’n tweeën.
 • 7 dagen per week geopend en makkelijk te bereiken.
 • 30 dagen geld terug garantie. Wat de reden ook is.

IN ACTIE

KOM NU

image-video
ALS JE GOED IN JE VEL ZIT EN JE VOELT JE LEKKER, PRESTEER JE ZAKELIJK OOK BETER
Etienne Schaepkens - Directeur Techvisie BV

ONS TEAM

Mark Stroebel
Als ervaringsdeskundige weet ik hoeveel positieve invloed persoonlijke ontwikkeling heeft op je leven. Daarom is het maken van een impact jouw leven en indirect op de mensen om je heen waar ik voor sta. Het op de juiste manier laten samensmelten van het fysieke en mentale aspect is waar alle ingrediënten voor succes samenkomen.
Jordi Schoot
Elke dag weer zie ik hoe belangrijk het is om een fit en gezond lichaam te hebben om alles uit het leven te halen. Ik vind het belangrijk dat mentale coaching evenals sport en bewegen wordt ingezet om samen doelen te behalen voor een optimale kwaliteit van leven. De visie van Personal Impulse op training, coaching en het echt helpen van mensen is op mijn lijf geschreven.
Stefano Addis
Als NASM (National Academy for Sports Medicine) gecertificeerd Personal Trainer vind ik het tof om doelgericht grenzen op te zoeken en te verleggen. Ook in het mentale aspect ben ik altijd op zoek naar die winnende mindset. Iedereen is anders, en juist daarin vind ik uitdaging.
Tim de Jong
Actief bezig zijn en mensen helpen is waar ik voor sta. Mijn ambitie is, om mensen te helpen plezier te krijgen in het bewegen door functioneel te trainen. Naast personal trainer ben ik afgestuurd als fysiotherapeut. Ik zie dit als een perfecte combinatie waarin ik optimaal gebruik kan maken van mijn kennis.
Shaquille Valies
Buiten Personal Trainer & Coach ben ik ook een afgestudeerd Toegepast Psycholoog. De opgedane kennis uit mijn opleiding pas ik ook toe tijdens mijn trainingen. Op een creatieve manier werken aan jouw persoonlijke doelstellingen met een positieve mindset is waar ik voor sta.
Carmen Hammingh
Mensen ondersteunen en begeleiden in alle vormen van beweging is waar mijn passie ligt. Naast personal trainer ben ik ook fysiotherapeut, waarbij deze twee elementen elkaar kunnen versterken, zowel preventief als tijdens revalidatie. De kunst is om ieder mens in de kracht van beweging in te zetten. Ook als je denkt een blessure te hebben, liggen er altijd kansen om alsnog te bewegen.
Marijn Schurink

Meld je aan voor een

GRATIS PROEFSESSIE

Is het tijd voor verandering? Kom dan nu in actie!
Laat in het contactformulier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om een vrijblijvend consult en proefsessie in te plannen.

  *Je gegevens zijn veilig bij ons en zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden.


  Als ik mensen vertel dat ik bij Personal Impulse train, begin ik altijd te stralen
  Margreet Steer - Teammanager
  Go to
  Als drukke ondernemer merk ik dat ik mentaal nu minder gespannen ben, wat ten goede komt in mijn bedrijf
  Valentijn Oude-Hengel - Eigenaar H. Oude Hengel BV Houtzagerij Houthandel
  Go to
  Na mijn start zijn mijn rugklachten drastisch afgenomen.
  Maurice Jumelet
  Go to